http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 13 d’abril del 2010

La falla i les noves tecnologíes

Com ben be vos deia el dijous, el bloc de la falla ja disposa de domini propi, amb w i .es inclós:


i ara ens em embarcat en una altra cosa. La falla ja te pàgina de Facebook. Kiko Melero (és este, per si hi ha algú no cau) ha creat una pàgina en aquesta red social tan coneguda i per molts tant utilitzada.



Ell gestionarà el Facebook i jo em mantindré al Bloc fent el mateix que fèiem fins ara, ficant articles, fotos i vídeos tant meus com de vosaltres.

Així al tindre dos llocs al ciberespai la diversió i l'entreteniment també serà doble. I per a que no parega que tinguem dos coses separades e independents ficarem aplicacions de Facebook i de Blogger dins del Bloc per a que pugueu el que passa allà des d'ací i interactuar amb els dos espais. Poc a poc anireu veient-ho.

Començà una nova aventura per a la falla, i sols espere que siga tan emocionant, divertida i comporte tantes alegries com les d'aquest humil bloc des del dia que va nàixer. Segur que si. Però recordeu el que vos dic sempre. Els que estem ha esta esta part ho fem perquè vosaltres esteu ahí i ens responeu dia a dia, ara també teniu que fer-ho, degueu respondre a esta nova experiència, i se que ho fareu ja que sou molts els que esteu per ahí...

2 comentaris (Afegix el teu):

mamixula ha dit...

Hola bona vesprada a tots!!!
A totes les petxis vullc dirvos,que el proper divendres 16 d´abril,es celebren els aniversaris de la sevi,picanya i ana,a les 8:30 en la cotxera de sandra.
Per a les que encara no hagen pasat a pagar,perfavor paseu sense falta que sete que comprar els regals abans del divendres.Gracies.

Cris ha dit...

Ala no pareu gandules!!!!!!!!