http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 18 d’abril del 2007

Gràcies familia!!!!!!

Dimarts de vesprada ens juntarem un grup de la comissió i anarem a casa Juani i Paco per agraïr la llavor realitzada durant l’exercici pasta. Després d’un berenaret (i soparet), Blay com a president eixint, va fer obsequi d’un ram de flors a Juani i va dedicar unes paraules a la familia expressant un sentiment, la satisfacció que ha sigut per a tots gaudir enguany de la Fallera Major i dels seus pares.

Al igual que dimecres, estiguerem en casa de Mª Jesús i Vicent. I, després de menjar ben menjats (com no), va ser Mª Jesús l’encarregada de rebre un ram de les mans de Blay, com a agraïment a la familia de la Fallera Major Infantil, per les estones vivides les falles pasades...

Dos vesprades més en casa de Juani i Paco i de Mª Jesús i Vicent. Dos cases que han passat les falles amb les portes obertes per a tota la comissió, dos cases que s’han desvixcut per la reineta que tenien a casa, dos cases que, amb les seues diferencies, han sigut iguals per un any. Iguals en el calor que ens han donat, iguals en l’alegria que ens han contagiat i iguals, en definitiva, per la il·lusió que les dos famílies tenien per a enguany: Fer que Ruth i Mª Jesús, dos sols, dos reines, dos dones de cap a peus, disfrutaren al màxim del seu any.

Un any que ha sigut gran, un any que tots recordarem, especialment vosaltres. Dur de vegades, no és fácil obrir tots els dies les portes a tota la comissió, i ho sabem, i per això la falla ha volgut agraïr la vostra dedicació per la festa.

També hem observar una paradoxa del món faller, com Juani i Paco, fallers de tota la vida i Mª Jesús i Vicent, que s’han unit a la comissió en el present exercici, ja són part igual en la comissió. Units per un sentiment, un sentiment faller d’unitat i germanor que fa vell al jove i jove al vell...

La comissió en la seua totalitat vol donar les gràcies a les families de la Fallera Major i de la Fallera Major Infantil 2007, per la seua implicació en la falla i el saber fer que han demostrat en el darrer exercici. I per això aquestes dos visites, en que els pobres ens han tornat a obrir les portes de casa.


Gràcies de tot cor i, de moment vos anem a deixar respirar. A la espera de que repetiu en un futur...

Juani, Ruth, Mª Jesús, Mª Jesús, Paco i Vicent, sou grans i hem disfrutat amb vosaltres!!!

21 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Caramba con Xuso, eres ja tot un poeta. M'agradat molt la teva crònica. Ademés, tens molta raó en tot el que has dit.
També vullc aprofitar per a donar les gracies a les dos families.

Amic fep ha dit...

Xuso, maestro, que ja te vec escribint articles al blog del ara vinc i descancant a tots els santets...

Molt bona cronica, ni jo ho havera pogut millorar, impresionant

Xuso ha dit...

Gràcies als dos Ivana i amic fep, ja que les vostres alavances jo les tinc que valorar moltíssim, ja que estic davant de dos fallers de talla molt alta!!! boing, boing, boing. jejejeje

De veres gràcies, per dedicar-li temps a l'article, la veritat es que les dos families de les que parle en ell, s'ho mereixen de veres.

Xuso ha dit...

Si vegeu coses rares al blog, no s'alarmeu és que estem fent proves, i si vegeu que se vos carreguen a la dreta quatre mariquites ballant i cantant, fent un click en el reproductor de video podreu tancar-lo.

Estem de proves, però es que ja estic cansat per a hui.

perdoneu les molèsties!!!!

Anònim ha dit...

a mi no m'apareix res raro per la web, la veritat es que sou molt bons escrivint croniques, desde aci s'anterem de tot lo que pasa. Donar-los les gracies a les dos families, i dirvos que tinc molt videos de estes falles, sobre tot del dia dels playbacks i de les disfreces, cuant puga els ficare en la web.

Xuso ha dit...

gràcies Dolores, esperem eixos videos...

Anònim ha dit...

Açò de la web , està resultant divertit. Apareixen comentaris de persones que amaguen la seua identitat.Jo tinc curiositat per saber qui és "Rodabars".Deu de ser una persona simpàtica i divertida , ja ens ha donat pistes , però ...ens pots donar una altra pista?.
PISTES:
-Pagues el cartó de Cervantes.
-Eres faller del Portal.
-Assistires a la boda de Jorge.
-Eres "primo" d'ell.
Falta saber:Per quina lletreta comença el teu nom?........


A XUSO :
XUSO , eres tot un descobriment !.Ja has demostrat ser bon actor de teatre en els sainets.Has ballat fenomenal en el concurs de Play-Back.I ara escrius com un periodiste de veritat!.Què be has escrit sobre les famílies de les nostres Falleres Majors!.

A CARLOS li toca demà que ens informarà de la reunió de la junta local.

Xe!,que no decaiga la Web!!!!

San-vala ha dit...

Bon dia Xuso,

Acave d'entrar i estic impresionat, has escrit de luxe i saps perquè. Has parlat desde el cor, amb sentiments i això es nota. Amb les teues paraules has demostrat que aquestes dos familíes han calat a la falla i es mereixen el reconeixement que li acaves de donar...

A seguir amic i poc a poc que esteu fent-ho de puta mare...

SPIELBERG ha dit...

Ho senc Amparo però no tinc molt que informar en el dia de hui sobre la junta. Els temes privats no els puc reproduir i dels públics sols comentar que ja podem fer la carta per a inscriure'ns a les 12 hores de futbet, que és jugaran el 2 de juny (plaç límit 17 de Maig).
Ah, i respecte a la proposta de la desfilada infantil, aquesta és va llegir i ara les falles opinaran.

Anònim ha dit...

Dolores amiga, m'alegra saber que vas a enviar videos.
Espere que siguen eixos que es veien tant bé, perque hi havia alguns que es veien foscs i no mereixien la pena, no?

Anònim ha dit...

Amparo pues a mes mes soc ben pollo...
tinc fins i tot 2 germans a la comissio(es una llarga historia)

i el meu nom es Ximo.I per a hui prou de culebron

Anònim ha dit...

Ivana, no mes vaig a ficar els que es veuen be, els altres ja els vorem asi en ma casa, un besset

Anònim ha dit...

RODABARS , moltes gràcies per la teua informació.
Ara ja sabem el teu nom.

Xuso ha dit...

Ah si?? qui és Amparo??

Anònim ha dit...

¿ qui es Amparo, i radabars, i Xuso i Spielberg? es broma se qui sou tots i on treballeu, gent que li agrada el mon de les falles.Visca les falles de Sueca i com no la Falla de Cervantes

SPIELBERG ha dit...

M'alegre que al final hages pogut entrar i fer un comentari. Ara ja sols el queda publicar alguna cosa sr. Secretari

Xuso ha dit...

Str secretari, podries estrenar-te aportant un article sobre l'acte d'esta nit en el pub d'arturo, com si alçares acta, no? que et pareix spielbreg, que s'astrene!!!!

Anònim ha dit...

Xuso m'agradat molt el teu article!!!
Has fet que hem caigueren una o dos llagrimetes, he recordat estes falles que han segut inolvidables sobretot per la meua amiga Ruth, que ma fet plorar d'emoció estes falles vegent-la com ha fallera major.
Visca les falles de Sueca i visca la Falla Cervantes!!!!

Anònim ha dit...

Bé esta nit en la inaguracion del STATIC no cal alçar acta, perquè assistirem, com a amics d'Arturo i família, no com a fallers encara que evidentment ho som, ens veiem a la nit

Anònim ha dit...

yeeeeeeeeeeeeeee amics k castanya agarrarem en el static, es la oficina de cervantes pa les nits del divendres... o no? si no pregunteuliu al javier .

SPIELBERG ha dit...

Era d'esperar una cosa així, Javi ja anava uniformat.