http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 20 d’abril del 2007

MOLTES GRACIES A TOTS!!!!!


Ja tenim 6000 visites, mai creguerem que açò aniria tant de presa i tant be. I tot açò és per tots vosaltres, per que entreu, per que participeu, escriviu, envieu fotos, videos... per tot això sis milions de gracies.
Ara anem a intentar arribar a les 10000, podrem? Segur que sí. Però necesitem la vostra ajuda ja que sense vosaltes nosaltres no existiriem i açò no tindria sentit.
Gracies per estar ahí.
Xuso i Carlos.

11 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Yo, crec que no cal donar les gràcies a ningú dels que entrem en aquest blog, perque realment els que esteu fent falla i currant- vos-ho, sou tots dos, ja que si no fora per vosaltres, no ens percatariem dels endeveniments que rere dia ens mostreu.
La forma d'aquesta pàgina mera informativa que li esteu donant es la mes adequada, ja que cada dia entrem per pergar-li una miradeta. Sols dir-vos gràcies, i que de segur que arribarem no a 10000, sino a 100000. Gràcies Xuso i Carlos.

Anònim ha dit...

Es ben segur que arribarem a les 10000 visites i moltes més.Es nota molt la vostra preocupació per anar millorant cada dia més el blog.
M'ha agradat molt l'encapçalament amb la foto de les nostres falleres majors.Estàn guapíssimes i es nota que han disfrutat molt en la festa fallera.
A més tenim la col·laboració de fallers d'altres comissions :rodabars,fep,pep cerveró,san carrega, san sacabo etc.................
Per cert, Xuso ,vas veure a rodabars amb el mocador roig, el divendres ?????????????.

Xuso ha dit...

No, Amparo, no vaig vore a l'amic rodabars, o no va vindre o se li va oblidar el mocadoret, encara que jo no ho vaig fer molt llarg i pleguí prompte. Espre que esta setmana que entrem se presente. Amic rodabars qui eres?? jejeje

Per cert Spielberg, gran capçalera, apuntat un 10, mestre!!!

SPIELBERG ha dit...

Gracies, faig el que puc.

Anònim ha dit...

Donar les gracies a Xuso i a Carlos pero tot el que estan fent, ja que aixi en tenen informats de tot el que pasa, ademes de ser la pag mes visitada de tota Sueca, ja que hem superat a falles que porten mes temps que nosaltres.
ENHORABONA

Anònim ha dit...

No si al final em tindreu que adoptar a Cervantes!!!.....

a la inaguracio no vaig anar ja que currava(i jo si vaig no trove mai el moment de anarme'n)

Esta setmana revelare la meua identitat?
totes les pistes son reals menys que tinc 2 germans a cervantes(es una llarga historia)nomes en tinc un i es amic del "fumat",s'ha apuntat enguany.......

A tu Xuso espere que ens coneguem esta setmana en alguna reunio....

Anònim ha dit...

Bo Enhoraabona per les ara ja 6439 visites a per les 10000....

Anònim ha dit...

Bon dia a tots!!
En primer lloc enhorabona per les 6000 visites, xics d'ací no res segur que arribarem a les 10000!!!jo aporte el meu granet d'arena perque entre a la pàgina un parell de vegades al dia a vore que feu!!!així q per a les 10000!!!
Xuso i Carlos enhorabona altra vegada per la feina que esteu fent!!besets!!

Anònim ha dit...

Enhorabona per les 6000, i si a dia de hui ja estem quasi en les 6500 clar que arribarem a les 10000 i les pasarem per molt segur. jo també faig com marieta que entre més d'una vegada per vore les novetats. Aixi que tots a entrar, per a en poc dies superar altra barrera.

San-vala ha dit...

Enhorabona per les 6000 i tantes visites i vos convide a seguir, però aneu en cuidadín que açò enganxa i vos heu diu un jonki bloguer, jejejejeje

Ara en serio m'alegre molt Carlos i Xuso, i tambè m'agrada que demaneu ajuda perquè la bola cada volta es fa més gran i costa més de portar... Però la veritat es que per comentaris la gent esta seguint-vos molt...

Anònim ha dit...

Ara ja més de 7000, quasi 1000 visites en un sol dia.
A vore si antes d´acabar la semana hem arribat a les 10.000.
ENHORABONA!!!!!!