http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 5 de juny del 2008

Tot un èxit...

per Richard i Sandra

Bo aci esta mes o menys resumit el que va passar aquest cap de setmana al tir i arrosegament de la falla, va ser un exit, l´oratge ens va acompanyar durant tot el disabte de mati i pogerem començar sense cap problema com sabeu el tir consisteix en que els caballs deuen arrastrar el doble del que elles mateixes pesen i així o feren de menor pes a major pes, fins que es va fer hora de dinar on pararem un poc per descansar i poder menjar-nos un bon plat de paella. Mentre que dinarem es va ficar a ploure i pensabem que no podriem continuar, pero en les ganes que tenia la gent no pogerem suspendre´l, i continuà la festa fins que es va fer de nit.

Diumenge continuarem amb les caballeries que ens quedaren pendents i l´oratge ens va acompanyar d´alló mes re be perque va eixir un sol que estabem tots arrimaets vaix la figera i refrescant-nos. Per la vesprada cuant s´acaba les nostres falleres majors Maria i Sheila vingeren amb la seua banda per poder donar els premis, com ja vos a comentat el nostra amic Xuso, Richard es va endur dos premits i va estar prou repartidet ja que tambe sen endugeren cap a Fortaleny, L´oliveral, Massanassa,Alberic i uns companys de Sueca. Com podeu comprobar estage prou repartidet, be! ens donaren la mes sinsera enhorabona i ens comentaren que esperen que l´any que be es torne a repetir.

Donar les gracies a tots els fallers i en especial als que pogeren tirar-nos una maneta.

Aci vos envie unes cuantes fotos espere que vos agraden, encara que el nostre amic Vicent crec que en te mes i ell les podria enviar.

Gracies a tots.





Article enviat per Richard i Sandra a fpcervantes07@hotmail.com

30 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

enhorabona als organitzadors i als fallers que han ajudat per a que aÇò ixira d´allò mes be. sempre que a la falla li beneficie i guanye diners... pero bò, tinc que reconeixer que( a opinió personal) estic totalment d´acord amb tot el que es fa patir als animals, se que per a la gent que li agrada pensa tot el contrari, pero jo... personalment no ho apoye, quant veig la foto de eixa aqueta tant menuda tirant del pes....¡¡¡¡ pero ja dic que es la meua opinió i que no vullc ofendre a ningú.
Enhorabona per a la falla i els organitzadors

Anònim ha dit...

ay m´he equivocat al escriure el meu comentari, volia dir tot el contrari, es a dir, que estic totalment en contra de aquestes coses, pero per a gustos colors¡¡¡

Xuso ha dit...

Jo estic amb tu també Deme, però tampoc es que el tir i arrossegament siga de les coses on més patixen els animals...

però en la foto el Rochard fa més força i tira més que l'aqueta!!! jajajaj

Anònim ha dit...

Bon dia!!!!!!!!!!!!!

Enhorabona als organitzadors perqué tingué un éxit impressionat, ja que ho vaig poder comprobar amb els meus propis ulls el dissapte i si a més la Falla trau un benefici de tot aço donc millor no?

Respecte al que es deia als comentaris anteriors, a mi no m´agrada que es maltraten animals, peró pense que al tir i arrastre no es maltratar als animalets, sinó que es una tradició molt valenciana i en cap moment la intenció es fer mal als animalets, tot el contrari ells son els primers q adoren a les seues aques.

Anònim ha dit...

Com ja li he comentat a Xuso a la vesprada vos envie mes fotos perque no se perque no els han arribat, falten les de les nostres F.M repartint els premis i alguna mes que hi ha per ahi.

I respecte al patiment o no, el que diu Nerea es una tradiciò de fa molts anys i ja se gastava per anar al camp i portar mol de pes, encara que no dixe de reconeixer que hi ha persones que sen pasen en la bareta i mes d´una varà tindria que ser per a ells mateixa, però com diu Deme per a gustos colors.

Anònim ha dit...

Nere jo no estic dient que els amos dels animals els agrade ferlos patir, ni molt menys, pero a opinió personal es una afició que jo no compartixc per a res¡¡
I he deixat ben clar que es una opinió personal, i que se que la gent que ho ha organitzat s´heu ha currat i per això s´ha quedat be i de segur que molts que han participat tornaien a repetir, que es el que importa sempre i quant la falla traga un bon benefici... que falta ens en fa¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Deme, no el volia contradir, a mi tampoc m´agradá que els fagen patir al animalets, sóc la primera q condene aquestes accions com maltractar o abandonar animals, peró al fi i al cap es una tradicció molt arrelada a aci a Sueca, el que vuic dir es qué accepte tot açó del tir i arrastre mentres es tinga ESTIMA, APRECI i RESPECTE als animals que hi participen per part dels seus amos.


Demeeeeeeeeeeee! On está la xafaeta de la teua amiga la CARMI?

CARMIIIIIIIIIIIIIIIIIIII????????

SAN CASALLA ha dit...

cunya diu la sevi que ya averes pugut tirarmos una foto. Mosatros heu pasarem de lujo¡ i avera segut millor si laca laverem pogut enganchr. desde el cuartel general de la carmen i la sevi¡¡
Deme perrraaaa estem de vacacions¡¡¡¡

SAN CASALLA ha dit...

que pasa nere? estic en la sevi¡¡¡

sambori ha dit...

Richard es nota la vena de carreter que portes dins a les fotos llàstima que no es pugen escoltar els crits que li pegaves a l´aca per tal que arribara fins el final,pobra quasi es queda sorda,però va cumplir encara que anava molt carregada.
Jo també opine que el tir i arrosegament és una tradició que no s´ha de perdre així que a continuar en l´afició qui la tinga!!

Anònim ha dit...

Si ni parareu en tot el mati, no estabeu mai en un punt concret pero aixo no vos vaig poder fer fotos.
Ara que opina la Sevi i ja esta manant, disli que me duga els coixinets que vindrá la proclamaciò i no els tindre ¿Sempre estas de vacances Sevi?

Anònim ha dit...

Ye Carmeeeeennnnnnn, tu que? mira que t´ho montes bé...ja m´haguera agradat el dissabte vorevos per un forat¡¡¡¡
que passa, que dema ja es divendres eh, i encara no hem quedat...molt mal, bueno jo a les 8.30 cerveseta qui vullga que s´apunte¡¡¡
Carmen dema hi ha parxisà? ay mare que la Carmen esta calenteta del cap de satmana passat, jama dit la Xelin totes les que te va acapulir¡¡¡¡ eixa cartera esta buidantse eh¡¡

SAN CASALLA ha dit...

la cartera?¡¡¡¡ la cartera està buida¡¡¡ preguntali a Xelín, que me quedí deudora de 1€ i tot¡¡¡

yeeeee¡ que dema es divendres¡¡¡¡ la Picanya i yi a les 7.30 pasarem els cartons, quedem con la semana pasà, ales 8.30 en el niu?, que digueu?

ayy¡ yo ya estic estiguexant en el todo incluido¡¡ ya sabeu qui vullga algo.....al campet¡¡¡

Al dumenge si el oratge acompanya vullc inagurar la piscina, que porta mes de 1 mes plena i ya està algo calenteta¡¡¡

que viva el estiu¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Un bon cap de setmana si senyors, enhorabona a tots els participants i als organitzadors i esperem que al any que be ho pugam tornar a repetir.

Del tema del maltracte dels animals, jo opine que aquestos animals ja feien aquesta feina al camp abans de existir els tractors i tota la maquinaria, ara els cuiden millor que antes crec.

Anònim ha dit...

Ye carmi ya se que estas en el tot incluit meu a dit tom pare que le vist en el ambulatori,que guai ya estem en estiu,la veritat que yo el disabte meu pasi de lujo y no manteri masa dels animals perque les aques me donen respete pero si es un venefici pa la falla i se trauen dines pos malegre,carmi dema a les 7:30 pasare a per tu xicones dema a les 8:30 en el niu pa la cerveseta fresqueta que bo ye deme en tota la semana no te e vist dema xarrarem besets.

Anònim ha dit...

Demá divendres!!!!!!!!!!!
Que pasa Sevi? como tu x aqui? Hem feu por les 2 juntes (tu i la Carmi), que estareu tramant? jajajaja.

Bueno Petxis, com forme quedeu per demá aviseu ok? hora i lloc.

Anònim ha dit...

Es segur ja aixó de a les 8:30 en el Niu?

Anònim ha dit...

AVIS IMPORTANT PETXIS:

Cambio de planes....

Dema a les 8.30 en casa la Natalia, perque anema a estrenar la terrasseta fent la nostra primera cervessta i la nostra primera picaeta a la nostra "PETXI TERRASA" partcular del cl. arbre.

ENTENDIDO?

cOLLI cARMEN QUE BE T´HO MONTES, ALE A VIURE DE RENTA 3 O 4 MESETS¡¡¡
JO DE MOMENT ENCARA PUC PERMITIRMEU TOT L´ANY¡¡¡ (ja ja ja)

no esta mal l´idea del diumenge, jo crec que m´apunte¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Que pasa petxissssss!!!!!!!!!!!!!!!
dema açi a partir de les 8:30 per a fermos la cervesota i la pica també faltaria mes,Nere,san casalla esteu per ahi?

Anònim ha dit...

Ok, ens vegem demá a les 8:30 en casa la Natalia, ja tinc mogollo deganes de vore-vos!!!!!!!!! Jajajaja
Tinc mono de Petxinoles!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

OK.Dema en casa la natalia,pero yo prtare papetes y un paquetet de pots de cervesa que guai dema reunio de petxis yo tambe tinc ganes de xarrar a natalia cambio de planos el nomenament de isabel es en platxa meu a dit este mati que guai un atre caxirulo.

Anònim ha dit...

OK. A LES 8.30 EN CASDA NATALIA¡¡
COLLI PICANYA NO PARES¡¡¡, BUENO YA ESTÁS APUNT PER A DEMÀ? DEMÀ QUE FEM? DE LA PALLA FEM?
NERE ERES UNA MAL PENSÀ¡¡ LA SEVI ESTÀ DE VACACIONS I HA VINGUT A VOREM¡¡ MES BÉ A BURLAR-SE DE UNA QUE ESTÀ TREVALLANT¡¡¡¡
NERE SAS LO QUE HE PENSAT?...FER UN ALMORSARET ALGUN PUESTO, UN FIN DE SEMANA I ANAR EN CARRO ACA¡¡ SI NO MOS FAN LA ROMERÍA HO FAREM NOSALTRES PARTICULARMENT, ANAR ALMORSAR EN CARRO I ACA¡¡ COM ANTIGUAMENT¡¡¡ QUE GANES DE GOLFERÍO TENIM¡¡
NATALIA VES APREPARANT LA CASALLA QUE ANTES DE LA SERVESETA TOCA LA CASALLETA¡¡JAJAJA AHHHH¡¡ I LA PISCINA LA TENS PLENA? ES PER ANAR APREPARADA¡¡¡JAJAJA NERE I PICANYA A LA PISCINA SENANEU¡¡JAJAJAJA

Anònim ha dit...

Que guay nararem nere agarra el vikini que narem pero carmi tu tamve nararas a si narem totes ye cris a la semana que ve segurament querarem pa parlar pa despe ya ta vise cari que guai cris estarem juntetes que guai

Anònim ha dit...

Esteu LOQUES!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si Picanya agarrare per si de cas bikini que si la picina la té plena no dubtes que a les primeres que les tiraran dins som nosaltres dos, jajajaja

Carmi molt bona idea lo de anar a esmorsar en el carro, fent romeria, perque com tu dius el teu club de fans te ganer de voret amb la Pelusa.

Anònim ha dit...

Per cert i SIN ALCOHOL?

Estará malalta o qué?

Com ja no apareix per la web!

SIN ALCOHOL holaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Que pasa Nere estas per ahi?

Anònim ha dit...

Esque sin alcohol encara no sa recuperat d'este fin de semana que hem pasat¡¡¡¡

SAN CASALLA ha dit...

BON DIA A TOTS I A TOTESSSS¡¡¡¡¡ YA ES DIVENDRES¡¡¡¡ ESTA NIT ENS VEGEM EN LA REU¡¡
XELÍN I COMPANYIA APREPAREUSE ELS € QUE HUI CREC QUE ES EL MEU DÍA¡¡ SERÁ PERQUE LÑA CARMEN BE A LA REU?

PETXINOLES EN NO RES ESTEM FENTNOS LA SERVESETA EN LA TERRASETA¡¡¡¡ MIRA QUE MOS AGRA EL GOLFERÍA¡¡¡
ALE HASTA LA VESPRA A TOTS¡¡ QUE HUI NO PUC PARAR-ME¡¡

Xuso ha dit...

que passa que lo de "SIN ALCOHOL" és sols per a entre setmana, no?? jejeje

Anònim ha dit...

Aixó mateix pense jo, com que sin alcohol! si es una de les nostres deu ser CON ALCOHOL!!!!!!!!!
Ye sin alcohol t´has enganyat de nick.