http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 17 de desembre del 2007

REFLEXIONS D’UNA FALLERA

Dedicat per a les nostres Falleres Majors 2008

Per a Maria i per a Sheila

Ser Fallera Major suposa per a una persona que estima la festa un gran repte , una gran il·lusió i un gran esforç per part d’ella i de tota la seua família. Són moltes les xiques que no poden aconseguir-ho.

Maria , ja fa dos o tres anys que va escriure una carta a la junta de la falla sol·licitant poder tindre eixe somni complit .

Això vol dir que des d’aleshores el seu cap encara no ha parat de pegar-li voltes al voltant de la festa :Triaré açò…!.Em faré …allò!...

Els pirris em fan mal..però m’aguantaré !.Vull comprar-me ara eixe capritxet ,però m’esperaré!.Ara toca comprar-me la roba de Fallera Major!!!!!. Sé que vaig a cansar-me , a patir son ,a tindre que renunciar a moltes coses, però per a mí és més important ser Fallera Major com va ser la meua germana Gemma.

Senc el Faller i note com em vull la sang , m’emocione quan ix la Fallera Major de sa casa i sona la música i explota la traca amb eixe olor a pòlvora de festa.

Val la pena fer el sacrifici perquè després estaré ben contenta!!.

El mateix li pasa a Sheila ,eixa fallereta que fa dos anys ja va ser Fallera Major Infantil i que ara repetix per a traure a la falla del compromís. Sols hem de recordar uns mesos enrere quan no teniem a cap representant infantil i gràcies a ella que encara que és xicoteta és una gran fallera de cap a peus i gràcies també a la seua família que d’eixe problema hem pogut prescindir.

Si ser Fallera Major , costa molt d’aconseguir i és molt curt el regnat , ja que passa tot molt de pressa.Caldrà que tots els fallers i totes les falleres de la nostra Comissió fem tot el possible per a què Maria i Sheila recorden el seu regnat com el millor de tots.


Article enviat per una persona anònima a Fpcervantes07@hotmail.com


Açò és un calfament del que tenim de la presentació. Ja ens han enviat algunes fotos, n'esperem moltes més, i també esperem els vostres articles sobre el que va viure eixe dia, qui s'anima?


9 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Bon dia a tots¡ que...ja esteu un poc recuperats de tot el trajin d´aquest cap de setmana? la veritat es que ha segut molt mogudet pero la veritat siga que tot ha quedat molt be.
En quant a l´article crec que esta be, així es que donare l´enhorabona a la persona que l´ha escrit sense saber exactament qui es.
Crec que tant Maria i Sheila i les seues respectives families poden estar contents perque a opinió personal pense que tot va eixir molt bé¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Jo opine com Deme, per a mi també va ser un èxit, es queda tot de luxe, després de pasar molt de fred i de sacrificar-nos molts fallers, crec que la millor recompensa que podem tindre és un èxit com el del dissabte, per als fallers i sobretot per a les falleres majors. Crec que sols veient la careta d´elles tal com anava abansant l´acte, podem tindre clar lo contentes que elles estaven.
ENHORABONA PER A TOTS ELS FALLERS I SOBRETOT A MARIA I SHEILA!
Ara a per la resta de coses que tenim pendents fins que arriben falles.

sambori ha dit...

Veritat és que ser F.M. és un poc missió impossible pel nombre de candidates que venim tinguent els últims anys.
Però encara que supon molts sacrificis tant per a elles com per a les seues famílies val la pena i més tractant-se de dos famílies tant falleres com les de Maria i Sheila.
Jo també opine que va ser un èxit la Presentació a pesar de les incidències que tinguerem amb l´apagó de llum, que va servir fins i tot per a que Ruth s´alegrara i diguera:"que bé, hui no passe la banda!!"
Meys mal que tot es va solucionar i va continuar tot endavant.

Anònim ha dit...

Jo crec que després de l'acte de la Presentació, la Comissió de la Falla plaça de Cervantes ha demostrat una volta més ,que en moments difícils estem més units que mai.
Pense que el fred que hem passat al Casal s'ha vist recompensat , quan fallers d'altres falles et paren pel carrer per a dir que els va agradar molt.Ha sigut una gran faena d'equip i tot molt ben coordinat.
Ha resultat una presentació que ens ha deixat "bon gust de boca".
Ben segur que les nostres Falleres Majors guardaran un bon record del dia de la Presentació.Encara veig la cara de Maria i Sheila davant de la Fada de les Falleres Majors , pareixia que estaven en un somni que ja és una realitat.
Ara deguem seguir així , més units que mai !!!!.
Per Maria i per Sheila!!!!

Anònim ha dit...

Uf!... encara sort que ja ha passat... si s'arriba ha fer més tard els quatre "cami-caces" hagueren acabat en la UVI, quina gelor s'ha passat en el casal, i això que té calefacció. Esta vegada la cosa s'ha fet amb molta idea, anar poquets les vespres i el matí de la presentació para d'esta manera estar molts en plena forma i així música, ball, esquisits bocates (enhora bona falleres majors) vau preparar taules dignes de palau, però vam aparéixer els voltors per a saquejar la beguda.....
Bo com no vull que em censureu em portaré bé. Heu parlat de la fada ja li eu donat el seu mèrit, allò va estar molt aconseguit.Jo també vull mencionar el mantenidor. Andres, sense més paraules, un deu. Faena et va a donar desfer-te de nosaltres en pròximes edicions. L'organització "xapo", amb a penes cap fallada, Ivana, no compartisc totes les teues formes però, reconec quan una cosa queda molt bé... ja estes fitxada. Després el teatre, quan va començar vaig creure que estava somiant m'havia dormit assentat en una de les butaques, no se quant de temps va passar. Gràcies a Andres i els seus xicots tenim una vegada més una mostra d'art en la falla, la meua més enhora bona. Per a fer el que esteu fent es necessiten un parell de bones mamelles (com diria la feminista), sou artistes i vos agrada el teatre per això el feu bé, des d'ací vos aplaudisc.
També et vaig vore a tu Carlos... encara que el teu ja ets quasi un profesinal, et domines so i efectes com et dóna la gana, estes fet un tio gran. Visca! els teus.....(no m'aneu a censurar). I el gran resta de fallers, ala.... a prendre cubates... almenys doneu-los un bon aplaudiment, per que han treballat per tots i l'han fet molt be.

Anònim ha dit...

Si que ha segut un èxit¡ i es quedà molt bé,
Amparo tens tota la raó, la falla te que estar més unida que mai.
Ara a preparar les altres festes que queden i a pasaro lo mes be posible.
Hui he notat a faltar el anar a la falla a fer l'obreta i a pegar quatre rises¡
Maria i Seila estaveu guapísimes¡ ara adisfrutar cada segon del vostre regnat i nosaltres a voreu com disfruteu i fentvos costat¡

SPIELBERG ha dit...

Gràcies Rabosot per la part que em toca.

SPIELBERG ha dit...

Per cert, se m'havia passat, Flor de Violeta, persona queva intervindre prou amb comentaris quan al viatge de Salamanca i el nou d'Octubre, ens ha enviat un comentari que ens hem vist obligat a no publicar.

En ell insulta i falta al respectes a persones que es partiren el cul per a fer que la presentació eixira en condicions.

Si el vols tornar a enviar, criticant tot allò que no et paregué be sense insultar, serà publicat. Tu mateix.

Xuso ha dit...

Flor de Violeta, quin sentit te?? la veritat és que demostres cervell de pardalet, primer insultant a la gent sense donar la cara i després utilitzant el mateix nick que ja utilitzares... que sabem tots massa be qui eres!!! ai senyor!!!!