http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dissabte, 12 de maig del 2007

La Reunió del Divendres

Hola a tots, ja estem ací com cada setmana per a contar-vos el que passa a la reunió de la nit passada.
Si que m'agradaria que quedara clar que per motius evidents (tenim la gran sort que tots els dies ens visitem amics i companys que no son de la falla) ací sols podem ficar poques coses de les que passen o de les que es diuen en una reunió, així que si realment esteu interessants en saber el que passa vos recomane que vingeu, que vingeu a les reunions, que sopeu, que doneu la vostra opinió, que debatem tots junts el bon funcionament de la nostra comissió... Segur que no es penedireu, que la falla cal viure-la tot l'any. I si a més de vindre, veniu un poc abans i practiqueu ells balls de saló ja voreu que be s'ho passareu.


De les coses que podríem dir cal remarcar-ne tres. La primera i més important per a la falla (d'aquestes tres), és que ja estan en funcionament els llibres de cotes, tot aquell faller que no tinga la cota domiciliada ja pot anar venint a les reunions per a anar pagant, que tenim molta despesa durant tot l'any i no és qüestió de pagar-ho tot al final.

La segon és que Mariam i Eva han organitzat un viatge d'un cap de setmana a Eivissa (més fotos per a Cervantes al mon), seria el 30 de Juny i l'1 de Juliol, i el preu és un regal. La pega, per dir que té alguna pega, és que sols tenim aquesta setmana per a pensar-nos-ho, així que no s'ho penseu gens que no hi ha res que pensar i ja estem tardant en tocar a Eva o a Mariam per que ens reserven plaça, que encara ens quedarem en terra. Si punxeu en el link de baix (en aquest si que podeu punxar) vos descarregareu la fulla on vos ho explica tot ben detallat i on estan els telèfons de les encarregades.



I la tercera és que el col·lectiu "Agermanats 2007" va presentar una carta a la falla i va exposar qui son i que pretenen fer. A la dreta del Blog hi ha un link (fet pel mestre San Karrega) que vos durà al blog d'Agermanats on podreu llegir aquesta carta i obtindre més informació referent a la gent que el conforma i la festa que volen organitzar. Contant-ho per damunt damunt diré que un grup de fallers de diferents comissions ens hem agrupat per a organitzar "La 1era festa de Germanor Fallera", una festa on tots els fallers serem igual sense distincions de falla, serem sols fallers. Hi haurà un passacarrer, un castell, sopar, una disco-mòbil i altres sorpreses. Poc a poc anirem informant-vos de com vagen desenvolupant-se les coses. Vos esperem a tots.



I poc més, que passeu un bon cap de setmana. Per cert la primera parella del Frontó (Pep Nadal i Daniel Meseguer han guanyat, la segon encara no ho se).

3 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

l'altra parella de la falla formada per Fran Talens i Gregori Rossell "el polp" També han guanyat a la falla Av. d'Espanya pel tanteig de 21 a 7, per tant les dues parelles seguixen avant en el campionat

SPIELBERG ha dit...

Senyor secretari, el senyor Polp té de primer cognom Mari, Rosell és el segon.

Enhorabona per a ells també.

Anònim ha dit...

Enhorabona als guanyadors!
S´animeu a vindre a Eivissa?
Com que divendres passat no va vindre molta gent a la reunió i aprofitant que ara ja podem disfrutar de les ventatges de tindre web,podeu obrir l´arxiu on es detalla el viatge.
Com sabeu sols teniu una setmana per a pensar-ho,ja que tots aquells interesats tenen com a data màxima per a inscriure´s el pròxim divendres 18 de maig.
Si teniu algun dubte podeu cridar als telefons que figuren en la pàgina informativa.
Vos espere a tots!