http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 9 de juny del 2009

El periòdic SUHECA.com de juny

Des d’este passat dissabte 6 de juny pot adquirir-se ja als punts de venda habituals de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes l’exemplar número 9 del periòdic mensual Suheca.com.

Este mes, les 24 pàgines a tot color de la publicació arrepleguen tota mena de continguts d’àmbit local i en valencià. Destaca l’entrevista mantesa amb Fernando Escrivà, el suecà que fa poc més d’un any fou detingut en ser sospitós de la mort de sa tia Francisca Plana Azorín i que ara ha quedat absolt per la Justícia.

A banda, l’exemplar també inclou una altra entrevista, en este cas amb la guanyadora del concurs Operación Triunfo, Virginia Maestro, que volgué presentar el seu primer disc als lectors i les lectores de Suheca.com.

El rebuig de tots els sindicats a la proposta inicial feta per l’Ajuntament de Sueca respecte al trasllat de la Policia Local al vell Mercat d’Abastiment, el nomenament de la jove Gema Bermejo i Falcó com a Fallera Major de Sueca de 2010 o l’èxit de la suecana María José Reyes al Campionat del Món de Triatló per a policies i bombers són altres qüestions destacades este mes.

Tampoc falten seccions habituals com ara Barra Lliure, Sueca és… diferent, Un dia especial o Com hem canviat!. I tot al mateix preu de sempre: 1’20 euros.

Una vegada més, gràcies per la vostra confiança i fidelitat, que són les que ens permet seguir endavant amb este projecte i pensar ja en el pròxim número. Una forta abraçada.

Si punxeu s'obri a tota pàgina


1 comentaris (Afegix el teu):

deme ha dit...

hola hola que pasa esteu molt afaenats o que? jo em vaig llegir ahir de cabo a rabo tot el diariet este.
I les fotos del basket? vinga Carmina on estan totes eixes fotos que feres?
Percert tenim que quedar per anar a casa Encarni a voreli la roba de comunio a la neboda de la Xata, ja vos confirmare si dijous o divendres.