http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 6 de juny del 2008

Jo vull festa... faena fuig!!!!

Sé perfectament que estes paraules ni vos van ni vos venen i que no aneu a fer ni cas, però que voleu que vos diga, jo tenia ganes d'expressar-ho...

Ahir cap a les 19 hores vaig pegar un "aguaitó" pel casal i al sostre hi havien dos persones Paco i Rafa, jugant-se literalment el físic. Fent la doble capa del sostre i la veritat és que està quedant realment be. També han fet ja la porxada i sentint-los parlar encara es lamentaven que anaven massa lents...no dien ánem a esperar a ser al menys 7 o 8 per a fer-ho...

Massa lents?? dos tios per a pujar-se al sostre del casal 33 planxes de no se quants metres, que pesen com la m......?? Massa lents perquè en una setmana sols havien pogut fer 1/4 del sostre del casal?? Massa lents perquè no donen coll a pujar la planxa, ficar la silicona, ficar l'aïllant i atornillar la planxa... DOS HOMES DOS!!!!, sabeu quin és el jornal per ahí d'eixa faena??? doncs averigueu-ho i sabreu lo que estos dos homes estan fent guanyar a la falla.

I vosaltres direu, "ja, i jo he fet açò i jo he fet lo altre" sí ja, però dalt del sostre del casal hi havia un home de ... anys, quants Paco???

Be no vull avorrir-vos en la mateixa història de sempre, que com diu aquell... açò és falla!!... però per a tots, que després si que voldrem disfrutar del casalet fresquet!!!

I jo m'incluixc el primer que no ha anat a tirar una maneta, encara que siga o a pujar-los una botella d'aigüa fresca a eixos dos homes!!!

Per cert, hui és divendres, hui hi ha reunió, no es farà dalt del sostre, es farà dins del casal, com es ve fent habitualment... amb la taula paradeta, els cacauets i les papes damunt la taula, la cervesseta fresqueta, en fi tot allò que sí que sabem disfrutar els ¿"fallers"?

34 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

No se que dir, sols diré que tens raó Xuso, sols 2 persones per al benefici de més de 500 persones?
Increíble!!!!!

Bueno xiquetes per on pareu? com es nota que es divendres i esteu molt afaenades, cada una a lo seu! jajaja

Anònim ha dit...

per a que despues eixe faller que esta fent el sostre demane un cubata i perque no portaba tiquet li fiquen la llengua damunt, aixi fem falla,

San-vala ha dit...

Que gran eres amic Xuso, gran article, que collons gran veritat, això ens pasa a totes les comisions a fer feina per la falla els de sempre, alhora de festa tots els fallers.

I després encara critiquen, ixe faller que sols va a la festa i si un bon faller li contesta. Aquest faller de quatre dies li diu: "Je que jo pague la mateixa qüota que tú i tinc els mateixos drets." Si amic tens els mateixos drets, però per a mi no eres igual de faller, un porta la falla al cor i altre es faller a base de diners, capteu la diferència.

Anònim ha dit...

ES VERITAT XUSO, JO HO SE DE BONA TINTA, ES MOL FORT PERO AçO TU NO SABIES QUE PASARIA? M
OLS DELS FALLERS POSEN LA EXCUSA DE QUE ESTAN TREBALLANT, PUES BE, MOLS TREBALLEM A TRONS O INCLOSSON AUTÓNOMS I PODIEN FERSE UN LLOQUET DURANT EL DIA AUNQU
E FORA CUAN ACABEN, PERO A TOT AçO NO VAL LA PENA BARREJARO.
PER AL MEU PENSAR SON CASI TOTS IGUAL DE DESAOGATS, BE NO VULL FER MALA SANC. ESPERE QUE TOT EL QUE

TINGA UN RATET PASE A TIRARLOS UNA MANETA. GRASIES.

Xuso ha dit...

no està de més que ho digues amic anònim, segurament el que li ficà "la llengua damunt" no te ni idea de la misa la mitad, però els agrà omplir-se la boca, eixe no sap, perquè no ho veu, la feina que està fent este xic.

Però be, això és altra batalla perduda, la de les "llengües" en les falles, totes molt soltes però el hombro no massa arrimaet!!!

Amic fep ha dit...

Amic Xuso, ha passat, passa i continuara passant...

Solucio? Una ben facil... Al any que be, tot el que es tinga que fer al Cau a la Falla, tot llogat, es paga i punto. Aixi, en el moment en que no es tinga per a beure a la Cavalcada del Ninot, no es tinga per a portar un grup per al Cau els tres dies de Falles, i ens privem d'alguna coseta mes, el "¿FALLER?" es donara compter que l'unica obligacio, en cas de que volgam gaudir conforme gaudim de la festa, que tenim, no es sols la de pagar la cuota corresponent...

sambori ha dit...

Encara que mous raó a l´article Xuso tots sabem que el tema de col.laborar a fer feina és delicat.
Tots tenim les agendes plenes però és veritat que cadascú troba un buit per a fer alló que li interesa.
A tots ens agrada tenir un casal en condicions però no a tots els agrada anar a fer feina i com bé diu l´amic Fep acó ha passat sempre i continuarà passant.
La sol.lució no és fàcil perque no es pot obligar a ningú, sols queda animar a que tot aquel que puga i vullga s´arrime a tirar una maneta,que quans més siguen treballant abans s´acabarà.

Anònim ha dit...

Bon dia a tots, es lamentable pero inclus fent el que dius Fep.... no s´en adonarien¡¡¡ i continuarien tirant la culpa a qui no la te.
Açò es un problñema que el tindrem tota la vida i que hi ha en totes les falles.
Crec que la gent es deuria concienciar un poc i arrimarse pel cau per a treballar un poc i no quan sols hi ha reunió o festa¡¡¡¡

Anònim ha dit...

CHEÈÈÈÈ¡ XUSO¡¡¡ AL LLEGIR EL TIÒL DIC, OSTRAS AIXÒ MINTERESA¡¡ EN PENSAVA QUE ERA UNA NOVA LLEI ESTIGUENCA¡¡, PERÒ NO, ME POSAT A LLEGIR I TE DIC QUE TENS TOTA LA RAÓ DEL MON¡ PERQUE RAFA ENCARA ENCARA, PERÒ PACO NO ESTÀ PER ANAR FENT EIXOS TREVALLS. QUE DOS GRANS FALLEROS¡¡ AIXÒ ES FALLA I LO DE NOSALTRES ES TONTERIA. VINGA AVORE SI LA GENT SANIMA UN POC I VA A TIRAR UNA MANETA QUE MAI VA MAL¡¡
PACO AVORE SI TEN VIE AL MEU CULEBRETA QUE PER POC QUE FATJA, APORTARÀ EL SEU GRANET¡¡, AUNQUE A ELL LA FALLA LI AGRÀ LA SEMANA FALLERA, PERQUE COM AUREU NOTAT NI SARRIMA AL CASAL EN LES REUNIONS. EN TANT QUE MAGRA ANAR AL CASAL AMI¡¡¡
XUSO MAS CONMOSIONAT EN EL ARTICUL¡¡ PERÒ TAMBE CREC QUE EL SOSTRE ES FAENA DE XICONS¡¡ I LES PETXINOLES POC PINTEM ALLÍ. TU QUE CREUS? PODEM TIRAR UNA MANETA? VINGA VA, EN QUE?

SAN CASALLA ha dit...

CANVIANT DE TEMA, PETXIS ESTEU APREPARADES PER A LA SEVESETA? SABEU QUE HUI ES LA INAGURACIÓ DEL MULTIUSO? PODRIEM ANAR A PEGAR UNA MIRADETA.

Anònim ha dit...

no se com sera en altres falles pero en aquesta sols arrimen els hombros 4 i despres tots demanen coses,

al final els 4 de sempre es cansen, perque ja que fan feina son criticats,
pareix que la gent sols demanen barra lliure i prou, sisi molt ajudar pero a l'hora de la veritat son els 4 de sempre

com digue un dia el President la Falla es de tots i tots fem Falla, pero la Falla la fan entre 4 i els altres 500 o 400 o 300 es toquen .... per a despues anar demanant explicacions i demes coses

Anònim ha dit...

Bon dia a tots¡¡¡¡
AL UNFALLER: tens algo de raó, però cada faller aporta el seu grà de arena, xicotet o gran, el aporta. Tu si eres dels que arrima el hombro heu fas per gust, no per obligació, ya que la falla es per a pasarseu bé. Hi ha faller que sols es per a 3 dies faller i no sarrima pa res a la falla, i altres com tu que sense la falla no saben estar. Qui heu disfruta mes? tu pases tot el any en el casal, que si ara una serveseta, que si ara les olivetes i despres de la reu el cubateta i etc... El atre fallero que no sarrima a res no te tira en cara el gasto que tu fas i ell no el fa. Per això dic que la falla es de tots, uns la disfruten d'una manera i altres de altra manera¡
A mi no me sap mal treballar per la falla, alomillor a tu si, pues jo no vaig a obligarte a que vingues¡¡ a mes ara entres al casal i se respira un anvient de lujo¡¡ pa que volem al que no trevallen? pa que mos amargen?

SAN CASALLA ha dit...

QUE TAL EL FINDE? ALE YA ES DILLUNS ALTRA VOLTA¡
RESPECTE ALS COMENTARIS QUE SI U TREBALLA MES QUE ALTRE, CADA U FA LO QUE VOL I SE DISFRUTA DE LA MANERA QUE CADA U VOL¡ ESTE SIN ALCOHOL TE MOLTA RRAO.
PICANYA QUE TAL EL TATUATJE DEL PEU?
SPIELBERG O XUSO ESTE DISABTE ES EL CUMPLE DE PILI LA MARE, PER A QUE LA POSEU AL ESCUT, SUPOSE QUE AL DIVENDRES PAGARA EL SOPAR ALS QUE ANEM AL CASAL¡¡JAJAJA

SAN CASALLA ha dit...

AY NERE QUE TAL EL FU.....? ESTÁS MILLOR? ACAVE DE VORE A VANE EN EL AMBULATORI I MA DIT QUE EL DISABTE ESTAVES IGUAL DE MALA. AYYY QUI TE MANA A TU ASENTAR-TE DAMUNT DE UNA FIGA DE PALA¡¡¡¡ JAJAJJA

Anònim ha dit...

Carmi el tatu del peu va de liujo equant yo estava en el ambulatori en mompare y tavien cridat pa la nana est maleta pero primer menanat que tu has anat a la vespra te toke y parlem pa anar a comprar hayso xao besets.

Anònim ha dit...

Tots teniu raó,esta clar que sempre son els mateixos els que fan la feina pero que encara no vegeu que per molt que es diga la gent pasa de tot!
percert,eixe Rafa que esta en el presi es "el monya"?
Que pasa Nere com estas?

Anònim ha dit...

Que li pasa a la teua nana carmi?
que esta maleta? jo no se res

sambori ha dit...

Xuso jo propose per a l´escut a Pili com bé a dit Carmi per cumplir anyets i després a la teua sogra Mª Angeles,una gran persona i fallera perque des d´ací li dessitge una pronte recuperació de l´operació i donar-li molts ànims.
La que està d´enhorabona es Noelia "la tora" i el seu home el Bou que les ha tocat un viatget a Andorra.
Són molts els fallers que estàn oblidant a Cervantes en les seues escapades,esperem que ells l´agafen i el porten cap als Pirineus,eh?????

Anònim ha dit...

Ay Sambori Sambori.... que de tot t´enteres, perque serà? jo si que ho se, pero no ho vaiga a dir, en les ganes que tenia jo de saber qui eres, pero lo meu m´ha costat, així que... jo no tinc que dir res¡¡¡ qui vullga saber qui es Sambori, que s´heu curre.
Per cert acabe de vore a la Nere ara i m´ha comentat que ja esta de lujo, que ja no te el f....., i ja camina de lujo¡¡¡¡
Ye Flaki que com va la cosa, segur que ja estas papante la serie de Bea, en això que ja s´ha fet guapa¡¡¡

Anònim ha dit...

NATA LA NANA ESTÁ BE, ERA PER A QUE LI PERGARA UNA IRAETA AVORE SI EL COSTIPAT YA EL TENIA CURAT DEL TOT¡¡
COM ESQUEDÀ EL ALMORSAR? AL CAMP VA VINDRE LA RRAQUEL I MOS FEREM UNA SERVECETA PERO ENSEGUIDA SENANAREN A DINAR.
PICANYA COM QUEDARES EL DISABTE TU I LA PILI? PERRESSSSS ESTE DISABTE SORPRESA SORPRESA¡¡¡JAJAJAJA

Anònim ha dit...

Xuso, has plantejat el tema de lujo, jo pase prou per allí quan ixc de la oficina a fer recaos, i els he vist. Però com jo dic sempre la falla és una devoció, no una obligació, i cadascú és lliure de fer el que vullga i no podem obligar a ningú a fer res. Obligació és alçarmos tots els dies del llit per a anar a treballar, ja que així ens guanyem el pa que ens menjem tots els dies.
Però la falla la paguem, i hi ha gent que la paga per a disfrutar i punto. Que no és just per a la gent que si que se ho curra, pues no. Però la vida i la gent és així de cruel, que tenim que fer...
Per cert xicones com esteu???? Imagine que de lujo, com sempre no.
Ara ja he pasat quasi tot el que tenia, així que este divendres aniré a collirvos els euros. No haureu practicat molt no???

Anònim ha dit...

MAI PLOU A GUST DE TOTS!.
CADA EXERCICI FALLER ES D'UNA FORMA DIFERENT .
ENGUANY ESTAN ANANT UNS A TREBALLAR I ALTRES ANYS HAN SEGUT UNS ALTRES, DEPEN DE LA SITUACIÓ I DEL MOMENT.ELS QUE NO VAN TAMBE FAN LA SEUA APORTACIÓ PAGANT LES QUOTES.
QUÈ PASARIA SI SOLS CONTRIBUIREN ECONOMICAMENT ELS QUE ESTAN ANANT A TREBALLAR AL CASAL?
ELS EIXIRIA PROU CAR ! ,
NO CREGUEU?.

sambori ha dit...

Deme no sé com has arribat a la conclusió de la meua identitat,però calr suposicions en podem fer tots,encara que algun dia espere dir-te personalment el meu vertader nom.
Eixes germanes teues no paren!
Si,si, també m´he enterat que Desi i el teu nebot Josep van anar el passat divendres junt a Eva i Paula a Mundomar,i es que per aixó Eva té el càrreg dels viatges, si sempre está a punt per a moure!!!!
Ens podrien ensenyar fotos que fàcilment en tinguen i així pot ser que fins i tot ens entren ganes d´anar també a nosaltres.

Anònim ha dit...

Bondia a tots,quin oratge mes mal,que no ens deixa anar ningun cap de setmana a la mar.xiquets que ja queda manys per a un altra festeta menos"bolem casalla,casalla bolem" ie picanya!!!!!!!!!!!!! ja estas apunt per al disabte?
A percert Xuso necesite parlar amb tu precis,ahir et vaig tocar per telefon i el tenies tota la vesprada apagat,es precis aixi que,encen el movil.

Xuso ha dit...

ja... és que em vaig passar la vesprada a l'hospital i me vaig quedar sense bateria... però quan vullgues ja me pots tocar!!!

Anònim ha dit...

Ye natalia tu que creus si estic apunt veges yo sempre estic apunt cari y damunt despres del nomenament tenim el culple del vil que guai cachirulo natalia ya tinc ganes que siga disabte natalia ves preparante que triunfem com sempre ye ties ya no quera gasolina que puta

Anònim ha dit...

Ye carmi per ahon pares a parlat en pili y al divendres tambe be a pasar cartons ye cris ta puntes en mosatros a pasar cartons carmi tenim que quedar pa anr a comprar hay so a cris al dia 20 de juny en baldo a les 8:30 pa parlar pa la despe de julia disliu a raquel xao

Anònim ha dit...

Ye piki jo ja pase els meus cartons, si vols jo anire a la cerveseta que me fa més gracia, lo de la despe recordameu el dia de antes perque el cap el tinc ara en molts puestos i se me´n anira del meló.

Anònim ha dit...

Ahi que no queda ja gasolina! picanya en mercadona ja no queden subsistencies,corre bes a comprar!jajajajaja
Deme que pasa que estas morta,que no apareixes?

Anònim ha dit...

Quanta raó te unaltrefaller. Veus enguany estan trevallant uns altres en la falla i la falla se du de la mateixa manera o millor¡ vosatros que se pensaveu que ereu primordials per a la falla i saureu donat conter que sense la vostra ajuda va igual o millor¡
uns anys heu disfrutat vosaltres altres anys toca disfrutar a altres¡
ALE QUEDEUSE EN CASA QUE ES LO MILLOR QUE FEU¡¡¡¡

SAN CASALLA ha dit...

Colli com està el pati¡¡
Natalia ara per el mati en la bp ya hi ha gasoil pero no pa tot el dia, Afanyat que sacaba¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

A L'ENCARREGAT D'AQUESTANY , SOLS VULL DIR QUE ELL NO HA DE DIR QUE ENS QUEDEM EN CASA.
FAREM EL QUE ENS DONARA LA GANA PERQUE PER AIXÒ PAGUEM !!!!!!!.

Anònim ha dit...

Si eres encarregat o encarregada d'aquestany, fes com les formiguetes,"Treballa i calla".
No despatxes a ningú , que vos diran la falla "despachaora".
Mira que teniu antecedents...., en una cabalgata del Ninot.....i altres....

Anònim ha dit...

A un encarregat d´aquest any, dirli que perfavor no despatxe a ningú, això no es fa, cadascú que faja el que vullga, tu quin problema tens xe??? I menys encara si eres realment encarregat d´algo el millor es que alguna vegada et tiren una maneta. I els consells són bons, molt més quan la persona te experiència.