http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 31 de maig del 2007

Aquest "Cervantes" no para.

Per si algú dubtava que la nostra amiga Amparo havia estat a Barcelona, i més encara, que es recordaria d'agafar un escut i passejar-lo per allí, ens ha enviat unes quantes fotos del seu viatge, amb els xiquets de l'escola i altes mestres de l'escola de Fàtima, a la ciutat Comtal i a Port Aventura. I portava 2 escuts.

Segons ens contà, el viatge va ser d'allò més divertit, i com a cosa curiosa ens diu que els xiquets no paraven de preguntar-li que quan trauria l'escut per fer-se més fotos. Açò enganxa.

També ens comenta (i ja ho ha fet més d'una persona) que hi han fallers d'altres falles que estarien dispostos a participar d'aquesta manera diferent de viure els viatges, com així ens ho demostra en les fotos que ens envia. Son fallers de la Sucro.

Ho diguérem en un comentari i ho haurem de portar endavant, si no passa res es crearà un altre premi per als membres de les falles de Sueca, El Perellò i El Mareny que vagen de viatge i porten el nostre escut. Seria el premit "Agermanats amb Cervantes" o quelcom paregut.

La distància en línea recta de La Plaça Cervantes fins Barcelona son 321.63 Km, de moment torna a anar davant Amparo. Enhorabona!!!

I dic de moment per que s'ha comentat que Carmineta i el Cule ja han tornat de la seua lluna de mel, encara que també és comenta que és varen deixara l'escut de la falla damunt de la taula i allà no en trobaren.

A la carpeta del Concurs trobareu totes les fotos que ens ha enviat així com també la mesura del viatge.

Si que voldríem matissar una cosa, no volem que penseu que sols haurien d'enviar fotos els fallers que facen viatges llunyans, no. El que pretenem es que la gent es fassa fotos divertides, i en quan més llocs millor (amb l'excusa de l'escut). Així que animeu-vos que mai sabeu el que pot passar, i segur que vos divertireu més del que cregueu. Anim i seguiu viatjant, encara que siga al poble del costat.

I per a finalitzar volem modificar un punt de les Bases. En el punt 4, on deia tot el que no valia com a escut, s'afegeix el següent: TAMPOC VALDRÀ UN ESCUT DE LA FALLA IMPRÉS EN ORDINADOR EN UN FULL. Per si algú va de viatge i se li oblida que no se'l baixe d'Internet i l'imprimisca que no valdrà. Aquest punt el ficarem en l'actualització de les bases.

9 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Caram Amparo al Camp Nou i tot, i aixó que no soc del Barça.
Ja sabia que no t´habries oblidat a Cervantes i a més m´agrada el que comenta Xuso que els xiquets el preguntaven per ell.
Com va anar Port Aventura,pujares al Dragon Khan?
A vore si fins i tot ens servix per atraure nous fallers.
Jo també pense que ha de ser un concurs divertit i a més de la distància a de valorar-se l´originalitat de la foto i en definitiva no oblidar-se de Cervantes siga on siga que estiguen els nostres falles i els agermanats

SPIELBERG ha dit...

Amic Sambori, encara que Xuso comparteixca tot el que jo escric (i al revés), el que ha ficat l'article he sigut jo.

Xuso ha dit...

Yyeee yeye figura, tot no!! a vore si ara ens agarren per el que no som!! que això ha sonat molt mal!!!! jajajajaja

és broma!

La veritat és que tu i jo no renyiriem, oi?? tu saps del que et parle... jejeje

Anònim ha dit...

Spielberg te demane disculpes,m´he colat i he confundit que havia escrit Xuso l´article,però el que ha escrit ell és el del casal.
T´he de dir que m´agrada molt els gràfics que traus medint en línea recta les distàncies,queden molt bé.
No s´animeu els dos webmasters a passejar a Cervantes?o es que se´l deixareu a la Muntanyeta?
Esperem prompte fotos vostres i dels amics que teniu per ahí en altres falles.

SPIELBERG ha dit...

No passa res. Jo de moment no me'l puc andur a cap lloc, com a molt a Benidorm a finals de Juny. O a la boda que tinc el 18 d'Agost a Granada.

Ja farem fotos ja.

Anònim ha dit...

Eixa foto és un muntatge jo e estat en el Camp Nou i la figura és molt gran per a la proporció que es veu de fons el Camp i la Grada,

SPIELBERG ha dit...

Amic Anònim, entra en l'album del concurs (part dreta del blog on està la bola del mon) i voràs la foto original, ahí observaràs que no és un muntatge. També estan la resta del seu viatge.

I la perspectiva pot enganyar molt.

Anònim ha dit...

Amic anònim:
Eres el mateix anònim dels altres dies , o eres un altre???.
La meua intenció no és enganyar a ningú.Sincerament no és un muntatge.Tinc 43 testimonis que veniem amb mí en el mateix autobús.
Si jo he enviat eixa foto,és per animar el concurs Cervantes al món ,ja que sé que n'hi ha gent que va a fer viatges més lluny.
Llógicament si jo estic més gran, és perque la càmera està davant meua.

Spielberg MOLTES GRÀCIES per arreglar tant bé totes les fotos que t'enviem ,eres un artiste ,un webmaster de molta categoria.

I per a SAMBORI :
No em sabria gens mal atraure a nous fallerets ,a ells els va agradar tant la foto amb Cervantes que molts d'ells dien:No traus l'escut de Cervantes???.
L'he fet ben passejat .En Port-Aventura ha pujat fins a l'STAMPIDA que casi cau del "bolso".
On no ha pujat és al Dragon Kan i al huracà Condor (això fa que tires massa adrenalina).Però si a totes les atraccions d'aigua.
Així que si algú va a Port-Aventura,el pot pujar a eixes 2 atraccions que falten.

Anònim ha dit...

Jo també sóc testic de l´autenticitat de les fotos.
Pot ser que la perspectiva siga enganyosa,però aixó passa de vegades a les fotos.
Ja que heu tret el tema dels parks temàtics,fa alguns anys la falla va estar a Port Aventura i a Terra Mítica.
Teniu algú fotos i les penjem a la web?