http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 4 d’abril del 2008

Conegueu els actors de les fotos?????.

Tal vegada alguns pensen que no tenim memòria però no es així, ací la gent s'enrecorda molt de les coses viscudes en la falla, veritat Sambori?

I al fil d'açò ací vos fique 4 fotografies que ens va enviar Amparo el dia que Luís feia l'aniversari. Són gent de la falla que van fer el sainet

DOS TOREROS DE CARTÓ

Per amenitzar un sopar benèfic que és va fer ja fa temps a la parròquia de Fàtima, si no recorde mal.

Apart d'aprofitar que eixe era l'aniversari de Luís i que li agrada molt el sainet i fer-nos riure. I com que ja està prop el casament del nostre Xuso ens envia les fotos de l'obreta, en que estan ells fent la funció junt a Pep (el droga), Assumpta, MªSales(la futura novensana), el Cacau , Noèlia (la dona del Cacau) .

Ah i els toreros són Xuso i el Cacau !!! (dos toreros que tenien molta POR AL BOU!!!).

Els nostres artistes actuen fins i tot ens actes benèfics, mira que son bons.






**************************************************************

Apart de tot açò, ahir en la reunió de la Junta Local és varen tractar temes un poc complicats i seriosos, entre altres coses es va apropar que si una falla fa tard al seu torn d'eixida en els actes conjunts serà sancionada, aquest proper any és faran tres torns per a que vaja millor i la gent ens esperem menys.

Altra cosa que es sancionarà serà el anar fent el gamba el dia de l'ofrena (no va per nosaltres), és un dia seriós on es deu desfilar correctament i no acabar tirant-se per terra ni anar vinga pegar bots. És un dia on l'atenció deu centrar-se en la persona de les falleres majors, en la seua elegància i en la seua bellesa. La resta sobra.

I també es demanarà que si alguna fallera major (crec que ho fan totes) s'ha de fer fotos al monument del mestre Serrano. que la seua falla no pare, que segueixca desfilant i que després se reincorporen, ja que això fa uns parons enormes i retrasa l'ofrena del matí molt. I les últimes falles es fa pesat.

Per cert, algú vol eixir en l'escut?

9 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Bon dia a tots¡¡¡ mare meua no se a qui dir que fiquen en l'escut¡¡. Hui es el cumple de la Sevi, dumenge de la picanya peeeeero també esta la novensaneta de la soldado¡¡¡Bueno dona igual estes son les meues tres candidates¡¡
spilberg en lo que hau decidit la junta em pareix molt bé. la veritat que seu curreu molt i pareix que no. Aixó es una de les faenates que sabem que estàn ahí pero no se veu molt.

Anònim ha dit...

Spilberp posa a la sevi k hui es cumple y sas quans ne fa,30 anys es pa ficarla, carmina ya estas apunt que guai mos seu anem a pasar.

sambori ha dit...

Aixó la Sevi a l´escut!!!!
I que li regalarà Gabi????Serà un regal especial com el que li va fer Javi a Deme?????
Sevi ja ens ho contaràs.

Per cert molt bones les fotos d´aquest sainet.
Xuso que por que et veguen així a pocs dies de la despedida,si els passa pel cap possar-te el mateix disfràs!!!
Com dius Spilberg sí que són bons els nostres artistes, no ho dubte sempre estan a punt per al que faça falta i sobretot es nota com els agrada el teatre.
Però la que va debutar com actriu va ser la dóna del Cacau com dius a l´article no??? A vore si s´anima i també actúa al sainet de la falla, no?

Anònim ha dit...

volem que posen a la sevi perfa hui ala sevi, el dilluns a la picanya, i al divendres que be a sales que al disabte sera la seua despedida

Xuso ha dit...

Felizidadez Zevi!!! Treinta tacos ya, madre mia, pero mu bien llevados mujeé!!

Que lo pazez muu bien en ezte dia!!

Felizidadez!!!!!

Amic fep ha dit...

Spilberg, lo de la Junta Local, algunes estan molt be, d'altres, el tema de les fotos, la trobe un poc desacertada.

M'explique, hi ha ofrena al Mestre Serrano i tambe a Bernat i Baldovi, trobe que la comissio no tindria que pasar per Bernat i Baldovi sense les seues falleres majors, i tal conforme va aixo de les fotos es el que pasara...

Amic, estic pensant en una posible solucio, pero no en tinc cap...

Amic fep ha dit...

Per cert amic, es un tema que he comentat moltes vegades en els representants de la meua falla en la J.L.F. Trobe que lo primordial es trobar una solucio a l'arrivada i espera al Convent el dia de l'ofrena, aixo si que es un caos...

Anònim ha dit...

moltes felicitats per a la Sevi, perque es autentica de veritat¡¡ Sevi que uela que eres ja...
haver si el Gabi te tiene algo preparado a veremos ara....
les meues candidates per a l´escut...igual que la Natalia, la Sevi, la Picki i la futura novensana Sales, ay mare Saletes ja pots comenÇar a tremolar, ja saps que les teues amigues son prou bones, pero les Petxis? ay que poooooooooorrrrr¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

joer sevi que guapa que estas en el escudo jajajajajaja!!!