http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 30 d’abril del 2008

Xuso i Sales, Sales i Xuso.

Després d'estar uns dies esperant algunes fotos i seleccionant les meues ja està ací el reportatge dels dos dies, de la despedida de Xuso i de la de Sales i de la boda dels dos. Hi han 87 fotografies més els dos cartells que li férem a Xuso.

He intentat resumir en les meues fotos a la mes gent fallera possible, les d'Amparo Vendrell i Carol Fuster (la germana de Xuso) no ha sigut seleccionades (si redimensionades), he ficat totes les que elles han enviat. En companyia de les meues també hi ha alguna d'Isaac Escrivà, amic meu i del novio.

Haguera pogut espera mes temps ja que segur que alguna que altra més haguera caigut, per exemple les de la càmera de Vicent Delgaldo al Solet (que molts agafarem), però la gent ja està impacient i tampoc anem a ficar res que no estiga ja, si que amb més qualitat però. De totes formes si rebem alguna altra digna de ficar ja vos avisarem.

Respecte a la festa que visquérem en eixos dos dies no vos puc contar res que no sapigueu ja o que no hageu viscut en primera persona molts de vosaltres. Van ser dos dies memorables, a quin millor, plens de records i emocions viscudes que mai podrem oblidar. Tots pensàvem que ens ho passaríem d'allò més be eixos dos dies però mai creguí que desfruitaria tant (i això que em passí tota la despedida amb el peu mal).

Sols em queda tornar a agrair a la parella de novençans el deixar-nos participar i que formarem part d'eixos dos dies fantàstics. Gràcies.

Bon pont als que en tinguen. Ens veiem el dilluns, o no?

6 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Que canya de fotos,eres un artiste spielber i jo se que encara netens moltisimes perque no parares en tota la nit,ala,martinez pariba martinez pabajo.ejejejejeje.

Anònim ha dit...

Mira que hens ho pasarem be els dos dies, sobretot el dia de la despedida, llas tima que la camara de Nerea s´aja trencat perque ahi si que hi havien fotos i de les bones, pero les que hi han no tenen res a dir.
T´as fet de rogar Carlos pero per fi ens has ficat les fotos, anim que ja el queda poc per a que el tiren una maneta.

SPIELBERG ha dit...

Sols de la despedida en tinc unes 900 i pico però ja he dit que he limitat a que sols eixca gent de la falla, les que estem amb els nostrs amics no son de rellevància per a la web, pense.

Si algun faller n'envia mes eixes van totes.

M'ha fet gràcia el de "martinez pariba martinez pabajo".

Es una llàstima el de la càmera de Nerea. I tampoc he tardat tant, una setmana?

Encara no he ficat les del dia 17, 18 i 19, i fa més temps. La setmana que ve ho ficarem.

Anònim ha dit...

SPIELBERG GRASIETES PER LES FOTOS¡¡¡ MIRA QUE ENS RRIGUEREM EL DIA DE LA DESPEDIDA¡¡ I ARA TAMBE MA RIST EN EL XUSO DE PALLASO¡¡
ESQUE EL XUSO APROFITA PA TOT¡¡ MIRA QUE DUIA A XIQUETS DARRERE¡
A LE ARA A ESPERAR A QUE MOS CONTEN EL VIATGE, QUE SEGUR QUE TENEN ALGUNA ANECDOTA PER A CONTAR¡¡
BUENO QUE PASEU UN PONT MERAVELLOS QUE HASTA EL DILLUNS NO TORNE¡¡
ESTA NIT INTERNADO I REUNIÓ. MALO ESUNA COSA QUE NO COMBINA BE, PERO COM VISC PROP ALS DESCANSOS AGUAITARÉ I QUAN SACABE SEGUR QUE YA ESTAN ESPERANT-ME PER AL PARXIS¡¡ ADEUUUUUUUUUU¡

Anònim ha dit...

AH¡ SE ME OVLIDAVA¡¡ PETXINOLES ESTA VESPRA NO HI HA GAMBRINUS¡¡,TOCA FREGAR EL CASAL I ACABAR DE REDACTAR EL ESCRIT DE LES PETXIS¡¡
SIIIII, TRANQUILES YO MANCARREGUE DE LA CERVESA, LES PAPETES I LES OLIVETES¡¡
ENS VEGUEM A LES 8. L?ORA DE COSTUM.

Anònim ha dit...

ye que fotos mes xules, i que guapos que estavem tots eh¡¡ i s que la ocació ho mereixia.
Avore si aquesta nit vegem ja als novensans pel casal, a mi no m, estranyaria res, la veritat es que fan molt de buit i ja tenim ganes de vorelos i de que ens ho conten tot tot i tot...
La veritat es que es va quedar tot super be i ho passarem de luxe i es que estavem en familia
Ye carmen com que no vens a la reunió, el orfanato te´l graves i si no te´l abaixes d´internet, que jo ja tinc la cartera plena de canvit per al parxis, va que hui te vaig a guanyar¡¡¡¡