http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 3 d’abril del 2009

Fotos, fotos.

Poquet a poquet anem ficant fotografies de les grandioses i espectaculars falles que hem passat i que hem viscut.

No son del que diriem la setmana fallera pero va arrimant-se. Les de huí son del dia de les paelles del Sindicat, del dia del Ral·lie i de la visita que feren les nostes representants al taller de l'artista faller per a veure el monument. Totes han sigut enviades per Sandra.

Si teniu fotos de la setmana fallera no dubteu en enviar-les o fer-nio-les arribar en qualsevol suport informàtic els dies de la reunió (o qualsevol dia, sols teniu que tocar-nos als móbils i dir-ho), que poques son les que m'han fet arribar fins ara.

Per cert, hui a la reunió es diran els conters de l'execici i si no passa res votarem el nou president, vindràs?


3 comentaris (Afegix el teu):

deme ha dit...

Hola xiquets molt bon dia a tots. hui ja es divendres i hui reunió de falla, jo si que vaig, hombre que hui tenim molta feina que fer¡¡¡
jo he aprofitat per a pasarme per la botiga de la meua germana i pegar una miraeta a la web, perque vos tire mooolt en falta¡¡¡ pero hui esteu tots pel mercat perreros¡¡¡ ale va i comenteu...

Sandra ha dit...

Del mercat res, aci hi ha una curranta colega, encara no habia pogut entrar hui, he tingut el mati un poc mogudet. Com va tot xicones?
Hui tambe quedem a les boletes o que?

mamixula ha dit...

Hola bona vesprada!!Sandra jo no anire hui a les boletes,Alex no esta massa bé,i preferisc anar esta nit,que tanpoc se si podre.
Deme ja me diras com as quedat,m ´ha quedat asperante este mati.