http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 2 de maig del 2007

Ja tenim fotos per a "CERVANTES AL MON"!!!

Bon dia a tots. Esperem que la gent que tinguera pont l'haja disfrutat i molt. I com era d'esperar, després d'una festa així, ja em rebut les primeres fotos palconcurs "Cervantes al món". Els primers en fer-ho han sigut la família Ruiz-Vendrell que han anat a Caravaca de la Cruz i ens han aportat fotos per a demostar-ho, i en elles apareix una insígnia de la falla.


I vist que Caravaca de la Cruz està més lluny que la Muntanyeta dels Sants, ara per ara ja van primers. La distància a la que han arribat ha sigut de 181.95 Km, i anem a explicar això ja que tal vegada a algú no li quadre.

Tal i com diuen les bases, guanyarà aquell que porte més lluny a Cervantes des del nostre Km 0, la placeta on plantem el monument. I si recordem quan erem
menuts i l'escola ens preguntaven, quina es la distància més curta entre dos punts? Nosaltres responien que la línea recta, i així és (deixem a banda altres teories de plegar el temps i l'espai).

Per tant aquest concurs és basa en això, en la distància real a la que has arribat, no en els Km que t'has hagut de fer per arribar al lloc degut que no hi ha una carretera recta fins allí.

Aleshores, les mesures les realitzarem mitjançant les coordenades de Longitut i Latitut, des de la placeta fins al lloc d'arribada. Per a fer aquestes meures utilitzarem una pàgina web per a tal efecte i les coordenades les traguem del Google maps.

Un exemple aclaridor d'açò es que (segons Google Maps) de Sueca a Caravaca hi han 294 Km per carretera i de Sueca a Conca hi han 223 Km per carretera, si
ens vasarem per les carreteres estaria més lluny Caravaca (i guanyarien el premi). Però per coordenades de la línea recta, de Sueca a Caravaca hi han 181,5 Km
mentre que a Conca hi han 183.48 Km. Conca està més lluny de Sueca i el que anara a Conca guanyaria respecte el que anara a Caravaca.

Degut a açò, de la Placeta als Sants hi havien 5.3 km per carretera però en línia recta hi han 4.25 Km.

Espere que tot açò puga aclarir els dubtes que puguen sorgir, tot allò que vullgeu preguntar no dubteu en fer-ho. I ja ho sabeu, no agafeu carreteres amb moltes revoltes que al final no valen per a res, rectes i més rectes.

12 comentaris (Afegix el teu):

Xuso ha dit...

Enhorabona als nous leaders de la classificació, que de segur s'ho passaren d'allò més bé a Caravaca!!

Però ja sereu relegats del primer lloc, ja!!!! jejejejeje

Anònim ha dit...

Ho passarem d´alló més bé a Caravaca,és una excursió que recomanem fer a tots en aquestes dates per a poder disfrutar de les curses dels cavalls del vi en les que engalanen als animals en les seues millors vestimentes brodades amb multitud de colors.
Com no és un poble cuna de xarangues han de buscar-les a altrs localitats,i com no allí vam trobar músics de Sueca que amb la seua xaranga amenitzen la festa,que curiosament comencen totes les dies els actes a partir de les 12 de la nit fins les 5 de la matinada.
Animeu-se a fer viatges que nosaltres en tenim un altre preparat per a continuar encapdapant!!!!

Anònim ha dit...

Ja veig que ho passeu molt bé.
Segur que molts ja estan pensant en fer alguna escapadeta per a retirar-vos de la primera posició.
Estic pensant com poder concursar ja que pel fet d´aparèixer en alguna foto revelaria la meua identitat.
Tot un repte!

Anònim ha dit...

En primer lloc vull dir que el text escrit per Amparin , no l'he escrit jo.Crec que algú s'ha posat eixe nick per a que resulte més divertit.
Ja vorem com s'acaba la història!.
A Xuso i Spielberg els felicite novament pels seus coneixements en cartografia.Pense que es correcte el utilitzar la línia recta com a camí més curt.
A Sambori també vull felicitar perquè s'ho està passant d'allò més bé , amagant la seua identitat , cosa que d'ara endavant respectarem i no li demanarem cap pista . OK.

A vore si la web està ben animadeta !!!!!.
Fotos de viatges ,Nicks....i nova gent que s'anima a escriure...

Ja tenim ganes de veure un escrit de la meua amiga Conxa.T'esperem!.

Anònim ha dit...

Jo també vaig estar a Caravaca,encara que no apareixc en la foto ja que sóc la que la vaig fer.
Xuso i Carlos vos ha quedat molt bé l´article i segur que prompte algú ens llevará el primer lloc.
Mami senc desepcionar-te,però jo no he tingut la idea de l´escrit fet per Amparín i ara sí que te queda complicat resoldre la història.
Parlant de viatges estic mirant a vore si podem organitzar un cap de setmana a Eibissa al igual que la falla amiga El Portal.
En tindre-ho clar ja ho direm a la web a vore si s´animeu tots a vindre.

Xuso ha dit...

Arrea!! Amparo ara t'han suplantat la personalitat, ara si que et van a fer tornar boja, jejejeje!!!

Anònim ha dit...

bo amics,tinc pendent enviar jo una foto per a colaborar ja que m'en vaig de viatje prompte,ara sera una col.laboracio per fer un poquet de "ambientillo".....

Ja voreu,ja.

Per cert Sambori et pots fer la foto de cul o amb pasamontanyes pero arreplegar el premi si guanyes.....a cara descoberta "colega".jeje

Xuso ha dit...

Bona idea amic rodabars, pren nota Sambori!!!

Però tens escut de Cervantes, amic Rodabars???????

Anònim ha dit...

Home clar!

Es mes,es l'unic escut d'altra falla que porte al xaleco ja que la meua cosina Chiara quan va ser fallera major mel va ficar el dia de la nostra presentacio quan puja a fer el regalet de rigor.

Ah! pues si! jeje

Anònim ha dit...

Gràcies Rodabars,m´has donat bones idees per apoder concursar sense donar la cara,però pot ser que amb el passamuntanyes pareixca un terroriste!
Jo també he pensat un altra forma:fer-me la foto a les mans agafant un full que pose:Sambori aplegà ací.
Continua difícil arreplegar el premi a cara descoberta però no crec que guanye ja que no tinc previst de moment cap de viatge.
A vore si m´anime!

Anònim ha dit...

jo tinc una idea Sambori, fica´t l´escut de la falla tapant-te la cara (rotllo el que tenim al principi del blog)

Anònim ha dit...

Quin escut vols dir?El que està setmana presideix Vicent?
Ja veig que esteu animant-se a participar al blog.
Me pareix molt bé que així siga encara que es poseu un nick al igual que jo per a no escriure amb nom propi.
Felicitats i espere vore més col.laboracions.Ànim a tots!!!!