http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 3 de desembre del 2007

Ultima reunió

La reunió del divendres passat a més de interesant va ser una reunió on tots esperàvem impacients notícies del futur pròxim de la nostra falla.

En acabar de sopar es va donar pas a la reunió, però no com de costum sinò com propi d´una reunió extraordinària tots davant l´escenari.

Pep el nostre secretari i Blay,vicepresident 1er. encapçalaren el que reconec que per a d´ells era una reunió difícil on tinguèren a més d´informar de les desicions que havia pres la Junta fer de moderadors entre el públic asistent.

Com ja és coneguda per tots la dimisió del president en esta ocasió Pep va llegir una carta on Andrés explicava les causes que l´havien dut fins a esta desició.

Blay a continuació va avançar que ell no podia agafar el càrrec per motius de feina personal,però que ell es farà càrrec fins a la Presentació

I en definitiva el més interesant i que ja veig que encapçala el blog que en passar la Presentació el pròxim 20 de Dessembre es faran de nou eleccions.

A més va demanar la paraula Paco Hermida per tal de donar la seua versió dels fets cosa que com va dir Blay esperava i supose que al igual que jo ,tots també.

2 comentaris (Afegix el teu):

SPIELBERG ha dit...

Per a tot eres igual d'efectiu? Gràcies per la informació.

Anònim ha dit...

Queden dos semanes per a la presentació¡¡¡ ya està ahí¡¡ enguany serà el primer any que no me vestiré, però també tinc ganes de vore com putjen totes les artistes de la falla al escenari. enguany serà un any diferent per a mi però al any que bé en putjarem tres¡¡
Ara a fer que enguany no sigua menys que el any pasat i pasaro de lo mes bé.
Espere que el president que entre cree bon ambiet i armonia entre tots els fallers que fa un poc de falta, ja que està un poc dividida¡