http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 31 d’agost del 2007

JA S´ACABA LA BONA VIDA

per Demelsa
Hola a tots, que com va la marxa?

Bò, pues com ja sabem tots s´aproxima el final del mes d´Agost i comenÇa com no, el mes de Setembre. En realitat ens ho podem imaginar…JA S´ACABA LA BONA VIDA¡¡¡ si si, esta en la que igual té que siga dilluns, dimarts o diumenge, en la que cadascú en la mida del posible s´encarrega de no patir en ningún dels aspectes; queda totalment prohibit el matinetjar, res de passar son¡ i com no, res de passar fam¡¡ allà queden tots els esforÇos que hem fet per a llevarnos algun kilet que altre de damunt, i poder lluir el bikini tant a les postres platges com a la piscina. Pero bé, si es que no potser¡¡¡ que si la cerveseta del Redó, que si la paella en casa la tia Manola, que si el dolÇet del que mai bé en les mans buides i ja pera rematar la feÏna, que si la llet merengà de la Xelo, aixina com? IMPOSIBLE….. Així es que arribes a la conclusió que, millor deixar el sacrifici per a Setembre i disfrutar d´unes bones vacanÇes, que al fí i al cap ens les mereixem ben mereixcudes.

I ja no parlem de tots els fallers i amics que han passetjat a Cervantes per tot arreu… que si de crecer, al Carib, a Tenerife… este Cervantes te molt de morro, a lo tonto a lo tonto encara no ha descansat desde que comenÇarem amb el concurs de Cervantes al mon.

Jo he sigut una de les poques que ens hen quedat en casa, disfrutant de de les platges tant paradisiaques que tenim i de la companyía dels pocs amics que estaven de vacanÇes durant la primera quincena d´agost, ja que la segona je em va tocar anar a treballar, com a molts de vosaltres.

Ara si amics ciberfallers, ara ve el pitjor, fer-se l´anim de dir adeu a totes aquestes meravelles que ens ha donat la vida i comenÇar a la marxa a la que estem acostumats, TREBALLAR, TREBALLAR i mes TREBALLAR, aunque … de tant en tant ens pegue´m unes festuquis que.. per a que contar¡¡¡

Aixa es que espere que aquest escrit almenas vos ajude a prendre motivació , pensar que la web ja comenÇa a agafar la bona marxa a la que estem acostumats, i que… amb un kilet amunt o un kilet avall, el cos s´ho ha disfrutat… i com no, no oblidarmos que ja queda menys per a falles i encara menys per a la super festa d´agermanats.

Article enviat per DEMELSA MARTI a FPCERVANTES07@HOTMAIL.COM

17 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Ole, ole i ole Deme. M'has sorprés molt gratament. Que alegria vore esta reflexió, que tant té que vore amb la realitat que patim tots els Suecans.

Però ara estem amb depressió post-vacacional, però ja tenim les festes ahí, i després la festa agermanats, i de seguida la presentació... si es que ja no queda res per a falles!!!!!

enhorabona Dema per l'article, molt interessant!

SPIELBERG ha dit...

Per la meua part, i com faig sempre, agrair a Deme l'article que ens ha enviat. Cada dia ho fa millor, veritat?

Xuso, a vore quin dia fas tu alguna cosa, qeu portes un mes d'Agost de vacances, i ara ja s'han acabat.

Anònim ha dit...

Molt bona la reflexió ,Deme!
Pensant-ho bé ,aquest escrit ,ens pot ajudar a llevar "el síndrome post-vacacional".
Perquè hem de mirar avant i posar la mirada en les coses agradables què tenim a la vista,com són les falles i la festa dels agermanats entre d'altres.
Dis-li a la mami Xelo,que jo li he probat les coques de carabassa i els bunyols,però no li he probat la seua llet merengada,que deurà estar boníssima perquè ella té molt bones mans per al dolçet.
Clar!com en falles fa fred i sobretot al Casal!.Com ha de dur llet merengada?.Però així i tot l'hem de probar!.

San Karrega ha dit...

Xuso... estàs currant?!!

Xuso ha dit...

si stik, pq?

Anònim ha dit...

Ixa es la meua prima!! ole,ole y ole qe bona eres y cuanta rao tens tinc una depresio damunt demi jajaja ya teu imagines no,pero tranqi qe al estiu qe be ten bens tu tanbe al carib qe dius tu,depaso qe deu tots saludats un beset a tots

Anònim ha dit...

moltes gràcies a tots els que inclus a l´estiu no heu parat de visitar-nos a la web.
Ye prima, com que depresió? clar despres de tirarte 9 dies en el Carib...que si mojito, que si mama juana, que si... ja no conte mes que despres tot se sap...ay mare nomes de pensar-ho m´entra cagarrina¡¡¡
la veritat es que nia que montarseu be que al fi i al cap la vida son 4 dies
Amparo fet, ja li dire jo a mamare que faja llet merenga per a que la tastes¡¡

Anònim ha dit...

molt bon article Deme, la veritat que tornar a escomensar es puc dur, pero ens acostumbrem enseguida.

Anònim ha dit...

Hola a tots! Deme no digues mentires... si nosaltres no treballem en tot l´any fem com si treballarem i au!!! ( soc companyera de treball d´ella ). Si no com has pogut escriure este article en hores de faena? ( done fe, perque he viscut com a patit per a escriurel sense que la jefa es donara conter)Be, per lo menos dediques el temps a algo de trellat,je, je, je
Es brometa tot!!!! pero es deveres que sc companya de treball.
MOlt be Deme.

Anònim ha dit...

ye Eva eres mala xivata, xe que si ens pilla la jefa ens s´en anem les dos al carrer¡¡¡tot s´ha de dir la faena sempre el primer i derpres... ja vindra l´escapaeta a internet i com no a la nostra web.hi ha que aprofitarse de les coses bones que te la faena.

Anònim ha dit...

Deme, molt bé.
Jo també estic açí de nou, a mí se m´acabaren el divendres, i també estic un poc depre, però sabeu que?
L´article de Demelza m´ha fet reflexionar un poc.
Espere que tot el món haja disfrutat de les vacances i ànim, que ara ja anem a per les falles.

Anònim ha dit...

Deme, molt bé.
Jo també estic açí de nou, a mí se m´acabaren el divendres, i també estic un poc depre, però sabeu que?
L´article de Demelza m´ha fet reflexionar un poc.
Espere que tot el món haja disfrutat de les vacances i ànim, que ara ja anem a per les falles.

Anònim ha dit...

Perdoneu, ho he enviat dos vegades, jo com sempre desficioseta, no tinc espera.

Anònim ha dit...

cris, ja as tornat, bueno a vore cuant podem parlar tu i jo i concretem lo del ball.

Anònim ha dit...

Dolores, me has pillat que anava a dirte el mateix.
Tinc bones notícies, tenim 5 adquisicions noves i son xicons, son uns amics de Jaume.
Tenim que parlar i urgent que jo tinc unes ganes tremendes de que aclarim cosetes de aquest tema.
Quan vols que ens vegam?

Anònim ha dit...

se cridem per telefon i parlem, jo acabe d'anviar un article sobre el ball, i Jesus i Sara tambe han escrit, ells si que volen continuar, pero aclarint uns cuans puns, ja heu parlem. Mira tu quien dia te ve be i se fem un cafe.

Anònim ha dit...

Molt bé Dolores, xarrem pronte. Ja llegiré l´article, perquè tinc molt que comentar, però ho deixarem per a quan el penjen.