http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 22 de setembre del 2008

Segona Jornada de Raspall.

Abans de res he de mostrar la meua admiració i respecte per Agustí Marí i per el que va fer el dissabte al matí. És un xic que (encara que no es veja) viu per la falla, sent la falla al cor i per la falla faria el que fera falta i estiguera en les seues mans, mai millor dit.

Encara que al final de la correguda l'única cosa que passarà a les actes de la junta es que la falla Cervantes perdé 3 jocs a 0 contra el Materal. Però la història es molt més sentida.

El company d'Agustí no pogué vindre a jugar i ell és deixà la feina per a jugar la partida i després tornar a seguir treballant. O siga sols jugava ell contra els dos xics del Materal. I per si això no fora poc, li havia deixat tot els seu material per a jugar (didals, guants etc ) a un altre amic i ell no portava res, i així va jugar, a ma descuberta. Amb el mal que fa això i deixant-se la pell al terra del Trinquet.

I després ja vingué la partida, pergué els tres jocs però sols per un 15 cada un d'ells i en alguns moments arribà a anar per davant en algún joc.

En resum, un campió i un gran faller. Des d'ací vull donar-te la meua enhorabona i dessitjar-te millor sort per l'any vinent. Si hi haguera més gent com tu a la falla les coses serien molt diferents...






6 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Jo també li donaré la meua enhorabona, però li vull dir que per a una altra vegada que li pase això, jo també he jugat a raspall i quan començarem jugabem amb didals i protector de mans prefabricats per nosaltres, és molt fàcil i amb 5 minutets s´ho haguera pogut fer, sols necesitaba un tros de cartó i cinta aislant, al meny s´haguera pogut protegir un poc la mà i els dits.
De totes maneres enhorabona per afrontar la partida ell asoles.

jorge ha dit...

Ets un crack nano, jugar asoles, sense didals i deixarse el curro per la falla ho fan poquetes persones, ets un monstruo.

Anònim ha dit...

enhorabona a Agustí perque ha demostrat ser un home de cap a peus, pero a láltra apuntat el consell de Cris que crec que t´anira de categoria.Eres ja un campió¡¡¡

Agustí ha dit...

JO PENSE QUE SI HAGUERA TINGUT DIDALS HAGUERA POGUT GUANYAR LA PARTIDA, ENCARA QUE NO PUC DIR QUE ELS DEL MERCAT SIGUEN ROINS, DE TOTES FORMES A L'ANY QUE VE MES I MILLOR A PER CERT HUI DILLUNS I BON DIA TINC UNES AGUJETES QUE SE TOQUEN EL BASTO

SPIELBERG ha dit...

Eren del Materal.

Anònim ha dit...

Eres un campió Agusti, i de segur que agueres guanyat.