http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 12 de gener del 2009

Incomprensible, moltes vegades...

La vida no enten de lògica, obeix a colps caprixosos del destí, res del que pugues tindre preparat pot superar el que ella et puga tindre disposat per a tu o els teus, al girar el cantó.

No enten de dies laborals, ni dies festius. No sap respectar l'alegria moltes vegades i pega uns colps extranyament durs i infames. No enten de families, no enten de parelles, ni de desconeguts, ni de rics, ni de pobres, ni de famosos, ni de pesones anònimes...

Estos dies, al poble de Sueca hem pogut comprobar la duresa amb la que colpeja, hem tornat a viure de prop la cara amarga d'este mon en el que vivim.

Pots estar malalt o tindre tota la salut del mon, però dels caprixos del destí ningú és alié. Sols podem sentir-nos tots units i transmétre'ns tots molta força en moments difícils. Els moments d'alegria son molt fàcils de passar i a tots ens agrada, en moments durs, exessívament tràgics, és on l'ésser humà ha de traure la racionalitat i saber que tot forma part de una vida, amb més sort o menys, una vida en la que tots hem de passar pel mateix lloc.

La Falla Plaça de Cervantes mostra el seu afecte i el seu condol als familiars, amics, companys i fallers de les comossions Avgda d'Espanya i Bernat Alinyo, pels tràgics moments als que s'enfronten.

14 comentaris (Afegix el teu):

San-vala ha dit...

Realment impresionant i conmovedor amic Xuso.

En nom de la Falla Avinguda d'Espanya vos donem les gràcies pel vostre suport i no ho oblidarem mai perquè a la vida hi ha que estar a les bones i a les males i vosaltres ho acaveu de demostrar. I ens unim al condol com he dit al nostre blog de la Falla Bernat Alinyó i si necesitem algò ja savem on trovar-nos.

mamixula ha dit...

Impresionant Xuso,realment as descrit el que es la vida,molt cruel per algúns,i, bona per a altres,pero al fi i al cap,tots acabem igual..
Bullc donar el condol també,als nostres companys de la falla Avinguda d´espanya i en especial a Bernat Alinyó,per aquestos moments tan durs.
Ja seveu que estem per el que faça falta.

sambori ha dit...

Molt profund l´article i es que així es la vida plena d´alegries però per desgràcia també hi han dies amb penes.
Per aixó hem de saborejar al màxim cada moment perque és irrepetible i ningú sabem el que el futur ens depara.

Ànims per a la falla Avinguda Espanya i també per a la falla Bernat Alinyo en aquets moments difícils.

rojuel ha dit...

Impresionant, Xuso, realment impresionant... M'unisc a les mostres de suport i condol a les comissions de l'Avinguda i Bernat Alinyo en aquests moments durs i dificils, molts ànims per a tots

Anònim ha dit...

Aprofitaré el vostre espai per a enviar el meu condol sobretot als familiars que els ha tocat viure estos moments tan durs. No crec que les nostres paraules en estos moments puguen fer que se senten millor però, encara que siga una frase tòpica, la vida continua i hem d'afrontar el que ens tinga preparat. Un abraç molt fort.

deme ha dit...

Pues si, de vegades la vida ens fa pasar algun que altre mal trago, difícil de superar, pero així es la vida i hui ho tens tot i dema no tens res.
Per això els amics estem per a recolçarnos en els bons, pero sobretot en els mals moments, així es que la nostra falla vol donar suport a les dues comisions que estan passant per uns moments tan durs i doficils de suportar.

Sandra ha dit...

Yo tambe voldria donar el meu condol a les dos comisions companyes, ja que estos moments son molt durs.

Xuso gran article has fet que hem votaren les llagrimes ja que per desgracia aquest any que hem passat els dos hem perdut a la mateixa persona, pero aixi es la vida, molt cruel.

Anònim ha dit...

Gran article Xuso. la veritat que la vida avoltes juga males pasades, pero sempre queda algo per el que lluitar. El meu condol per a les dos comisions i familiars.

Anònim ha dit...

LA FALLA VIA MATERAL TAMBE VOLEM UNIRMOS AL CONDOL I SUPORT PER A LES FAMILIES I PER A LES DOS COMISSIONS COM SON LA FALLA AVINGUADA D'ESPANYA I BERNAT ALINYO.
I JA SABEU ASI ESTEM PER AL QUE FAÇA FALTA.

merche ha dit...

Tota la raó que té este xicon que ha escrit el article.
Peró la mort és algo que sta ahí, i hi ha que afrontar-ho, xo en moltes ocasions la vida no és justa, com en este cas i en altres, hi han persones que se'n van i en sense acabar la misió que tenien en esta vida, i sense saber com, ja siga x enfermetat o de repent, es moren, i altres que puguen dur mala vida com poden ser x exemple yonquis q estàn asquejats i només fan que mal ahí estàn.
Una vegada en un reportage de la TV, digueren una frase la qual tenia molta raò: La vida es igual que viajar en tren, unos bajan en una parada más cercana y otros en paradas más lejanas.
Espere que en lo que va de any, no sen vaja ninguna persona jove mès.

Anònim ha dit...

HOLA AMICS, SEGUIN LES PARAULES QUE ESTE CAP DE SEMANA AL NOSTRE CAU EM VA DIR UNA PERSONA...JO SOLS VULLC AGRAIR (A QUI SIGA) EL PODER ESTAR AçI UN DIA I UN ALTRE I UN ALTRE AMB ELS MES FILLS, FAMILIARS, AMICS, ECT....
SI ES DONEU CONTER,LA VIDA ES MOL PERRA,I PER AIXÓ LA TENIM QUE DISFRUTAR I APROFITAR LO MILLOR QUE POGAM,SENSE ENFADARMOS NI FER MALA SANC...PENSUO AMICS I AMIGUES,VAL LA PENA.
UN ABRAç A LES DOS COMISIONS.


NOELIA.

Anònim ha dit...

jo no solc escriure molt per açi pero no puc deixar pasar aquestes paraules tan sentides,i q de veritat qui ho passa sap molt be el q realment volen dir,no sols son paraules son la teua realitat ja q tots tenim una tragedia prop, se molt be per el q estan pasant aquestes persones ja q jo tb ho he passat , donar el meu condol a tots els familiars i amics de les 4 victimes.

angeles ll. falla xuquer.

Anònim ha dit...

MOLT FORT,TRIST I INJUST.
AQUESTOS COLPS QUE LA VIDA ES PREPAPRA DE VEGADES,I QUE PENSES PER QUE A ELLA O ELL, QUE NO SEU MEREIX.AUNQUE EN REALITAT QUI ES MEREIX LA MOLT I MES AXI.
EL MEU CONDOL A LES DOS FALLES I ANIMO.

XUSO UN ARTICLE MOLT BO I CONMOVEDOR.

noelia ha dit...

La veritat es que como ja a dit molta gent es un article que impresiona perque diu la veritat enhorabona al escritor de l'article, i desde la Falla Casa d'Alonso d'Oliva, tambe volem donar el nostre condol als familiars, una besadeta