http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 18 de setembre del 2008

Trist, molt trist.

I cabrejat. Així em vaig trobar el divendres per la nit quan vaig a veure a l'espectacular orquestra Titànic. Recordeu aquesta foto?

A que hi havia molta gent? A que tots disfrutarem en gran durant el ball? A que si? Ara, mireu aquestes.

És la mateixa orquestra, fent un espectacle igual o millor que el que feren en Agermanats 07, però, on està la gent?
A les paelles.

L'ajuntament de Sueca no va fer les coses ben fetes, no va pensar les coses amb un poc de coneixement. Tots sabem que a la nit de les paelles tota la gent va al lloc on estiga fent-se eixa festa, tant per a estar en l'ambient com per a anar a la berbena que allí puga estar fent-se. Jo recorde que eixa nit sempre s'han portat grans orquestres i grans grups per a fer el fi de festa. Però aquest any han fallat.

Els pubs que organitzaven les paelles decidiren fer la seua discomòbil per a fer la festa (com a l'Ajuntament no li costa ningun euro li dona igual ja que gent anava a anar de totes formes i en massa, com així fou), i el consistori organitzà una paella alternativa (també te botons l'assunte) i li afegí la millor orquesta que ha tocat en Sueca aquestes festes.

El resultat, ja l'heu vist. Quatre a l'orqesta, a eixa orquesta que paguem tots els suecans i que ens ha costat un fum d'euros, i tota la gent a la discomòbil de les paelles, al qual als suecans no ens ha costat res. Les coses no es fan així. Esperem que el pròxim any ho encaren millor.

Doncs aquest any no ha sigut així.

10 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Que tristor no Carlos???
Jo la veritat es que el divendres hem vaig quedar a casa tranquileta, perquè si no si que m´arrime tots els anys a les paelles i després a l´orquesta, encara que també tinc que dir que la joventut de sueca no és massa orquestera que digam, tiren més a la fosquereta dels pubs. Bueno sols és una impressió meua igual m´enganye, però que jo recorde, quan s´ha fet alguna orquesta a sueca, la gent més jove no sol fer cua per a estar a primera fila, se sol vore gent mé major.

Anònim ha dit...

ES VERITAT, VA SER DEPRIMENT, ELS XICS I XIQUES DE LA ORQUESTRA NO SABIEN QUE FER PER ANIMAR A LA POCA GENT QUE ALLI EREM.
JO EM VAIG ACOSTAR A BALLAR AMB JOSEP,PAULA I MARTA (LA XIQUETA DE UNS AMICS) I NO EREM MES QUE UNA DOTGENA DE SUECANS BALLANT... QUE FORT! BE, ESPEREM QUE EL PROXIM ANY HO FASEN DE UN ALTRA MANERA, VA VOREM....

BESSETS A TOTS.

Anònim ha dit...

Es un poc trist,la veritat,pero el que tenien que haver fet,es dur a l´orquesta a les paelles que la gent quant esta contenta o balla tot,jo recorde cuant feien les paelles al costat del "pocoseso"despres sempre feien orqueta,i la gent moseu pasaven de luxe.
Aspere que l´any que be tot vaja millor.

Anònim ha dit...

la veritat es que es una pena que una orquesta tan bona i amb tants diners de cost, no s´haja aprofitat ben aprofitada, crec que haguera estat mes acertada a les paelles i no el chumba chumba de la discomobil, al menys mes gent segur que hi havera hagut que on va actuar.Pobres cantants, no m´agradaria haver estat a la seua pell.

Natalia ha dit...

jo que estava a l'orquesta de fet, tota la nit a primera fila, al acavar de tocar ho comentarem amb Kiko, que l'ajuntament no havia estat acertat i que havia segut una llastima, pero ells a pesar de en l'ultim tram ser sols unes vint persones de public, cantaren i tocaren com si estagueren a un estadi amb mils d'espectadros.
Chapó per a la Titanic, nosaltres ja demanarem cançoneta per a Agermanats!!
esperem que l'any que bé la regidora ja estiga mes maureta ;P
(FVS)

Mayte ha dit...

JO PENSE EL MATEIX , JO VAIG ESTAR ALA PAELLA ALTERNATIVA I DE VERES QUE HEM VA RESULTAR MOLT TRIST PER QUE FINS I TOT NO HI HA ¡VIA NI UNA BARRA,PERO PER A QUE , SI LA GENT QUE HI HAVIA NO DONAVA PPER A MES,LA VERITAT QUE MEU VAIG PASSAR BE, PERO JA DIC VA SER UNA LLASTIMA EL RESULTAT PER QUE L´ORQUESTA HO VA DONAR TOT I LA GENT PER MOLT QUE VOLGUERA DONAR DE SI ,NO ERA LLOC NI MOMNET
ESPEREM QUE L´ANY QUE BE ´ÇO NO PASE

Anònim ha dit...

Digues que si...

Nosaltres anarem de la reunió a l'avenida per a ballar pensant que estaria de gom a gom...

Res d'aixó.. Però mira, ens ficarem per allí davant i li donarem la murga al musics, més que res pe a que no es trovaren a soles... Ens ho passarem bé, però haguera molat amb més gent..

Veus, jo li proposaria a la regidora, que en compte d'aixó en l'hagera donat a Agermanats, que l'haguerem aprofitat millor,no cregueu?, almenys L'ajuntament s'haguera mullat més del que ho ha fet ara...

Si es que...

Un de l'Avinguda...

karla ha dit...

Cuanta raó tens amic!ja era hora de que algú ficara els punts sobre les " I "!

SPIELBERG ha dit...

Però mira, que hem de fer. Ara per ara es l'Ajuntament el que té la potestat de la nostra festa i ens hem d'aguantar amb el que hi ha.

El dia que es donen que realment les festes de Sueca son les falles i no setembre tot canviarà.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó Spielberg, jo crec que la/el que organitza les festes no te ni punyetera idea de organització. En els dies que hi han desde el dia 1 que es quan començen ja les vaquetes fins al 14que crec que es quan s'han acabat les festes pues tenen que montar 2 ó 3 festes diferents en distints llocs diferents del poble el mateix dia. Es que son burros perque si feren cada dia una cosa la gent per lo menos podria anar a tot i disfrutaro més. Pero on no hi ha no es pot traure. Igual que les paelles que l'any passat les feren antes de començar les vaquetes i enguany tant tard. Pues esta es la meua opinió. A vore si l'any que ve tenen un poquet més de idea i aprofiten 15 dies que tenim pa festes i no ho fan tot a la muntonà.