http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dissabte, 29 de desembre del 2007

La nova Junta

Ahir divendres 28 de Desembre, hi hagué reunió. La primera del nou president, Paco Hermida. Despreś de sopar tots, i a les onze en punt, dona pas a la reunió. El primer que va fer, com era d'esperar, fou llegir la nova junta que regirà la falla fins final de l'exercici (va explicar que podrien haver-hi canvis per al nou exercici).

Ací fique alguns dels càrrecs, no estan tots ni son els més importants, son alguns.
  • President: Paco Hermida
  • Vicepresident 1er: Blay Serra
  • Vicepresident 2on: Josep Fuster
  • Vicepresident 3er: Gloria Segura
  • Vicepresident 4art: Vicente Delgado
  • Vicepresident 5é: Luís Ruiz
  • Vicepresident 6é: Cristina Cebolla
  • Vicepresident 7é: Salvador Colechà
  • Secretari: Ivanna Lledó
  • Secretaria 50 aniversari: Conchin Prima
  • Tresorer: Raquel Rufí
  • Comptador: Enrique Simeón
  • Membres J.L.F.: Juan Nicolàs, Carlos Granell
Després, Pep Nadal feu el simbòlic traspàs de poders a Ivanna entregant-li la documentació d'aquest any i quedà pendent el passar-li part de l'anterior que puga necessitar.

I una vegada açò conclòs, és parlà un poc sobre el tema dels cartons i del cau faller. La setmana que ve més.

**********
Nota personal dels webmasters: Gaire bé sempre que ha aparegut en algun article el nom d'algun dels membrés de la nova junta, ha aparegut una persona de forma anònima que s'ha dedicat a insultar o insultar-los de manera indiscriminada i sense donar explicacions. En el moment que ens donem conter de dit comentari el llevem immediatament.

Diguem açò per que estem segurs que ara ho tornarà a fer ja que ho té "a huevo". I per això volem que tots ho sàpien i que tinguen un poc de paciència, no estem tot el dia pegats a l'ordinador.

I també aprofitem per a dir-li a eixa persona o persones que tinguen a be ficar-se un alies (ens dona igual quin) i així podrem distingir-los d'altres anònims que puguen dedicar-se altra cosa que no siga insultar i faltar al respecte a membres d'aquesta falla.

Xuso i Spielberg

3 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

He llegit la llista dels components que formaran l'equip del nou "Míster". Des d'ací, els anime que seguisquen amb la mateixa il·lusió i força amb què ha començat el Presi. De totes maneres la llista deu estar incompleta, jo no estic; tal vegada m'haja tocat la "pedrea", m'haurà oblidat el meu el Presi?.... Esperava ser el vice primer i no se si agarraré alguna delegació, je. je.
La reunió va estar molt bé, sense reprotxes, sense tensions, sense tirar-se cap teix al cap. Va ser una reunió com ha de ser, de treball, bons propòsits i plena de bona voluntat, buscant solucions en els punts més dèbils. Invitant que participem plenament de cada una de les coses que passen ací en la nostra falla.

DPeiro ha dit...

Mai entendré com poden haver "persones" que gasten una ferramenta tant útil i bonica com és un bloc faller per a faltar al respecte a la gent o insultar per insultar, ja que probablement no ho farien a la cara. Siga com siga, donar felicitat i properitat a la nova junta i president, i ánims i suport als genials webmasters que teniu a la Falla. Feliç Any 2008!!

www.fallacasadalonso.com

Anònim ha dit...

Que ganes tenia d'entrar a vore la web ja que en tota la setmana com no he vingut a currar no podia vore res. He vist la nova junta perque tampoc vaig poder anar a la reunió i em pareix de lo més acertà. A vore si enguany colabora més la gent que altres anys pa que estiga més repartida la faena i no tinguen que treballar sempre els mateixos ja que la falla es de tots i la junta no te que encarregarse de tot, tenim que ficar un poquet de cadascú.
Pa finalitzar vos desitje a tots un Feliç Any 2008.