http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 9 d’agost del 2007

Sabem que és trist demanar....

...però és més trist haver de furtar. Així diu un popular refrany, i nosaltres anem a fer-lo nostre (encara que realment no se que podríem sostraure). Per favor, que alguna persona bondadosa ens envie un articulet, encara que siga breu, sobre el nomenament. Què no vos costarà tant, va per favor, feu per eixa gent que no pogueren vindre a l'acte i que esperen ansiosos unes línies.

Com ja es sap, Ivana anava a fer-lo però de moment encara no l'hem rebut, no sabem si és per que no l'ha pogut escriure o per que té problemes amb l'ordinador i l'Interné. I hui ja es dijous, la setmana que ve ja és la de Sant Rock i si anem així ja no s'escriurà i algú es quedarà en les ganes de saber com de be ens ho passàrem.

S'estareu preguntant per quin motiu no ho fem Xuso o jo, és molt fàcil. Degut a motius extrafallers vaig haver d'abandonar l'acte als poc moments de començar el ball, i per a escriure mig relat no l'escric. I de Xuso no se res, crec que se l'ha tragat un dels armaris empotrats que estava ficant-se al pis.

També ens podeu enviar fotos de l'acte si voleu, qualsevol cosa ens serviria. Vinga, anim que segur que més d'un té ganes d'escriure-ho, veritat?

7 comentaris (Afegix el teu):

rocio ha dit...

Inga va¡¡¡¡ un articulet per a Spielberg¡¡, en tants articles que fa ell per a tots i per a ell no l'escriu ningù. Bueno per al blog¡¡
Els blogers d'altres comisions també volem saber i vore fotos.

Anònim ha dit...

BON DIA SPIELBERG, JO TEL ESCRIURIA PERO ESCRIURE NO ES LO MEU¡¡ I DAMUNT TAMBE EL VAIG TINDRE QUE AVANDONAR PRONTE. PERO EL RRATET QUE VAIG ESTAR MEU VAIG PASAR DALLO MES BÉ.
MARIETA PERQUE NO TE FAS TU EL ANIM I ENS ENVIES UN RRESUM DE LO QUE VARES VIURE I SENTIR COM A FUTURA FALLERA MAJOR¡¡¡

Anònim ha dit...

AHHHHHHHH SE ME OVLIDAVA¡¡¡¡
DEMÀ AGAFE VACANSES¡¡¡¡ JA ESTÀN AHI¡¡¡¡
SPIELBERG QUAN LES AGAFES TU?
TRANQUIL QUE AIXO NO VOL DIR QUE NO ESTIGAM ASI FENTE COSTAT¡¡¡¡¡
QUE HUI EN DIA HI HA INTERNET EN TOTS ELS LLOCS¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

Jo no tinc vacances, pa que, pa sabates? Oblidat, m'afecta la calor. El 16 vaig a Granada a una Boda i vinc el 19.

Coses de la vida.

Amic fep ha dit...

Ahir vaig anar al Ecopark i me va pareixer vore a Xuso, en el container del enderroc, crec que va anar darrere d'algun sac que va traure de sa casa...

SPIELBERG ha dit...

Que va traure? No estaria buscant alguna cosa per a amoblar-se la saleta?

Anònim ha dit...

VOSATROS NO SABEUR QUE EL ECOPARK ES EL CORTE INGLES DE SUECA¡¡ XUSO ESTARIA TIANT-SE ALGO DE MOBILIARI PER AL PISO ARA QUE ESTEM EN REBAIXES¡¡JAJAJA