http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 24 d’abril del 2009

Esports i més fotos de la gala

Fa un rato que he vingut de la reunió de la Junta Local, i una vegada ja confeccionada la nova junta comencen les activitats, i mes concretament les esportives.

El que primer es va a jugar serà el Frontó (16 de Maig) i el campionat de Basquet Femení (23 i 30 de Maig), s'ha deixat de plaç per a portar les cartes d'inscripció el dia 9 de Maig. Així que aquells i aquelles que tingau ganes ed participar no tardeu en dir-li-ho a Ivanna o a mi.

****

En altre ordre de coses, tal i com vos vaig dir, seguix ficant fotos de totes les que m'han enviat. En aquest cas son de la Gala del 50 aniversari, i les ha enviat Vicent Delgado. Hi ha algunes que ja estaven i altres que no. Les que ja estaven estan modificades, raó per la qual les he tornar a ficar. La setmana que ve mes fotos i alguns vídeos, si tenim temps.

Gala del 50 Aniversari
(d'esta fins el final)

9 comentaris (Afegix el teu):

Sandra ha dit...

Carlos qui es el nou president de la junta? No per res jo encara no heu se. Gracies

SPIELBERG ha dit...

Faustí, el que era l'any passat el secretari.

SAN CASALLA ha dit...

YEEEE PETXIS ENS APUNTEM AL BASKET FEMENI? SANRECORDEU D'AQUELLS TEMPS? MIRA QUE JESUS SOLDADO TENIA PASIENCIA EN NOSALTRES. HOME YO LO POQUET QUE SE DE BASKET HO SE GRACIES A ELL.
VINGA VA AVORE SI HUI FEM COMBOIET I ENS APUNTEM, TOTAL ES PER A PASARO BE UN RATO I TAN SOLS SON DOS DIES.

SPIELBERG ha dit...

Dos dies si passeu de fase. De no ser així sols seria un. Mes fàcil no pot estar.

Anònim ha dit...

estic repasant les fotos de la gala del 50ª aniversari ... i he vist coses molt fortes...ara si..

mamixula ha dit...

La veritat es que nian fotos un poquet fortes,pero anem a pasar de rollos que ja en tenim prou..
Xiquetes esta vesprada a les 7:30 en casa de Sandra per a xarrar i fermos la cerveseta,que guay comboiet.
La setmana que be per fi inagurem la meua terrasa,com tots el anys,Amadeo esta arreglanmosela en cesped i tot,yuju,yuju.

La Nere ha dit...

La verita que era la canya quan anavem a jugar a basquet, ens ho pasavem molt bé i podriem repetir no????? I aixi recordem vells moments.
Natalia entoces a la setmana que ve es la inaguració de la terraseta?

deme ha dit...

hola hola hola a tots, per fiiiiii¡¡¡ he pogut entrar a la web i saber com va la cosa per açí. No es podeu imaginar les ganes que tenia de saber dels meus weberos particulars¡¡¡
bueno despres de llegir tot i ficarme al dia de tot, tinc que dirvos que m´ha fet molta alegria llegir el que la meua germana vos va comunicar de la meua nova feina.
Crec que a partir del dilluns podre tornar a estar açí amb tots vosaltres, que ja tinc moltes ganes i començar vida nova, que falta em feia. sols he estat un meset parada, pero la meua ratja digam que desde decembre que ha anat de cap a caiguda, pero mira... no hi ha mal que per be no vinga¡¡¡ no dubteu que vos dec una convidà i de les bones, pero... quant tinga algun euret, perque ara... ho tinc un poc mal¡¡¡
Cris, sobretot a tu que apenes parle ara en tu, perque com que no entrava molt a la web, la veritat que et tire a faltar, pero a partir d´ara tot tornara a ser igual¡¡¡¡ lo del soparet... hi ha que ferlo, pero espereu un poquet¡¡¡
Carmina despres ens vegem a casa Sandra i parlem.
Besets a tots¡¡¡

Cris ha dit...

Es de veres Deme, de ara en avant sabeu que podríem fer???
Podriem fer un divendres al mes escapa de xicones al pimwis. Va fiqueu el divendres que voleu. El primer o el últim, no estaría mal ehhhh????

Les de ahir del pimwis com quedaren??? Si no haguereu jugat al parxís, jo haguera anat. Bueno ja m´ho contareu.