http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 8 de setembre del 2008

El mig any faller

Els últims anys la Junta Local Fallera en un intent de donar un xicotet homenatge als fallers majors i a les dones falleres va crear la insígnia de l'Espiga d'Or. El primer faller que la va rebre, si nó m'equivoque, fou Juan Nicolàs.

Cada any la Junta demana a les falles que els passen un llistat dels fallers que cumpleixquen 60 anys en eixe exercici i de dos dones que seran guardonades amb dita distinció per la seua contribució a la falla.

L'entrega de aquestes insígnies es realitza durant la cerimònia del mig any faller.

La forma en que la nostra falla feia açò no era massa adequada ja que no dèiem els nom dels guardonats i esperàvem, que anaren a la festa i s'enportaren la sorpresa. Que passà? Que no anava ningú i que feiem el ridicul. (recordeu aquests articles - Article 1 - Article 2). Era la mateixa forma en que fem el de l'insignia d'Or però no eixia be.

Per tal motiu, aquest any s'ha decidit dir els noms a les persones guardonades. Això si sols els farà públic quan ja ho sàpiguen ells. De moment, en la reunió del passat divendres ja es donaren dues cartes.

La primera a un faller que ha fet 60 anys, el senyor Jose Juan Diego, per tots coneguts per Pep el Cabut.

I l'altra a una de les dos falleres, en aquest cas fou per a Conxin Prima Soriano, la qual estava moool contenta, encara que no ho aparentava (no és per a menys)

Enhorabona per als dos, encara que es de pensar-s'ho el que et donen l'enhorabona per fer-te major(?).

La pròxima reunió serà el dia 19, ja vorem si venen més fallers i falleres i donem mes cartes.

Per cert, com quedà l'actuació a la plaça de l'Ajuntament dels nostres ántics mestres de ball?

10 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Enhorabona als guardonats!!!
Es va quedar molt xulo, la veritat és que són dos artistes de cap a peus.
És una llàstima que ens hagen tingut que deixar. La veritat és que era una manera agradable de passar la vesprada del divendres.

Anònim ha dit...

Enhorabona als guardonats!!
I als que queden per nombrar, a partir d´aquesta setmana esper poder anar ja a totes les reunions i poder fer la xarraeta.

Carlos canvia el colos de les lletres dels articles que també estan en roig i costen un poc de llegir, crec que no deu ser massa apropiat per a la vista. Gracies

Anònim ha dit...

Enhorabona a estos dos grans fallers¡¡¡
Una cosa de lògica..... el besó de pep....se suposa que serà el altre galardonat, no?jajaja.

Pues si Conchin també so mereixía, perque ho dona tot per la falla. ya ens anterarem qui es l'altra dona.

La veritat cris que yo quan anava a ballar meu pasava molt bé, tenia ganes que pasara la semana per anar a ballar. Els mestres que teniem son uns artistes¡¡

Anònim ha dit...

Aixo, aixo Carlos la meua cunya te raó¡¡¡ este camvit molesta a la vista.
Mira posa el fondo roig xulo, i les lletres groges i els tituls blaus. com la señera.
Val fes lo que vullgues, pero el fons negre a mi no magrada, costa molt llegir.

Anònim ha dit...

Bon dia a tots¡¡¡ despres d´un cap de setmana llarg i mogut per a molts de nosaltres.
El divendres va estar molt be, per a mi el presentador i els dos que cantaven acompanyats de les dos parelles que ballaven en ells... bueno pa morirse, que fatals per favor, això nomes ho antendran els que ho vegeren¡¡¡ pero els ballarins que ballaven amb Jesus i Sara, ho feien molt be, ara els millors ells¡¡¡
Carmen em fallares el diumenge i no vingueres a plegar caramels i el disabte tampoc et vegerem el pel al bateig, menos mal que et vaig veure ahir, si no podia pensar que t´ha passat algo¡¡¡
Respecte als galardonats, enhorabona i que ho celebren ben celebrat, perque els dos s´ho mereixen¡¡¡

Anònim ha dit...

llamando a Julieta llamando a Julieta¡¡¡¡ donde c_ _ _ _ esta julieta¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Deme la culta el teu amic Cule que li feia bergonya anar a rrepleglar caramelos¡¡

Anònim ha dit...

Que pasa xafaes?ties tinc una nana que es una campiona,hui es el primer dia que va al cole,pues ploraben tots menys ella i al cinc minuts de deixarla em torne a asomar, i estaba jugant,plore jo mes que ella.
A tot aço donar la enhorabona als galardonats.

Anònim ha dit...

QUE CAMPEONA¡¡¡¡ LA MEUA NEBODETA EL PRIMER DIA TAMPOC PLORÀ, EL SEGON FEIA MALA CARA, PERO EL TERCER COM SABÍA ON ANAVA SÍ QUE PLORAVA. POBRETES¡¡¡¡ HAY YO NO SE SI A LA MEUA CARMEN LA PODRÉ DUR¡¡ EN AINA EM PASÍ TRES DIES PLORANT¡
COM S'HA QUEDAT EL FIN DE SEMANA? EL DIUMENGE PASI PACA LES 12:30 DE LA NIT PER TACASA I COTO ESTAVA PER FORA, MARCANT TERRENO, PERO DESPRES TORNI A PASAR I NO TENIES EL COTXE. ON ESTAVES PERDUDA?

Anònim ha dit...

ye Flaki, veus tu que et pensaves que ploraria mogolló, si es que es mes lista que la fam, i tu no plores que ja voras com ho notes i tot el que podras fer mentres ella estiga al cole.Ja me l´imagine tota feliç amb tots els nanos i tu plorant de vorela¡¡¡
Ye Carmen el cule vergonya? disli que es un caca...