http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 24 de juny del 2008

Nomenament 2008/09

Dissabte passat, cap a les 21'30h de la nit ens dirigirem tota la familia fallera cap al "ranxo" de Cañavera, on ens esperava l'acte del nomenament de les Falleres Majors 2008/09, Sandra i Ainoha. Allí ens presentarem i donava goig vore la representació tan gran de la falla, amics i convidats. Al poc temps d'estar allí començaren a servir la torraeta que ens estaven preparant eixos cuiners de primera... Ricardo, Maxim, Ximo, Paco, Voro, etc i les cambreres i cambrers d'excepió anaven ficant les xulles i embotit en "bandejaes" a les taules.


Allí no va faltar de res, cervessota frescota, xulles, embotit, dolçet i cava... A lo grande i és que la veritat és que ho passarem d'allò més be al ranxo...per a repetir.
Una vegada la panxa plena començà l'acte del nomenament en sí. El sr President va brindar unes paraules d'agraïment a les Falleres Majors eixint i de seguida passà a nomenar a les Falleres Majors d'enguany Sandra i Ainoha que estaven guapíssimes. Ja sabem que lo de Paco no és "la carxofa"com diu ell. Però l'acte quedà de lo més be.


Agraïr una vegada més el saber estar i tot el que ens han fet passar tant les nostres regines de l'any passat Maria i Sheila com les seues famílies, ja que ha segut un any meravellós, i donar la benvinguda i dessitjar tot el millor a les noves regines d'enguany Sandra i Ainhoa. Els dessitjem un any millor si cap, que el que acabem de passar. Després de vore l'estrena en el nomenament, de segur que sarà també un gran any.


Després de la cloenda de l'acte, DJ Amadein ens deleità amb un selecció de temes inspirats ens els anys 2000 i 2001 (no amadeo?? renova els cd del cotxe, matxo!!!jejeje) I com no, disfrutàrem d'una barra lliure espectacular; allí estaven sense perdre comba Voltats i Petxinoles, com no?

En definitiva que va ser una vetlada espectacular, vam donar la benvinguda a l'esiu i al nou regnat faller i vos esperem a tots en els actes programats per a enguany que son molts, començat per aquest divendres, que com sabreu, és la HISSADA DE LA BANDERA, al pàrquing del casal, a les 20 hores. Que donarà el tret d'eixida als actes del 50 Aniversari de la Falla Plaça Cervantes.

ENHORABONA A SANDRA I A AINOHA
I A LES RESPECTIVES FAMÍLIES!!!


ACÍ VOS DEIXE LA CARPETA AMB LES FOTOS DE L'EVENT I UNES PARAULES DE SANDRA LLOPIS

SANDRA: El nomenamet va estar genial, ens ho pasarem d´alló mes re be i que moltes gracies a tota la gent que va vindre esprem que s´ho pasereu molt be, ja que la nostra impresió va ser que si, que intentarem repetir-ho el dia de la proclamació.

Per aixo en nom meu i de Ainoha moltes gracies a tots els que asistireu al nomenament i esperem que no ens falleu el dia de la nostra proclamació.

GRACIES.

23 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

ENHORABONA PER A SANDRA Y AINHOA, MOS HEU PASAREM MOLT BE EL DISAPTE, ARA A ESPERAR EL DIA DE LA PROCLAMASIO,QUE CLAR QUE ANIREM, NO PODEM FALLAR JE JEEE.

Anònim ha dit...

Enhorabona a elles i com no, també les dos famílies. Es va quedar super bé. Vaig a contar-vos una cosa que ens va pasar al keeper´s.
Casualment ballant al keeperts, ens veguerem una cuadrilla de xicons vestits de tunos, i ens pensavem que eren disfreses, però com nosaltres no ens tallem un duro... jeje, ens llançarem a preguntar-los si eren tunos de veritat, i imagineuse el poder de convicció que podem arribar a tindre, que Sandra va acabar la vetlada amb una actuació de la tuna, exclusivament per a ella. Ja ves qui ens ho anava a dir????? Almudena envieu els videos de la tuna pe a que ho puguen vore.
Bueno enhorabona a les dos i a disfrutar que ara comença tot per a vosaltres dos.

Anònim ha dit...

Yeeeee Cris ja ni men recordaba de la tuna, mira que ens ho pasarem be i ens riguerem no men recorde ni lo que tocaren, nomes que mosatros cantabem clavelitos, jajaja que loques que esteu,
gracies per tot, per fer que mos ho pasarem tant be i espere que la proclamació siga igual o millor si cal.
Aixo Almu envia fotos

AH! I gracies xuso per eixe article jo crec que no era la mes indicada per escriure´l perque que tenia que dir jo? Millor una opinió de fora.

Anònim ha dit...

La veritat es que sí, disfrutarem amunto Sandra, i la piki que diu que no he llegit res d´ella en tota la semana????
Ara preparent-nos per a tot el que te que vindre que seguret ens ho pasarem igual o millor.

Anònim ha dit...

Ye cris estic asi que no e pogut entrar en la web pk quant no mompare es mamare,la veritat que yo tinc flasos de la tuna pk no man rrecorde masa ara toca la despedida de julia i ya ve tot seguit la veritat esque mos seu pasarem de lujo imaginat cris que en la go la carmina estava alli i ni la vegerem que fortes som cris dema a les 7:30 en casa natalia pa anar a comprar les bromes pa la despedida a xicones ya tenim xaranga pa despe mira que este lucas val tenia que ser music o cueter xao besets.

SPIELBERG ha dit...

Gran festa pareix que em vaig perdre, espere poder anar a la proclamació.

Donar l'enhorabona tant a Sandra com a Ainhoa pel començament del nou regnat, així com a les seues famílies.

Per cert, a qui se li va ocórrer ficar la reunio el dia del Alemanya - Turquia? Ara segur que em direu que si la ficavem dijous encara aniria menys gent, pero ningu pensa en ficar-la hui?

Xuso ha dit...

alemania turquia?' que tens tu que vore en eixos dos?? que també vas a ficar una tele per als turkos en valencia o que, igual que feres amb els rumanos????

SPIELBERG ha dit...

No, i al final no era per als rumanos sino per a 26 Holandesos que feren una festa que no te pots imaginar. Decoraren tot el salo de l'Hotel de dalt a baix, una animalada.

I això que ja estaven classificats, sinò a saber.

No tinc res a vore amb eixos dos però es una semifinal i segur que serà un bon partit. Ja parlem a la nit per al dijous...

SAN CASALLA ha dit...

Enhorabona per a Ainoa i Sandra¡ el nomenament un 10, però la rresaca del endemà, per a mí molt mala¡ estic ya una uela¡ ens ho pasarem genial¡ per a repetir, la única que faltava era la Nere que tenia despedida.
Carlos molt mal la data de la reu¡ damunt es el últim capitul del internado.
Picanya per fí va a revelar-se el misteri del internado¡¡¡

Anònim ha dit...

Ya carmina yo no vag dema a la reunio dema me toca internado es mes interesant que dema nia molt que bore a vorem ara a carmi ui en antena 3 la peli del duque a les 10:30 desi que ix el duque ui que guai.

Anònim ha dit...

YO TAMPOC VAIG A LA REU¡¡ EL INTERNADO NO ME LO PIERDO¡ AVORE SI DE UNA VOLTA YA NO IX EL FANTASMA QUE ME DU LOCA¡
PICANYA DEMA ME PODRIES CONVIDAR A SOPAR A TACASA, QUE ENCARA NO MAS CONVIDAT I DEPASO VEGEM EL INTERNADO¡¡¡ QUE ERA BROMA, PERO SI VOLS.......JAJAJAJAJA

NEREA QUE NO SE RES DE TU¡¡¡ CON ES QUEDA LA DESPE? ESTAS VIVA?

Anònim ha dit...

Hay so no fa falta ni que meu preguntes pog vindre quant vuigues estas convida ya parlem a la vespra pk dem taspere a sopar a vore qui la mort avorem que pasa ai.

SPIELBERG ha dit...

Esto, se pot canviar la data de la hissada de la bandera? Es que no podre anar, i si ho fem la setmana que ve?

Anònim ha dit...

Carlos preguntau als organisadors i voras on t´envien en lo que els esta costant la organitzacio.

SPIELBERG ha dit...

Ja fareu fotos i les vore, espere...

SPIELBERG ha dit...

I si podeu fer un video en el moment que puja la bandera, sempre ho tindriem per al record.

sambori ha dit...

Prova superada amb gran èxit!
Primer que res felicitar a les ja oficialment anomenades F.M. Sandra i Ainhoa i a les seues respectives famílies.
Tot va acompanyar:l´ambient ,la gent,l´oratge,la festa...i ara ja fins la pròxima,la proclamació que segur que tampoc fallarem.
Sandra segur que el mes de juny de porta a la ment molts bons records ja que si no recorde mal també és el mes en que celebres el teu aniversari de noces ,però segur que a partir d´ara també el recordaràs com el mes en que has començat ja oficialment el teu somni.
Ainhoa també sé que portaves molt de temps insistint-li als teus pares algún dia ser F.M.I.i finalment ho has aconseguit.
A les dos vos se notava la cara plena de felicitat durant l´acte i segur que eixe somriure serà el que vos acompanyarà durant totes les falles.

Anònim ha dit...

Hola! que pasa loquets/etes;la veritat es que es va quedar de luxe;
encara que jo men vaig anar ala una a feliçitar a Desi i quant es adonarem ja era masa tard:
en la proclamasio ja o farem mes llarguet

Anònim ha dit...

ENHORABONA A LES JA OFICIALMENT FALLERES MAJORS SANDRA I AINHOA!! EL DISSABTE MEU VAIG PASSAR DE LUJO!! ES VA QUEDAR MOLT BE!!! TINC ALGUNA LAGUNA DE ESTAR AL CUBO DE LA GO, VERITAT?
MARCOS I JO VOS DESITJEM QUE PASEU MOLT BONES FALLES, DISFRUTA CADA MOMENT DESDE HUI, PERQUE AQUEST ANY NO TORNA A PASAR, I TENS QUE DISFRUTAR AL MAXIM DEL TEU REGNAT. MOLTS BESSETS.

Anònim ha dit...

Hay Hay Sambori massa saps tu, crec que estic segin-te la pista i poc a poc o conseguire, crec que ja te fare algun escoltet.

Gracies Isabel, si que estabem al cubo en la GO! cuant ens dedicaren una canço a les dos esperem que tu tambe disfrutes del teu regnat.

Anònim ha dit...

Bon dia al final la reunio es este dimecres?







http://informaticaparaburros.blogspot.com

SAN CASALLA ha dit...

BON DIA A TOTS¡¡¡
JORGE SEGONS EL CARTEL DE DALT DE LA WEB,SI QUE ES HUI LA REU.

XICONES YA VOS SENANAT LA CALENTOR DEL DUKE? SI SABEREU LA AVENTURA MEUA DE AHIR......, PITXOR QUE LA DE NATALIA EN EL PINBALL.

PICANYA QUE LO DEL SOPAR ERA BROMA¡, PERO VA DISME EL MENU DE ESTA NIT I SI MA`GRA MES QUEL DEL TODO INCLUIDO CAMBIE¡¡¡JAJAJA
AHHHH PICANYA TINC UNA MALA NOTICIA PA TU DEL DIVENDRES, BUENO, MALA O BONA SEGONS HO MIRES¡

Lidia ha dit...

Enhorabona a les vostres falleres majors, espere que disfruteu de tot moment a partir d'ara, que dia que passa no torna, i vos dic que es una experiència inoblidable que hi ha que passar-la i no oblidar res, vos ho dic perquè jo ja he passat per ahi, tant d'infantil com de major.

Enhorabona.


www.fallacasadalonso.com