http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 2 d’agost del 2007

A Cervantes li encanta navegar

Si s'enrecordeu no fa massa temps Toni i Mariam feren un creuer pel Mediterrani i se'l varen emportar. Arran d'eixe viatge a Cervantes li entra la vena marinera, però li entra de manera elegant ja que a ell li agradava això del Creuer.

I vist açò algú tenia que tornar-lo a dur per la mar a sobre d'un luxós vaixell com podria ser el Zenith. I dit i fet, va ser parlar-ho i eixir dos amics disposats a fer un altre creuer pel Mediterrani per tal de fer feliç al nostre Cervantes. I qui van ser aquests voluntarís que s'ho deixen tot per embarcar-se en un creuer per la Meditarranea per tal de ficar de bon humor al nostre escut? Amparo i Luís, com no. Dispostas sembre a alegrar-li la vida a Cervantes (i també un poc a nosaltres, que el més lluny que anem és al Redó a fer algun esmorçaret).

Aquest cop, la parella d'intrèpits aventurers han fet un creuer per la Mediterranea, com ja he dit. Ha sigut el Rondó Veneciano, eixe que ja ha fet algun altre membre de la falla i que tant agrada.

Vegueren Venecia on estagueren 2 dies, d'allí navegaren pel mar Adriatic fins Dubrovnik i més avançat el viatge és dirigiren cap a Grècia, on , entre d'altres molts llocs, estagueren a l'illa volcanica de Santori (d'on he pres la mesura).

Un viatge per a fer i un viatge per a tornar, i si no que li ho pregunten a Cervantes.

I al tema del concurs cal dir que la distància que hi ha de la Placeta Cervantes fins a l'illa de Santori son 2276.87 Km. Enhorabona!!

Amparo sols ens ha pogut enviar 3 fotos, però que no cunda el pànic, prompte ens enviarà la resta del viatge.

I si no fora demanar molt, m'agradaria que la gent que te l'oportunitat de viatjar a paisos on la llengua escrita no te res a vore amb el llatí (Arab, grec, orientals...) tinguera l'amabilitat d'indicar-me com és diu el lloc en idioma original o dalt o baix per on està situat. Que no s'imagineu com costa trobar en un mapa una illa que te tres quilometres i mig i el nom de la qual està en grec (Delos) i on Cervantes va fer d'arqueòleg (son les fotos que falten) . I jo vaig fer ciències. Per favor.

6 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

AMPARO MOLT BE VIATJAR I VIATJAR QUE NO TEU CONTEN QUE ASO DOMES AFET QUE COMENZAR, EL RESTO DEL ANY NINGU VEU EL ESTRES, QUE SE PATIX EN LA ESCOLA,ADEMES LA VIDA ES PA VIURELA, LO MILLOR POSIBLE, ENHORABONA PER EIXOS DETALLS DE CULTURA I CAMBIT DE HABITS QUE FALTA MOS FA.
AMPARO HANVIAMOS ALGUNA FOTO DE LUIS DE GONDOLERO, FELISITATS PARELLA

Anònim ha dit...

Spielberg,què bo eres per a fer les notícies !
i això que eres de ciències..
Eres un artiste de la cartografia i fas uns muntatges impresionants!!.
Però ara és el temps de fer viatgets i la gent de la falla està preparant-se molt bé per a passejar a Cervantes molt lluny.
Nosaltres de moment ja no en tenim altre previst fins a l'any que bé si Deu vol.

Pep, moltes gràcies pel teu comentari ,en Venecia la foto que tenim és donant menjar als colomets en la plaça San Marcos.Posarem el menjar damunt del banderí i en un tres i no res se'l menjaren.No voràs que content estava Cervantes.

SPIELBERG ha dit...

Gràcies però tampoc es per a tant Amparo. Supose que notar darem en rebre les imatges que ens falten, veritat?

Anònim ha dit...

Spielberg ara mateix te les acabe d'enviar.
Ara crec que ja es hora de que tu també faces una escapadeta.Però enrecorda´t de Cervantes!!!!!!!
No faces com Xuso que es nota que festeja!
L'amor a MªSales és tan gran que li ha llevat del cap a Cervantes,i això que anava als Pirineus que fa més frescoreta!!!.

SPIELBERG ha dit...

Será l'amor o serà el xampany. Ja tinc les fotos quan puga les puje.

Jo me'n vaig del 16 al 19 a Granada, a una boda. M'han dit que no farà molta calor, que m'abrigue.

Anònim ha dit...

SPIELBERG EN GRANADA EN EL MES D'AGOST HI HAN PINGUINOS......JAJAJA
CREC QUE AMPARO ES MEREIX EL PREMI A LA MES VIATGERA. NO PARA EN TORRETA¡¡¡