http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 20 de juny del 2008

FELIÇ ANIVERSARI DESI!!!!!!!

per Deme


Bon dia a tots. Ja feia temps que no escrivia un article a la nostra web, pero hui era precís, ja que l´ocasió ho permitix.He decidit adelantarme a la data, perque com que el cap de satmana que ens espera es un poc mogudet per a tots els fallers de Cervantes, pel nomenament de les falleres matjors, doncs he dit... l´envie divendres, així serem els primers en poderla feliçitar.
Bò, dema dissabte dia 21 de juny es l´aniversari d´una persona molt pero que molt especial per a mi, i es que la meua germana Desi cumplix anys¡¡¡¡¡.

No diré exactament els que cumplix, perque segons lo que he sentit, diuen que dona mala sort... pero la majoria que llegiu l´article ho sabreu perque la conegueu molt be.
Com a fallera, crec que hi ha que destacar la seua trajectoria dins de la comisió; fallera desde que va naixer, l´hem vista creixer, treballar colçe a colçe per la seua falla, inclús trobar al que a dia de huí es el meu cunyat.

La gent que la coneix molt be, sap que porta la falla a la sang, que aunque sempre estiga renegant... no podría viure sense ella.Ha treballat per a que la comisió femenina (junt amb altres bones falleres) haja aplegat on ha aplegat, es a dir, a ser una única comissió, tots per igual, tant homens com dones.

Per a mi com a fallera es un exemple a seguir, ja m´agradaria a mi a la seua edat tindre la trajectoria fallera que ella té¡¡¡¡
I com a germana... podria dir tantes coses, pero el mes important a destacar es la seua sinceritat, sense oblidar el fort caracter que te ( cosa que jo mateix he heretat), pero sempre es la primera per a ajudarte al que faja falta.divertida i amb una gran capacitat de treball, per això crec que te el que es mereix i ha conseguit tot el que ella s´ha proposat.

Espere que açò et servixca com a feliçitació personal meua i de tota la gent que t´estima a la falla (que es molta) dema ja t´estiraré les orelles i et donaré el teu regalet, mentres tant ves fent boca amb les feliçitacions de la web.

MOLTES FELIÇITATS I ESPERE QUE DEMA HO POGAM CELEBRAR BEN CELEBRAT¡¡¡¡¡
MOLTS BESETS


P.D: CUNYAT VES PREPARANT EL REGAL JA........QUE SI NO JA SAPS LA QUE ET CAURÀ¡¡¡¡




Article enviat per Deme Marti a fpcervantes07@hotmail.com

19 comentaris (Afegix el teu):

SAN CASALLA ha dit...

MOLTES FELICITATS DESI¡¡¡Espere que ho secelbres amb el xafat de Blai d'allò mes be i que pases un dia inolvidable en companyia dels teus nebodets, familiars i amics¡
Ya ens pagaras una serveseta algun divendres que vingues en mosatros per el cumple, ehhh¡
Deme perque dius lo de Blai del regal? que alguna volta li sa oblidat el cumple? de Blai meu crec tot¡¡jajaja

Anònim ha dit...

Desi, moltíssimes felicitats, jo també espere que disfrutes molt i que ho celebres com toca, per tot lo alt.
Deme has fet una felicitació molt xula i has descrit a Desi, crec que a la perfecció, jo estaria molt pagà.
Bueno MOLTES FELICITATS!!!!! i un besot per a la cumpleanyera.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Desi

per cert aquest mati he trobat a una persona pel carrer que fins badallant es molt maca, de normal ja es molt maca i aixina encara mes, crec que es diu Maria.

Xuso ha dit...

Moltes felicitats Desi...

Gran fallera i millor persona, que afortunats som els fallers de Cervantes de tindre't com a integrant de la nostra comissió, eres de les persones que saben fer faena ben feta quan toca i divertir-se de lo més també quan toca.

Un besot molt fort, jo si que sé l'edat que cumplixes, però tampoc la diré ací en públic, jejeje

Per cert, tot un detall de la teua germana Deme, ungran article, Deme!!!!!

Anònim ha dit...

Perque no se veu el cuadre de dalt que fica "vols dibertir-te"

SPIELBERG ha dit...

Curios, no se a que et refereixes.

Desi, moltes felicitas per a demà. Que passes un gran dia.

Xuso ha dit...

era per a crear més expectació (je, je, je), prova ara, curiós...

Anònim ha dit...

Que no eixia la fot i no sabeia perque ficaba vol´s dibertir-te?

Anònim ha dit...

moltes felicitats Desi¡¡¡ se que encara no hauras tingut temps per a entrar a la web, en açò que hui es divendres, de segur que tens faenaeta a la tenda, pero ja ho voras en un ratet que tingues i no dubte que em cridarás.
Un beset molt fort, ja ho celebrarem ben celebrat, i el meu cunyat ens prepararà un soparet dels bons, com nomes ell sap ferlos¡¡¡

Anònim ha dit...

MOLTES GRACIES A TOTS PER FELIÇITARME. EN ESPESIAL A DEME PER FER UN ARTICLE TAN XULO PER A MI .GRACIES A TOTS PER FELIÇITARME.VOS EN DEC UNA.

Anònim ha dit...

Moltes feliÇitats que ne cumplisques mols mes feliÇitats de lucas y eva besets

sambori ha dit...

Mooooltes felicitats i 3.....i tants besots Desi.
Vaja sort nàixer el dia en que comença oficialment l´estiu!!!
Deme segur que has conseguit fer-li arribar al cor aquest article tant emotiu.
Pel que respecta a la falla tots sabem que ha arribat fins i tot a portar el càrrec més important quan encara teníem comissió femenina:el càrrec de Presidenta.
Ha esta al costat del seu home en tot moment quan ha segut President.
Així que repasant el seu historial faller ,pense Blai que l´únic que li falta es algún dia poder lluïr la banda de Fallera Major.
Ah! i si encara no tens regal per a demà Blai aquest és el que jo te propose.
Felicitats Desi i espere que demà siga un dia especial.

Anònim ha dit...

ay Sambori com es nota que coneixes molt molt be a la meua germana i al meu cunyat, perque serà?.... jo si que ho se, pero tu sempre negant lo evident¡

Anònim ha dit...

moltes felisitats, que dema pases un bon dia.

Anònim ha dit...

qui es lo evident?

Sambori et torne a donar les gracies per lo del blog



http://informaticaparaburros.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Moltes graçies sambori per la teua faliçitaçio . Crec que mas donat alguna pisteta . mol be un bes molt fort de la meua part.

Anònim ha dit...

Felicitats Desi pel teu aniversari i a cumplir-ne molts més portant-los igual de bé com dus eixos trenta-i-tants.
També aprofite per a felicitar a tots el que porten el nom de Luis que hui celebren el seu sant,sobretot als que tinc a la meua família.

Anònim ha dit...

Moltissimes feliçitats Desi!es una llastima que aquesta nit,no ens acompanyes,perque jo personalment amb tú i Blayet,meu pase de p....mare.
Be com ja te dit abans,dede açi et feliçitem tots inclus Khoto.
Mols besets i en especial un super besot de Alex ¡muakkk!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Desi rebonica!!!, moltes felicitats -encara que arrive un dia tard- ,no se perque no vols dir els anys que tens xq eixos "tai ..tantos" els dus de luxe!!
La veritat és que Deme s´ho ha currat, es nota que estima molt a la seua germana, chè... que tot un detall de la seua part!!
Jo sols volia dir-te que cumplixques molts més, dins de la nostra gran familia que et necesita, que és la Falla, perque com han dit tots eres una gran fallera i millor persona. Un abraç wapa, espere que hages disfrutat el dia junt al "xicotiu".