http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 29 d’abril del 2008

Cervantes al... Micalet.

...per Mariam

Ja que enguany encara no ens hem estrenat al concurs més viatger de la falla és l´hora de dult molt alt al nostre Cervantes.
Ni més ni meys l´hem pujat fins un lloc molt emblemàtic de la nostra capital València, sabeu d´on es tracta??????

Sí ,com molts esteu pensant és el Micalet i sabeu per que té aquest nom??
La tradició conta que el Micalet és el campar de la catedral de València i que la campana principal va ser colocada el dia Sant Miquel i de ahí li se va quedar el nom.

Es tracta d´una torre d´estil gòtic amb forma de prisma ortogonal i té una altura de 63 m.

Per tal de pujar fins a dalt de tot tinguèrem que recorrer els 207 escalons d´una estreta escala de caragol, així que encara que no ens hem anat molt lluny sacrifici sí que ens ha costat.

Per a tots aquells que no han estat mai és una excursió que els recomane, ja que a més de ser un lloc molt típic de València val la pena disfrutar de la panoràmica de la ciutat que s´aprecia des d´allí dalt.


Article i fotos de Mariam Ruiz enviades a fpcervantes07@hotmail.com

*********
Aquest viatge no ha sigut massa lluny però si molt interessant i molt bo, ja que recuperem monuments nostres que, per costum, tenim oblidats. No cal anar molt lluny per vore coses noves i boniques.

Els nostres amics han dut l'escut fins un dels monuments més emblemàtics de la nostra història, El Micalet, que es troba (en línea recta) a 30.61 Km de la Placeta. Enhorabona!!

9 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

que bo un nou article a la nostra web, ja era hora¡¡¡
mira que sou bons, estos xiquets igual tenen anar lluny que prop, la questió es no parar...
la veritat es que rodem tot el mon i lo bo que tenim a la nostra terreta no sabem apreciarho, i jo soc la primera, que ni he visitat el micalet ni la ciutat de les arts i les ciencies, així es que crec que vaig a fer una escapadeta aquest pont que ens ve de cara¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

Ja era hora? Diumenge no escrivim i sols hem faltat un dia, ahir, per motius professionals, no per voluntat pròpia. Pense que no es per a que digau això.

Podries escriure algun tu (o qui vulga), i aixi de quan en quan variem dels de sempre, no?

sambori ha dit...

Quanta raó tens Deme!
Ens empenyem en fer viatges quan més lluny millor i el que tenim prop moltes vegades ens es queda per visitar.
Jo estic pensant en apuntar-me a l´excursió en tú Deme este pont.
Eh! i molt curiosa la història del nom del Micalet.
A més tenim altres meravelles a vuere en València: la llotja ,el palau del Marqués de dos Aigües,Sant Miquel dels Reis,la recent inagurada bòveda dels àngels,....però si hi ha per a més d´un dia.
Tot serà fer-se l´ànim i anar cap a València!!

Anònim ha dit...

MARE MEUA QUIA ACALORÀ¡¡ ENCARA MENRRECORDE QUAN VAIG PUTJAR EIXOS 207 ESCALONS EN EL CULE¡¡ EIXE DIA MOLT BE, PERÒ EL ENDEMÀ, QUIA AGUJETA¡¡¡
SEGUR QUE AMADEIN NO HEU FARÍA TOT DE UN TIRÓ. YA MEI VEIG TOT ACALORAT¡¡ AIXÓ ES LO QUE TE FA FALTA AMADEO, QUE TE VEO¡¡ JAJAJA
DEME TIN UN POC DE COMPACIÓ QUE EL SPIELBERG ESTA ASOLETES I ES TOTA LA FEINA PER A ELL¡ ENTRE EL SEU TREVALL, LA NOVIA I NOSALTRES EL ESPRIMIREM¡¡
VINGA ESPIELBERG QUE D'ASÍ NO RRES YA TENS AL TEU COMPI PER ASÍ.

Anònim ha dit...

i coll... Spielberg sempre estas a la defensiva xaval, ningu t´esta tirant res en cara ni la culpa de res, simplement que la gent ni escriu massa articles ni fa massa comentaris, i punto... allà tu com t´ho vullgues pendre, ja veig que prou mal... pero be a lo que anavem Sambori jo encantada de la vida, així descobrire la teua identitat, crec que no vaig mal encaminada pero millor sabero de bona tinta, dema quedem en la reunio vale

Anònim ha dit...

DEME PUES EN EIXE CAS ENDUSTE A CERVANTES, AIXINA VOREM EN LES FOTOS QUI ES EL SAMBORI DELS BOTONS, QUE NO HI HA MANERA¡¡
TU QUI PENSES QUE ES AL FINAL?
DEME SI NO DEFENSEM AL UNIC QUE XARRE EN EL BLOG A QUI TINC QUE DEFENSAR?
ESQUE ULTIMAMENT NO FEM CASI COMENTARIS¡¡ MENOS MAL QUE EN LA AVINGUDA NO PAREN I MANTRETINC UN RRATO¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

La veritat es que últimament no escriu casi ningú i tampoc es comenta massa, seran les dates.

Anònim ha dit...

Jo també vaig a l´excursió de València!!!!!!

Anònim ha dit...

yo no tinc que tornar a puxar al micalet, encara me fan mal les cames de tot el que me va fer rodar la mariam... pero valge la pena.