http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 21 de desembre del 2007

Sopar de Nadal i eleccions

Esta nit ha tingut lloc el sopar de Nadal, i després s'ha donat pas a a les votacions per a elegir un nou president.

Vist que la setmana passada no es va presentar ningú, hui els fallers han votat a la persona que ells preferien que siga el president.

Després de les votacions, el faller que més vots a tret a sigut Paco Hermida, per tant és el nou president.

Ens ha dit que la semana que ve portarà la nova junta.

27 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Enhorabona al nou President.
Paco va tindre una manera molt peculiar de entrar de President, ens pegà un puret, i jo sols vull dir-li que estarem ahí per a lo que necesite. Sols ho tens que dir.
ENHORABONA PACO!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Enhorabona Paco¡¡¡ qui millor que tu per a rrepresentar la falla en el 50 aniversari¡ tu que eres el papaito de tots¡¡
la veritat que la xarla que degueres era un puero pero al mateix temps quasi en feres plorar perque hem vaig emocionar¡
sapigues que els bons falleros estarem ahi al teu costat i ojala pugues tornar a fer que la falla tinga eixa il.lució, eixes ganes de trevall i bon ambient que com tu dius ya fa anys que s'ha perdut¡
ENHORABONA PAQUITO¡

Anònim ha dit...

enhorabona paco per eixe reinat que sempre tens i no debies de deixar mai pero no en fases treballar masa que jo ja ma fet vellet. enhorabona i conta en mi per a lo que vullges
pep el teu amic

Anònim ha dit...

Pep, tens mala cara, jejeje.......

sambori ha dit...

Paco ahir ja te vaig donar l´enhorabona personalment però aprofite per a poder donarte-la des d´ací el blog.
Jo al igual que tú espere que es recupere per part de tots la il.lusió per la falla.
No ens esperàvem ,al menys jo,el discurs que feres en acceptar el càrrec,però tin per cert que estarem ahí per al que faça falta!

San-vala ha dit...

Enhorabona Paco, no el conec personalment però tot el que estan diguent i m'han contat amics meus dela teua falla agermanats deu ser un gran faller, el desitje un bon regnat...

Bon nadals a tots els cervantins i cervantines i feliç any...

Anònim ha dit...

Paco, enhorabona!
Ahir ens vares emocionar a tots.
I ara, a treballar, que les falles ja estan ahi.
El que necessites, sols tens que dir-ho.

Anònim ha dit...

Paco enhorabona!!
Ara ja toca possar-se les piles que queda molt poc per a estes falles i com no per a l50 aniversari!
Jo també estic que si ens unim tots junts treballant per la falla aniran molt millor les coses
Espere que així siga.

rocio ha dit...

BONS NADAL I BONY ANY per als que tinguau vacances.

Anònim ha dit...

Enhorabona Paco, espero que no tinges molts mals de cap i com diuen en el blog sols tens que demanar ajuda que la tindras, ENHORABONA!

sambori ha dit...

Eh!!!! ja teniu preparat el cava per a demà????no siga que recaiga la grossa en la falla?
Si que tiraríem el resto per a l´aniversari!
Jo també dessitge bon nadal a ls amics de falles veïnes que escriuen al nostre blog!
Tinc bons amics al Portal,Xúquer i Avda. Espanya.
I com no a tots els fallers de la nostra comissió bones festes a tots!

Anònim ha dit...

Sr. Spielberg que poca importancia a donat a les elccions al president de la gran falla Cervantes a on estan eixos que no mes saben donar la enhorabona per els articles

Anònim ha dit...

Sr. anònim, tots els que han escrit per açí han fet molt més que donar una simple enhorabona. A mi m´agradaria saber que és el vosté fa a banda de criticar-nos

Anònim ha dit...

sra. o srta, cris dir que no han donat imporatncia a les eleccions es criticar, que vol que sols es donen les enhorabones quan escriu algu les critiques no som bones per a vosaltres doncs tin raó

SPIELBERG ha dit...

Amic Luisma, les teues opinions poden ser certes o no, depenent de qui li ho preguntes. El que no m'agradaria es que començareme açi una discusió per vore qui fa o qui fa feina en la falla, no és el lloc. Més que res perque no mostra la seua identitat i els oponents estan en desventatja.

Sr. Anònim. De vegades una informació breu i esqueta es millor que molta parafernalia, està clar que no elogiat ni hem expandit gens les aleccions d'anit. Apart de que ja era tard quan ho vaig publicar no ho vaig creure oportú per molts motius, i el més principal es que estem a 21 de Desembre, no estem en Abril on si podriem explaiar-nos més en les eleccions i tot el que comporten.

Aquestes eleccions han sigut forçades per uns motius que tots sabem i que val la pena que els deixem aparcatsi que tirem endavant en el que tenim i intenten acabar un exercici be i l'any que ve ja vorem.

També li dic (com ja li vaig dir l'altre dia, si vosté es el mateix (preferiria que es ficara un nick i no ens equivocariem)) que ens pot enviar les seues croniques/crítiques del que veu i viu en la falla. Pot estar en contra de tot, te tot el dret. i sempre i quan no insulte ni ofenga a ningú, es podran publicar i la gent les podrem debatre.

Anònim ha dit...

Pense que els elogis entre persones que s´aprecien, són el més normal del món. Tal vegada les crítique fetes d´una altra manera serien millor acceptades.
Per cert, encara soc Srta., pareix que no hem coneixes, per tant no deus de ser de la falla, tal vegada entenc un poc més el que dius, ja que no deus de entendre l´apreci que ens tenim tots nosaltres.

Anònim ha dit...

pot ser tiga voste raó sr spielberg,altre dia jo no parli en voste

Anònim ha dit...

Srta.cris si que m'agradaria coneixer-te per la manera de parlar seras jove i guapa, has endevinat no soc de la falla de cervantes però si d'altra

Anònim ha dit...

Carlos, et faltat molt poc per a arribar a casa i ficar-te a escriure l'article referent a nou president. Estaves desvetlat, o l'alegria de la notícia et va desbordar?, tal vegada van ser les dos coses.
A mi personalment em congratule molt per el resultat, no podia ser un altre, Paco Hermia i Pedros, el final ha sigut tan satisfactòria per a la majoria que fins a Rambo esta content i això que ara et quedara menys temps per a anar al Mareny.
Ahir va ser una reunió d'amics i amigues, de veritat, en la qual vam arribar a un acord rapidíssim, cosa rara en un nombre elevat de presents. Quasi tots estem amb ganes de Papaito.
De totes maneres tu ja saps que el pes gros és per a tu i a pesar de quant ens vas dir com a preàmbul a la teua presidentcia poca empremta farà en la majoria dels què et vam votar. Podràs comptar amb els de sempre, i per a què més? si amb els que quedem ho anem ha fer molt a gust. A mi m'ha fotut molt que fores tu el nou president. Què puc negar-li jo a Paco?.... si lell és la falla, doncs ala, ha fer faena.... que no vull escapar-me.

Anònim ha dit...

ojo al dato RABOSOT= FERMIN

Anònim ha dit...

primer kres felisitarvos els nadals a tots els de cervantes no vos conec als k comenteu pero me esteu demostrant la bona educasio i la pasiensia k teniu en sujetos com els anonims k comenten al vostre blog . voleu un consell ignoreulos ,ni se molesteu en contestar ,i segiu en la tasca tan bona k esteu fent enhora bona per el president i avant

Anònim ha dit...

vull dir de la avenguda de espanya

Anònim ha dit...

A banda de donar l'enhorabuena al president Paco Hermida, tambe la done al vicepresident Blay i al secretari Pep per com han portat de bé aquestes eleccions.Se que este mes han treballat molt per a preparar les eleccions i que eixirem be , gràcies a estos fallers que en un moment tan delicat al sabut portar a la a falla al seu llit, se de bona font que alguns els han dit de tot però amb el seu saber ho han sabut portar, repetisc ENHORABONA AL VICEPRESIDENT 1r BLAY I AL SECRETARI PEP I COM NO AL PRESIDENT PACO HERMIDA i VISCA LA FALLA cERVANTES

Anònim ha dit...

graçies Spielberg, per altra banda t`ha agradat la actuacio del meu video

SPIELBERG ha dit...

Es graciosa. El dia que ens escrigues un article el ficarem al final, val?

Anònim ha dit...

val pompte escriure algun article

Anònim ha dit...

Enhorabona al nou President.

Pero que es cumplisca lo que va dir, la falla la fan tots els fallers, no nomes 4 fallers fan la falla, si entre 4 fallers esté que fer la falla mal anem.

Tots tenim que arrimar el hombro ja estiga fent calor, fred, nevant o ploguent, etc.

Enhorabona Paco Hermida.