http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 4 d’abril del 2007

i.......... PAN PRESIDENT!!!

Ja tenim nou presindent, Andres Pan, después de dos anys torna a encapçalar la comissió de la falla, després de sortir guanyador en les eleccions celebrades ahir de nit. Primer que res donar l’enhorabona al nou president i desitjar-li, que junt a tota la comissió, que aquestos dos anys tan importants per a tots que ara encetem, vinguen plens d'èxits, treball, germanor, alegria i festa.

La nit d'ahir no va defraudar i va ser prou mogudeta, després d’anunciar un pacte realitzat entre tres dels candidats que es presentaven i de la intervenció dels fallers per donar a conéixer la seua opinió front aquell pacte, amb diverses apreciacions sobre el tema, el secretari va donar inici a les votacions.
Les votacions transcoregueren amb normalitat i donaren pas a l’escrutini del que, com hem dit abans, Andrés Pan va sortir vencedor amb un vot més que Paco Hermida. El pacte fet entre tres candidats, al final no va donar resultat, ja que entre ells mateixa dividiren els vots i el beneficiat va ser Andrés Pan.


Una vegada elegit president, Andrés es dirigí a la comissió per a donar les gràcies a tots i va anunciar que el proper divendres 13 d’abril ens reuniriem i faria pública en la gent que conta per a formar la junta que treballarà amb i per la falla.


Una vegada comentats els esdeveniments d’ahir voldria fer una reflexió:

- En aquestos dos anys, com en tots els propers, independentment de qui estiga al càrrec de la comissió, la falla som tots i hem de donar suport a la junta i treballar per la falla per a que tot el que es propose es puga duur a terme i siga motiu d’orgull per a tots els components de la comissió i de la nostra barriada. Es per el que vos demane a tots els fallers de la comissió implicació, cadascú desde la mida en que puga, per la falla i entre tots aportar idees per a fer la falla cada vegada més gran.
En definitiva, remar tots en la mateixa direcció i no tirar-nos pedres entre nosaltres al nostre terrat.

També agraïr la llavor realitzada durant dos anys per Blay Serra, que es va despedir ahir molt emotivament, amb l’esperança de tornar algún dia a presidir la comissió. Gracies per tot Blayet.

I convidar-vos a tots a publicar el vostre comentari, baix d’este article, al costat de l’hora de publicació on diu 'comentarios' podeu publicar el que vullgueu, com a anònim, o amb el vostre nom pulsant en ‘otros’. I si voleu publicar un article sobre qualsevol tema que penseu, sols heu d’enviarlo al correu electrònic de la falla i serà publicat en breu.

JA ESTEM A LES FALLES DEL 2008, DISFRUTEU DESDE HUI o S'HO PERDREU!!!!!!!

30 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Enhorabona al nou president

Xuso ha dit...

Enhorabona al president i a Dolores, que és la primera que ha sigut capàç de ficar un comentari. gràcies Dolores!!!!!!!!! jejeje

Anònim ha dit...

Teu mereixes pan ,gracies per apollar ala juventut y fer creixer la falla.Te volem

Anònim ha dit...

En primer lloc donar l'enhorabona al nou president, i sumarme a la reflexió que ens ha fet Xuso. Crec que eixe deu de ser el camí a seguir per tots.

Ademés voldría aprofitar per a donar-li les gràcies a Xuso i a Carlos (els Web Masters). Crec que heu tingut una idea genial fent esta pàgina web on crec que tots podrem expresar les nostres idees.

En fí, felicitats a tots.

SPIELBERG ha dit...

M'agregue a l'enhorabona per al nou president i vull agrair a Ivana les gràcies que ens ha donat tant en nom meu com en el de Xuso, el fundador original d'açò.

No deixeu de participar.

Anònim ha dit...

Gracies a vosaltres per crear esta web, heu tingunt una idea genial, enhorabona xuso i carlos

Anònim ha dit...

jo tambe vull donar la enhorabona en primer lloc al nostre president..Andres Pan i despres a Xuso i Carlos per tindre una idea tan genial i per una reflexio tan encertada. LA FALLA som TOTS i tenim que lluitar per ella....i per poder disfrutar tots primer hi ha que treballar i millor si tots anem en el mateix "barco" i en la mateixa direccio.
Moltes FELICITATS I ANIM per al nou exercici.

Anònim ha dit...

avore si este president nou mos fica ala alegria de la falla en algun carrerc i a miliot tame , sera que esta mes flac per la faena enorabona pan , a no puc despedirme de un gran president el que a acabat en el seu carrec
amunt la falla de cervantes
punchoset

Xuso ha dit...

per que no pots despedirte punchoset???

Xuso ha dit...

p.d. amunt la falla i amunt el valència!!! jejejeje

Anònim ha dit...

enhorabona al nou president, i també a vosaltres els Web Masters, per la pagina que ho fet i per la reflexió que fue, jo personalment soc de la mateixa opinió que vosaltres, també dir-vos que estic a la vostra disposició per el que necesiteu en fotos i documentació

Xuso ha dit...

Gràcies Pep, anirem demanant coses, al igual que si se t'ocurreix quelsevol cosa que penses que siga rellevant per penjar a la web sols tens que dir-nos-ho i farem el que puguem per publicar-ho.
També es pot col·laborar aportant articles, sobre qualsevol tema, que troveu oportuns, s'envien al correu i nosaltres molt gustosos els penjarem fent referència a l'autor del text.
Agraïr a tots els que esteu mantinguent la web amb les vostres visites, fotos, comentaris, etc ja que jo sincerament, pensaba que açò no tiraria endavant i realment pot ser una eina important.
no deixeu de participar!!
gràcies

San Karrega ha dit...

Xuso... ja et tinc... je je je...

Xuso ha dit...

Spielberg, la veritat es que estàs tu millor en el monyo curt que jo en el monyo llarg!!

I prente algo per al cap, que estàs molt mal, xafat!!!!!

SPIELBERG ha dit...

És que em pega massa el sol. Litens un aire a Romariet, no? O també se'm va la vista igual que l'olla.

Anònim ha dit...

guanyant un carrec de president digent mentires, no me pareix molt be no....

Anònim ha dit...

En primer lloc em pareix qe esta web no esta feta per a menospresiar a ningú,ens agrade o no es el qe a votat la comissió, aixi que el que tenim que fer es apollar al nou president, que en realitat es estar apollant a la falla, no hi ha que olvidar que aquest faller ja te experiencia en aquest carrec al igual que els altres candidats,i no li podem tirar res encara, crec que estague a la altura.
El que tenim que fer ara més que mai es ajudar per als anys que venen.
RECORDEU QUE SOM UNA COMISSIÓ I SENSE L´AJUDA DELS FALLERS LA FALLA NO ES NINGÚ, HASTA EL NOSTRE ABANDERAO TE IMPORTANCIA.

PER FAVOR no gastem la WEB per a dir paraules mal sonants o fora de context, gracies vaig a sopar que estan esperant-me

Xuso ha dit...

Em sume al que diu el anònim 2. Que va en la línea de la reflexió que jo vaig fer.
També vos demanaria que si ficareu el nom seria més bonic tot açò, sense tindre res que amagar, cadascú te una opinió i hi ha que respetarla, però també hi ha que ser valent per a donar la cara.
Dit açò m'agradaria deixar que clar que en esta web, no se va a vetar a ningú per el que expresse, ara bé això no dona dret a ningú a menysprear ni a insultar, no tirem per ahí...
gràcies a tots de nou pels comentaris..

jejejej

Anònim ha dit...

Hola a tots els fallers de Cervantes. Una super enhorabona per a Andrés, jo estic super contenta de que haja eixit ell, ja que per a mi és un dels que va fer que la nostra falla siga una falla oberta per a tots i no només per a la gent que xupla del pot. No entenc perquè li diuen mentirós.
AMUNT EIXE PRESI. AÇI ESTAREM PER AL QUE VULLGUES

Anònim ha dit...

SOC NOELIA,LA NEBODA DE PAN ...

Anònim ha dit...

SOC NOELIA, LA NEBODA DE PAN... ANTES DE RES DIR QUE PER FAVOR ES LLEVE LA OPCIO DELS ANONIMS DELS COLLONS. DONAR UN FORT BESSET AL PRESIDENT I COM NO ALS DOS CABESILLES DE LA PAGINA WEB, ESTA GENIAL. TAMPOC PUC OBLIDARME DEL EX-PRESIDENT, DIRLI QUE HA SEGUT MOL VALENT DUGUENT AVANT A TOTA LA TROPA. SOLS VULL FER UNA REFLEXIO A TOTS ELS FALLERS DE ESTA LA MEUA FALLA ... ANTE TOT SOM FALLERS PERO TENIM QUE PROCURAR SER ELS MILLORS FALLERS DE SUECA, QUE PUGA DIR TOT EL POBLE QUE LA FALLADE CERVANTES ES LA MILLOR. VISCA LA FALLA DE CERVANTES....

Anònim ha dit...

Pues si la falla som tots i hi ha que estar units, pero aixo tots aquells i aquelles que es creues superiors i volen manar encara que aci fiquen que tenim que estar juns, que es fiquen al nivell de tots els falles i que deixen la superioritat per a altres coses no nomes pero a la falla que per 3 dies de festa (encara que falles siga tot l´any) no hi ha que agafarseu aixi.
Cadascu fa el que pot per la falla i no hi ha que retraure res a ningu, que a ningu li fiquen una pistola al coll per fer el que fa.

Anònim ha dit...

Ie si lleves el anonim no podem criticar ja,ja,ja.

Anònim ha dit...

Joder

Anònim ha dit...

pero jo crec que esta web no sa fet per a criticar, aixi que visca la falla cervantes

Anònim ha dit...

Hola a tots, sóc Cris i vull dir que estic totalment d´acord amb Noe i Dolores, és una feta que ara utilitzem aquesta página per a criticar a ningú. Enhorabona a tots, Presi, ex- Presi, i creadors de aquesta página. Ah, perfa expliqueu com identificarse perque a mi me demana una contraseña que no sé, sols puc enviar-ho per la opció anónimo.

SPIELBERG ha dit...

Hola Cris, sols donar-te les gracies per l'enhorabona i comentar-te que per a que fique el teu nom has de punjar en "Otros" i ficar el que vulgues que aprega.

L'opció de la contrasenya es quan tens marcat "Google/Blogger" que es per a els administradors del blog.

Si tens més consultes no dubtes en escriure-les.

Anònim ha dit...

Gracies Spielber per aclarirme el dubte. Heu tingut una idea genial.
Vaig a intentaro

Anònim ha dit...

LAGHY

Anònim ha dit...

HOLA A TOTS.EN PRIMER LLOC DONAR L´ENHORABONA A XUSO I CARLOS PER L´ESFORç QUE HAN FET PER A CREAR ESTA GRAN FINESTRA PER A TOTS I QUE TANTES HORES PASEM DISTRAGUENT-MOS. I COM NO DONAR L´ENHORABONA AL NOU PRESIDENT ANDRE PAN PER A MI COM A FILLOLA I NEBODA "MON TIO EL BARBUT" CREC QUE PESE A QUI LI PESE L´ELECCIO NO PODRIA SER MILLOR,PER TOT EL QUE HA APOLLAT A LA GENT JOVE I COM NO A LES DONES DE LA FALLA, AIXI QUE VIVA PAN ¡¡¡ I QUIEN TENGA PENA QUE REBIENTE¡¡¡¡