http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 7 d’octubre del 2008

AGERMANATS 2008

Ja han passat dos dies, dos dies d'eixe 4 d'Octubre de 2008, d'eixe segon dia d'Agermanats. I en aquestos moments sols en ve una paraula a la ment: Gràcies.

Pot ser molt típica i molt recurrida però ara per ara és el que sent i el que m'ix de dintre. Gràcies per tornat a fer possible un somni, un somni que l'any passat ja féreu que és complira i que aquest any ho heu superat. Gràcies ja que sense vosaltres, Agermanats no existiria.


Encara que per alguns es al revés, el segon any es més complicat que el primer, costa més d'involucrar al personal, als patrocinadors i als col·laboradors. El primer any és la novetat i el segon ja és la consolidació, i vosaltres heu fet possible aquesta. Fins el final.

Ha sigut un any molt mal per al membres de l'organització, les coses no eren massa favorables per a una segona edició, per amb molt de sacrifici i esforç per part d'alguns i amb la col·laboració de tots vosaltres ho em pogut dir endavant.

Aquest any l'oratge ens donà una treua durant tot el dia, això si, per la nit va fer un poc de frescoreta con diria algú, fred com diria altre.

Pense que el dia va eixir prou redó però jo no soc qui per a opinir açò, sou vosaltres els que ens ho teniu que dir, dir allò que vos ha agradat, allò on hem pogut fallar i allò que podríem canviar o millorar. Allò que faria mes gran Agermanats.

Pel matí amb els nanos, la globotà i els xocs, per la vesprada amb el passa carrer i per la nit amb l'orquestra ens ho passarem d'allò més be. Esperem repetir i contar amb la vostra col·laboració un altre any.

Ara sols queda tancar certes partides i entregar el benefici a l'associació de la lluita contra el Cancer.

Ens tornem a vore l'any a la pròxima...


Spielberg

Per falta de temps anirem ficant les fotos que tenim i que ens envieu poc a poc, vos demanem un poc de paciència.

Des d'ací volem agrair públicament a tots els membre s de l'organització pel seu esforç i dedicació per a que açò eixira en davant i volem dir-los que ja són més que amics per a nosaltres, que han demostrat que saben estar en moments d'alegria i festa, però sobretot també en moments més duurs, ja que enguany s'ha passat algun que altre. Però ens han demostrat la seua gran capacitat lluitadora, la seua perseverància i la varietat de recursos... i es que 4 caps pensen millor que 2, no és així?

A tots ells enhorabona i gràcies, que GRANS que sou!!!!


15 comentaris (Afegix el teu):

Amic fep ha dit...

4 caps pensen mes que un...

Enhorabona a tots, i enhorabona a totes les falleres i fallers. Agermanats 2008 haveu sigut vosaltres.

SAN CASALLA ha dit...

PUES SÍ¡ MOLTES GRACIES A TOTA EIXA GENT QUE AMB EL SEU ESFORÇ I SACRIFICI, ENS VAREN FER PASAR UN DIA INOLVIDABLE.

MOLTES GRACIES A TOTS¡¡¡¡ ESPEREM QUE AL ANY QUE BE TAMBÉ ESTIGAU AHI.

rocio ha dit...

Estic d'acord amb les teues paraules, Agermants 2008 es una realitat i la gran majoria te un bon record.

Pots estar content del que has aconseguit amb la resta d'Agermants, perque tot el que costa val. Se que es pot millorar, com en tot, pero ho tenim dificil, perque desde el meu puntde vista va eixir de PM, pensa que es molt de temps preparant un event de quasi de 24h, moltes activitats per a molta gent.

Enhorabona i gracies a tots¡¡¡

unrodabars ha dit...

per a mi si alguna cosa ha eixit mal(que de segur que si)no ha segut per falta de treball eixe dia,pareixia que estavem a una contrarellotge!!!

La alegria més gran es vorer la resposta dels fallers,això no hi han diners que ho puguen pagar...
GRACIES A TOTS PER TOT!!!!

Als companys d'organització un 10 es queda curt!!!

Anònim ha dit...

A la organització jo també li done un 10, s´ho mereixqueu, perquè no deu de ser gens fàcial organitzar una festa per a tanta gent.
La festa meravellosa, jo vaig disfrutar moltíssim en tot el que vaig poder, perquè eixe dia tenia varies coses.
Espere que açò no pare i que tingam agermanats 2009.
Rodabars si que estaries afaenat per ahí, no et vaig ni vore.

unrodabars ha dit...

Home carinyet em vaig quedar esperant-vos al ball.....

Al passacarrer com vaig davant de tot en la furgona,és dificil vore'm i practicament només aterrarem al colomar ens n'anarem al poligon a preparar la barra...la veritat que afaenat vaig estar però com ho feia agust...

P.D: no tenieu altre dia per a celebrar "cumples" que el dia de AGERMANATS??

Anònim ha dit...

Tens tota la raó Rodabars, però es que era eixe dia i era una casualitat que caiguera dissabte, no es podia deixar passsar.
A l´any que be no passa res.
A vore quan et deixes vore per l´Habana que ja fa temps, ja farem una escapadeta d´eixes post reunió.
M´alegre de tindre notícies teues.

San-vala ha dit...

Gran article amic Spilberg i defineixes molt bè el que va ser tant per a tú com per a nosaltres ixe dia, però l'important es el que dius que sense vosaltres els fallers de cada comisió Agermanats no seria posible...

Així que moltes gràcies per estar ahí recolzant la festa.

I a l'Organització que voleu que vos diga amics, el que es fa agust no pesa.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots els organisadors,jo personalment no vaig poder anar,perque era la despe de una de les meues millors amigues,pero ja m´han dit que tot un éxit,encara que denit feia molt de fret:pero acás quant eixim els caps de setmana,de ivern no fa fred?
Lo dit enhorabona.

SPIELBERG ha dit...

De res amic, es defineix com es pot pero tots els prganitzadors sabem que realment el que sentim eixe dia es moolt complicat expresar-ho en paraules.

Es molt intens.

Bo xics, vos deixe a tots uns dies, me'n vaig de pont a un poble perdut de la muntanya de Terol.

Fins dilluns.

unrodabars ha dit...

Emportat una caixa que t'entreten amunto!!!ja,ja,ja.

Però buida que després es la begueu...

karla ha dit...

Encara que sobren les paraules, he de dir,que estic molt contenta d'haver entrat a formar part d'aquest cercle, d'aquesta organització, que cadasqun de vosaltres es primordial per a tota aquesta festa perque sou de lo millor...
Hem tingut moments durs i també molt emocionats...Rises...i bueno, per a alguns (ejem, ejem)plors..jeje...Jo me quede en cadasqun de ixos moments.
Bé amics,fallers, moltes gràcies i no canvieu mai!SÍ,SOU GRANDES!

karla ha dit...

No tinc paraules per expressar tot el que he sentit junt a tots vosaltres.Estic molt contenta d'haver entrat a formar part d'aquest cercle, d'aquesta organització...Sou grans persones, grans fallers,i sobre tot, primordials per a tirar abant aquesta gran festa...
Hem tingut moments durs i també molt emocionats...Rises...i bueno, per a alguns (ejem, ejem)també plors...Jo sincerament, me quede en cadasqun de ixos moments,moments irrepetibles que fan que m'aborrone quan ho pense...
Bé companys,amics, moltes gràcies i no canvieu mai!

CONTINUARA.......

karla ha dit...

Äçi que passa que passa?me ixen els comentaris de dos en dos??jejeje.

SPIELBERG ha dit...

Rodabars, tu ja veus que jo amb poc m'enconforme i soc feliç.

Karla, ací quan alguna cosa ens agrada ho fiquem dos vegades, gràcies a tu també pel treball per a que açò eixira endavant.