http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 18 d’abril del 2007

ELLAÇ DE JORGE I ANNA

Per fi algun membre d'aquesta comissió s'ha atrevit a publicar una entrada (veieu com no es tan difícil), i la fallera en qüéstió ha sigut la nostra amiga Amparo Vendrell, que ens ha enviat una crònica (i unes fotos) de la boda que hi hagué aquest cap de setmana entre dos membres d'aquesta comissió. Per part dels webmastes felicitar als nuvis i animar a la gent per a que segeixca participant amb nosaltres.

BODA DE JORGE I ANNA

Jorge Baldoví i Anna ,fallers de la nostra Comissió,s’han unit en matrimoni el passat diumenge 15 d ’Abril.

La cerimònia ha tingut lloc a la Reial Esglèsia Ntra.Sra. de Sales.En la missa escoltàrem les paraules emotives de “Don Paco”adreçades als novios .Va acompanyar l’acte el Cor de la Unió Musical que al finalilzar la missa ens va cantar la Salve Rociera. Ben segur és que a més d’un li cauria alguna llagrimeta

A l’eixida de l’Esglèsia es va disparar una forta mascletà de la pirotècnia Caballer a càrrec de “Xiulit”.

Els protagonistes, tant Jorge com Anna , estàven guapíssims ,Així com els seus pares i germans.

Després ens convidàren a dinar a la sala Cancela i el ball va anar a càrrec del seu tio Juan de “Sonycolor”que va resultar molt animat.

Tot ha resultat molt brillant i es respirava per tot arreu un ambient de felicitat , els novios ens van agraïr personalment a tots els convidats per haver compartit amb ells un dia tan especial.

Entre els assistens es trobaven molts fallers i amics a més dels familiars i també estava el famós joier Jesús Yanes i la seua dona, amics de la familia Baldoví, que fins i tot també van ballar.

Donem l’enhorabona a Jorge i Anna i els desitgem molta felicitat.Que disfruten molt en el viatge de novios i que porten xiquets i xiquetes a la falla. MOLTES FELICITATS!!!!!!

Enviat a FPCERVANTES07@HOTMAIL.COM per AMPARO VENDRELL

7 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Enhorabona als novios espere que sigen molt feliços i donar-los l´enorabono per la novia perque va ser inmillorable.
¡ENHORABONA A TOTS!

Anònim ha dit...

Eixe es el meu primo......

Enhorabona cosi,bo i ara tambe a la meua cosina anna(encara que ja els la vaig donar personalment)

la boda va estar de puta mare....

Xuso ha dit...

Enhorabona al nou matrimoni, que els vaja tot molt bé i que ens aporten fallerets el més aviat possible.

Gràcies Amparo per l'article!!!

San-vala ha dit...

Enhorabona Jordi i Anna,

Ixe es el meu amigatxo de quadrilla, imagineu-se si ens coneguem temps que no recorde ni els anys. Crec que ens coneguerem als cinc o sis anys i desde d'allí la nostra amistat ha anat consolidant-se fins l'actualitat. Tinc tantes batalles amb ell que no tindrieu prou de blog per contar-les...

El diumenge el vaig vore especialment feliç i vos ho dit jo que el conec molt i per a nosaltres els amics de quadrilla vore-lo disfrutar així va ser molt bònic. En quant a Anna no la conec tant però lo poc que he tractat amb ella m'ha demostrat un amor cap al meu amic indescriptible i ixe dia tambè es veia molt feliç...

Gràcies de tot cor per deixar disfrutar al vostre costat un dia tan feliç per a vosaltres i que siguau molt feliços...

Per si entra algú de la familía de Jordiet i no sap qui es San-vala, jo sóc Pauet.

Xuso ha dit...

Que grande eres San Vala, tu si que parles amb sentiment.

gràcies per col·laborar al blog.

Anònim ha dit...

hola a tots!!!!!!
Vullc donar-li la enhorabona a Jordiet ja que es amic del meu germa de tota la vida al igual que Pauet. Dir-los que els aprecie molt, i espere que Jordi i Anna siguen molt feliços i duguen molts xiquets a la falla.
A i la boda va quedar de luxe i despres el People tambe!!!!jejeje...
Tania

Anònim ha dit...

DE PART DE TOTES LES PETXINOLES VOLEM DONAR LES GRACIES A M. JESUS I VICENT PER LO BE QUE ENS HAN CUIDAT I PER LA SEUA INCORPORACIÓ A LA FALLA.I A PACO I JUANI CREGUEM QUE JA SOBREN LES PARAULES, UN ANY MES ENS HAN DEMOSTRAT QUE PER A ELLS LA FALLA ES COM UNA GRAN FAMILIA. LA LLÁSTIMA SIGA QUE EL TEMPS PASE TANT DE PRESA.LA NOSTRA ENHORABONA A TOTS DE VERITATS