http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 4 de maig del 2007

Maria Juan, Fallera Major 2008!!!!!

Article escrit per Ivana:

Com tots ja sabérem fa dos anys, Maria Juan i Ortells és la Fallera Major per a este any, i així va ser confirmat fa varies reunions, per el President i per ella mateix.
Però com els pares de Marieta, Ricardo i Sacra, ja no formen part de la comissió, varem creure convenient, anar “sa casa”, per a fer-ho ofical.

Així que el passat dimecres día 2 de maig, un grup de fallers anarem a casa de Marieta, i passàrem una estona de lo més divertida.
Sacra ens tenía preparat un soparet fantàstic i Ricardo ens va sorprendre amb una “cata de cava valencià” que a tots ens va encantar.

La veritat, es que dona gust tornar a una casa que sempre ens espera amb els braços oberts, i en la que se respira un ambient faller fabulós.

Marieta estava molt emocionada per el seu nou reinat, i ens ho va demostrar a tots, perque no trovaba el moment de que tornarem a casa. Disfrutarem molt de la companyia de tota la familia, i en especial vam riure molt veient el video de les falles 1998, en les que Marieta va ser Fallera Major Infantil, Gemma (la seva germana) Fallera Major, i Ricardo el President. Les imàges no tenien “desperdici”, perquè hi ha que vore com hem cambiat alguns!!!!!

En fi, que ho passarem molt bé, i que sapien tots, especialment Marieta, que no tardarem a tornar, perque en contra del que molts pensaren, l’acte del dimecres no va ser el Nomenament, això toca en estiu. El que passa, es que pensarem que teniem que fer oficial el fet de que ja teniem Fallera Major, i qualsevol excusa es bona per reunir-nos i fer falla.

Per la meva part, dir que m’estrene en açò de fer cròniques, perque no vingueren ningún dels “cronistes habituals”, així que m’he llançat a fer-ho jo. Esperant que disculpeu les meves faltes d’ortografía, i que vos haja agradat la meva crònica, em despedixc de tots.

Gràcies de nou a tota la familia Juan-Ortells. Espere que disfruteu d’aquest any, tant o més que l’any 1998. Ah, per acabar, dir-vos de la meva part i de la de Gloria, que aquest any, que ja estem més creixcudetes, anem a cambiar “la botella blanca” per el cava, així que les dos a una veu vos recordem: “ QUE NO FALTE EL CAVA”.

9 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Enhorabona a la familia Juan i Ortells per l´el.lecció de Maria com a Fallera Major de la nostra falla. I a Marieta dir-te que disfrutes desde ja, que l´any es passa volant!!! un abraç molt fort

Anònim ha dit...

DESDE AçI VULLC DONAR L´ENHORABONA A MARIA I A TOTA LA SEUA FAMILIA PER L´ALEGRIA QUE SUPON UN CELEBRAMENT D´ESTES CARACTERÍSTIQUES.I A MARIA DIRLI QUE AçO ENCARA ACABA DE COMENçAR, PERO EL TEMPS PASA MOLT DEPRESA I HI HA QUE APROFITAR CADA MOMENT.APROFITAT BE DE TOT

Anònim ha dit...

ENHORABONA A LA FAMILIA (JUAN ORTELLS) IA ERA ORA QUE EL CABUT ES GASTARA ELS DUROS. CABUT , TENS LA BUTXACA PLENA?

Anònim ha dit...

Enhorabona Maria espere que disfrutes del teu regnat i enhorabona a tota la teua familia.
Com ja tan dit a disfrutar desde ja que passa molt depresa.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a la familia Juan-Ortells i en especial a Maria.
Segur que serà un any innolvidable per a ella al igual que l´any que va ser F.M.I. junt a la seua germana Gema com a F.M.
Des d´ací animar als pares a que es tornen a apuntar a la falla ja que sabem com els agrada.
A vore si a l´altra podem la resta disfrutar de la degustació de cava!!

Anònim ha dit...

Hola!!!Gracies a tots i, en especial als fallers que vingueren l´altre dia a ma casa per a celebrar el comensament del meu reinat com a F.M de la falla, per estar al meu costat i acompanyar-me a partir de ara en les que van a ser les millors falles per a mi!!
Com tots hem digueu, vaig a comensar a disfrutar ja perque el temps pasa molt depressa. Encara recorde quan hem digueren que seria fallera Major fa dos anys que pensaba que se me faria llarguíssim, i... ASO JA HA COMENSAT!!!! Un beset a tots i gracies.

Anònim ha dit...

Enhorabona a Maria i a la seua familia.
Sé que és un any molt especial per a tú i a més has tingut l´honor de ser la primera F.M. de la nostra falla que estrena web,que aixó no els passa a totes!
Besets i a disfrutat l´any a tope.

Anònim ha dit...

Jo tambe vull donar-li l'enhorabona a Maria, malgrat que ja ho sap. I que si l'any pasat estaguerm totes en Ruth, este any el toca a tu. Aixina que a disfrutar-ho moltissim i nosaltres amb tu, qeu ja saps que no ens hem perdem cap

Gemmeta ha dit...

Maria Enhorabona!!!!!
Espere que ho passes molt bé aquest any i que el disfrutes al màxim.
Segur que es un any inolvidable.