http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 7 d’abril del 2009

L’ÚLTIMA REUNIÓ

per Ivana (que ha pedut la clau per a entrar a Blogger)


Hola a tots. Una vegada més, i a petició del nostre web master Carlos, estic açí per fer la crònica de la última reunió.


Ja feia temps que no ho feia, però “lo prometido es deuda”, i a més l’ocasió s’ho mereix, perquè en totes les reunions no es despedeix un president i s’elegeix altre.


Començaré dient, tot i que la reunió prometia, no hi érem molta gent, tal vegada perque confiem molt amb el nostre contable, que un any més ha fet un gran treball. Tot açó ho dic perquè el divendres es varen presentar els comptes del exercici que hem tancat, i tot ha eixit molt bé. Enhorabona a Enrique i Ignasi pel gran treball!!


Després Conchin i Fermin varen fer el mateix amb els de la comissió del 50 aniversari, i donaren per tancats tant els actes com el treball de la mateixa. També un reconeixement a aquesta comissió que ha treballat de valent per a que disfrutarem el que em disfrutat, amb aquesta celebració.

I després de tancar tots els comptes, Paco passa a tancar l’exercici, despedint-se com a President, amb unes paraules i llàgrimes (com no), que ens varen emocionar a tots. Acabarem tots en peu oferint-li un gran aplaudiment, que no es ni molt menys tot el que es mereix de nosaltres. De tota manera, encara que sempre ens quedem curts amb agraïments, ell sap que tots el volem, i valorem molt el que ha fet este any i mig. Gràcies Paco!

I per últim, passarem a les votacions. Teníem que elegir un nou president, i com es costum a la nostra falla, els candidats es podien contar per milers!!!!


Després d’unes votacions i escrutini, d’allò més entretinguts, el resultat va ser una majoria aplastant de vots, per a un faller, de cap a peus (i mira que hi ha distancia entre un i els altres), que va acceptar de bon grau el que tots volíem: que fora el nou President.

I no m’enrotlle més, que crec que tots sabeu qui es.


Si, una vegada més el nostre amic Blai, es el nostre President. Per a tota la comissió es una gran alegria, perquè sabem que ho farà molt bé, ja que serà el tercer any que es president. Encara que ens va demanar ajuda de manera especial, aquest any, perquè com tots sabeu les circumstancies familiars son especials, ja que dins de l’exercici faller serà papà. Així que tindrem que arrimar un poquet més el muscle, i ajudar-lo a ell i a Dessi per a que tot vaja en davant.

En fi, que no vos conte res més, que si no em diuen pessada. La propera reunió serà el dia 17, que esta setmana se’n anem de Pascua. Així que ha passar-ho bé i a carregar les piles, que les falles de 2010 ja han començat.


Article enviat per Ivana Lledó a Fpcervantes07@hotmail.com

9 comentaris (Afegix el teu):

jorge ha dit...

Enhorabona per a Blai, seras tan gran president com a persona un president de "GRAN CATEGORIA" com diu ell.
Una gran cronica cunya.

Sandra ha dit...

Enhorabona Blai, encara que no vaig poder anar a la reunio perque no tenia en qui dixar a la peque i a les 9 ja estava dormint, per els comentaris que havia sentit, no tenia cap dubte de que eixires president.
Saps que ho faras de categoria igual que ja ho feres cuant vares ser i per la meua part tens ajuda en tot el que necesites.

Enhorabona de part meua i de Richard.

SAN CASALLA ha dit...

ENHORABONA PRESI¡¡¡ PRESIDENTS TANT BEN PLANTATS, POLLOTS, ANIMALS PERO AL QUAN ES MENESTER SERIOS I JUERGUISTES..... QUE MES PUC DEMANAR?
ESPERE QUE AQUEST ANY SIGA MOLT ESPECIAL TANT PER A TU COM PER A MI I PER A TOTA LA COMICIO.
AJUDA? PER LA MEUA PART I PER LA DE LA FAMILIA CAÑAVERA TENS TOTA LA QUE NECESITES

Cris ha dit...

Bon día a tots, quina reunió més emocionant la del divendres jo sóc una plorona nata i una vegada més Paco hem va fer caure les llàgrimes. Però jo vull dir-li que ha deixat el llistó ben però que ben alt i no m´extranya que aquesta vegada no es presentara ningú, qualsevol intenta ficar-se a l´altura, ah Paco???? Ha segut un plaer treballar al teu costat.

Per altra banda, per a mi ha segut una gran sort que el que agafara el mando fora Blai, jo li ho habia demanat moltíssimes vegades i estic ben contenta. Per la meua part també saps que si necesites alguna cosa, así estic.

Ivana gran article.

SPIELBERG ha dit...

Abans que res agrair a Ivana l'article, ara podries fer-ne un cada setmana, no?

I després dir-li a Blay que es un honor tindre'l de president i que sabem que farà tot el possible per a que esta falla vaja encara millor.

I encara que siga obvi, dir-te que em tens (i supose que a quasi tots) per al que faça falta pel be de la nostra benvolguda falla.

Anònim ha dit...

yeeeeeee xuso , on estas?????

jeeeeeeeeeeeeeeesi ha dit...

ENHORABONA BLAI.....
i no cal dir que clar que me tindras per ajudarte en la falla i en casa tambe.
jo si hi ha que fer algo m´apunte quedarme en blayet o marieta, ja vorem, que tenim ja ganetes de saber que sera.

VISCA EL PRESIDENT, VISCA, VISCA....

mamixula ha dit...

Maremeua mira que vos agrada la juerga!!!!

deme ha dit...

hola xiquets i molt bon dia a tot¡¡ estic mes de mitja hora llegint i ficantme al dia de la web.
Be, ara que ja estic ben informada començare donantli les gracies a Paco, el nostre Paco, que com ell no en tenim altre, i ell ho sap, igual que sols ell sap tot el que ha fet durant aquestos dos anys per la falla, la nostra falla i com no una de les coses que mes estima ell. hem tingut bons i mals moments, perque dos anys donen per a molt, pero amb persones com tu les coses no poden eixir d´altra manera que bé. Per això per a mi sempre seras un president i faller exemplar i que si tots forn la mitad de feiners que tu, les coses encara podrien ser millor¡¡¡

Per altra banda vullc donarli l´enhorabona al meu cunyat Blay, jo se que per a ell enguany era un any un poc dificil, entre la feina i lo que li be... pero tots sabeu lo que estima la seua falla ... i per ella tot el que faça falta. Així queja podem estar contents perque tenim un president de ols,ole i ole. Ja saps cunyat que el que vullgues... estare ahí per aln que faça mes que falta.