http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 14 de març del 2008

Feliç Aniversari...

Hui divendres 14 de març, és l'aniversari d'un dels més grans fallers de la nostra comissió i del poble de Sueca (i no ho dic per l'embergadura del fiambre, que també). Ho dic per la seua trajectòria com a faller. Ha sigut molts anys vice-president de la nostra comissió. I els darrers dos ha respresentat la Falla Plaça Cervantes com ha president i hi ha que dir que ho ha fet genial.

Ja ho vejeu, va nàixer un 14 de març, o siga, plantant la falla i ell nasquent. Com no volíeu que tinguera la festa fallera a les venes??? doncs així és, este home no te sang, té la falla per dins. Es desviu per la seua comissió i per a que tot ixca lo millor passible. La seua ànsia de superació no té límit. Inclús quan més faena te, es lleva hores de son particulars per estar ahí... el podríem definir així: UN HOME QUE SEMPRE ESTÀ AHÍ, per a la seua falla o per al que necessiteu. Perquè a banda d'un gran faller, és millor persona. D'ell he aprés moltíssimes coses de falla i més que queden encara per descobrir...
No li conec enemics, és volgut per tota la comissió...però perquè s'ho guanya a pols!!!

En nom meu i en el de tota la comissió Falla Plaça Cervantes, et desigem que tingues un dia inoblidable, i...
MOLTES FELICITATS. BLAY!!!

15 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

XUSO UN ALTRE FIAMBRE QUE FA ANYS, ESTE ES DELS BONS, AVORE SI LI TRAGUEM LA BOTELLETA DE CHAMPAGNE A LA NIT,

FELICITATS BLAIOT

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Blai, alguna convidaeta li traurem per ahi, no Blai?????

SPIELBERG ha dit...

Moltes Felicitats Blay.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS BLAI !!!!!

QUE PASES UN DIA ESPECIAL I A LA NIT HO CELEBRES COM CAL EN EL CAU.

sambori ha dit...

Xuso ja m´has tornat a guanyar la mà!!!!
Per a tots els que coneguem a Blay sabem que tots els qualificatius que has nombrat a l´article son certs:bon faller, bon amic,una persona amb molt de cor i sobretot que aprecia intensament la festa fallera.
Li agrada molt diverti-se,disfressar-se, els bous(que ja ens contaràs que tal Pepín Liria hui a València),el bon menjar, el whisky,....i és apreciat per tota la falla i tots aquells que tenim el plaer de coneixer-lo.
També és veritat que una vegada més és complix la dita que diu:"darrere d´un gran home hi ha sempre una gran dóna"
i que per als que no ho sàpiguen la seua història va començar també un dia de falles ,però fa mooolts anys, i els continuem veguent tant enamorats com el primer dia.
Blay no canvies i seguix tant faller com sempre FELICITATS!!!!!

Anònim ha dit...

moltes felicitats, Blai

San-vala ha dit...

Jo el que es diu personalment no el conec, crec que poques vegades he parlat en ell, quant hem anat alguna volta a per l'escenari i ell era President...

Però no fa falta conèixer a una persona per saver com es, simplement es fixar-se amb el que fa i el que el contem d'ell i Blai pel que he vist, el que m'han contat i el que digueu es un faller com la copa d'un pino, d'ixos que estan en extinció...

Xuso ensenyat d'ell que seràs més gran de lo que eres que ja es prou...

Felicitats Blai i bones festes josefines cervantins i cervantines...

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Blai per eixos treta i............tants!!!
Segur que pases un dia molt especial i a vore si esta nit ho celebrem tots junts com tots els anys.

sambori ha dit...

Pel Sifo,on estàs hui?????????
Serà que has anat a València per tal de no predre´t la entrega de premis???Esteu tots allí que ací som pocs els que quedem???
A les 11:30 era el lliurament de premis a segur que a més dels nostres representants,Presidents i F.M.,hauran anat per a disfrutar d´aquest acte i també vore de prop a la cort i Falleres Majors de València.
Ja ens ho contaran!perque és la primera vegada que sóm guardonats pel llibret i serà tot una novetat.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Blai, et mereixes tot el que han dit de tu, perque eres una GRAN persona, en tots els aspectes, una abraçada, ens vegem esta nit!!!

Anònim ha dit...

Blai ,moltes felicitats pel teu aniversari!
Tot el que han dit de la teua persona és veritat.
Ho donaries tot per la teua falla .eres estimat per tots,saps posar PAU on n'hi ha discordia,tens molta gràcia per a dominar els temporals (en les reunions)etc.etc.Per això tots t'estimem i et volem molt.
Besets i a disfrutar del teu dia!

Anònim ha dit...

aprofitosos per aparcar vosotros els del veinat no poden aparcar, estes falles no sen paseu del hora de acabar o anira la policia o siga les 4 del mati i si no atengeuse a les consecuencies

Anònim ha dit...

aprofitosos per aparcar vosotros els del veinat no poden aparcar, estes falles no sen paseu del hora de acabar o anira la policia o siga les 4 del mati

SPIELBERG ha dit...

Encara que el voste no s'ho crega, nosaltres voliem arretirar un poc mes la valla i deixar lloc davant per a que el veinat poguera aparcar, però el propietari del terreny (que no som nosaltres) no ens va deixar i ens obliga a que si ho tancavem que ho ferem fins el carrer, ja que el terreny es d'ell.

I amb amenaces no s'aconseguirà res, tots sabem que a les 4 del matí s'acaba el permís i tots sabem que hi ha gent amb el telefon amb la ma esperant que es fassen les 4 per a tocar a la policia.

Però que hem de fer? El veinat no el tries, es el que et toca.

Anònim ha dit...

ye figura yo antes aparacava a la porta de casa i ara han fet finques i no`puc, si jo me bsque la vida tu igual!!!!! o compra't un garaig...