http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 3 d’agost del 2007

Coses dels divendres.

Bon dia a tots. Hui és divendres i com tots el divendres no se que ficar, però vos promet que hui no ficaré ningun joc, a no ser que me'l demaneu. Poques coses es poden dir i que ficar ja que pareix que tot el mon estiga desaparegut a les vacances però hem d'estar ací.

Ahir hi hagué reunió de la Junta Local i no es tractà cap tema que ens influenciara a nosaltres d'alguna manera.

El dimecres es va reunir la gent d'Agermanats per a anar matisant coses del la festa. No oblideu de visitar el blog per a estar al dia de tot el que hi ha.

També ahir Amparo ens va enviar les últimes fotos que li quedaven del seu creuer, les podeu vore a la carpeta de Cervantes al mon. Ens ha enviat fotos de Dubrovnik, de Rhodas (on estava el "Coloso de Rodas", una de les set meravelles del mon originals. Diu que te fotos del lloc on estava però no ens les ha enviat). A l'illa de Rhodas es pot vore l'acròpolis de Lindos, i a Amparo i a Luis posant junt a Cervantes. I per molt que ens puga costar de creure he dit que enguany ja no viatjaran més. Segur que eixirà alguna escapadeta d'un dia, segur, encara que siga ahí al costat.

I poc més, sols recordar per si algú no s'havia donat conter o no s'en recordava que aquesta nit és el nomenament de nostra Fallera Major per al 2008, Maria Juan i Ortells. L'acte tindrà lloc a les 20:15 h. en el Keeper's, allí estaran esperant-nos Ricardo i Sacra i no voldran que falte ningú, que segur que han preparat una gran festa. No podeu faltar, no hi han excuses que valguen. Tots a la festa.

1 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

maria segur que esta nit teu pases molt bé¡¡¡
Espere que siguen les millors falles per atu i per a tots nosaltres¡¡¡
Nerea ja estas apreparà per a la nit?
Buno vaig a peguar una miradeta a la pag. d'agermanats i a casa a esperar que sigua hora del anomenament¡¡¡