http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 7 de setembre del 2007

La reunió ja va ser ahir...

Ahir dijous dia 6 de setembre, férem reunió de falla al casal. Com era d'esperar en les dates que estem, ens trovàrem qüasi en familia. Però sempre es agradable passar una estona amb la familia fallera, sobretot després d'haver estat un meset (o més desconectat). Que si ara li pregunte a este com ha anat el viatje... que si l'altre me conta que ja estan plegant trastos de la mar per tornar cap a Sueca... en fi, lo típic. I entre xarraeta i xarraeta mos a l'entrepà o culleradeta a la paelleta que es van fer els de la penya gastronòmica "TOT BÒ" que, com diuen ells, "menjant, menjant, ens entra la gana..."

Pareixia que no, però la nit encara va tractar alguns temes interessants, sobretot la data de la proclamació de la Fallera Major, Marieta. Que, a falta de confirmació oficial per part de la familia, es realitzarà el dissabte 10 de Novembre al casal, com sempre.

També es tractà el tema de la manca de Fallereta Major Infantil per a enguany. Així com els motius pels quals ens trobem enguany en aquesta situació... que algún dia ja em ficaré a escriure llarg i estés. Al igual que el tema de la presentació, vore com cada any que passa, són menys les falleres que es visten per al passa-carrer, però menys encara les que arriven fins a l'escenari del Bernat i Baldoví, agreujat per la data de la presentació, el 15 de desembre (abans de Nadal). Però com he dit abans, açò són temes per a tractar a banda i en calma, ja ho farem...

I res, tancarem la nit intentant traure-li a l'artista de la Falla Andrés Espasa, a vore de qué anava enguany el sainet, però ell, molt seu, no ens va soltar prenda... i segons diu ell "està tot ahí dins" (senyalant-se el cap, clar!!!)

I poca cosa més, sols dir que el nostre president Andrés Pan ens va contar una cosa, que no te res a veure amb la falla, però ens va deixar intrigats... diu que se'n va a Tenerife amb la seua dona Manoli, però em va dir que anava a fer... però no el vaig a entendre massa bé, parlava de no se que de les habitacions dels hotels i de que había comprat dos caixes de no se qué de dos tamanys diferents... en fi, no sé... la veritat es que et desitjem que s'ho paseu molt bé i ja saps: "QUAN TE'N VAJES DE VIATJE, NO T'OBLIDES A CERVANTES"

6 comentaris (Afegix el teu):

SPIELBERG ha dit...

No em crec el que veuen els meus ullss, un article publicat pel Xuso, i a més un bon article i interesnt pese a no dir massa. L'ultim article que recordava d'ell fou a finals de Juliol.

És nota que ja s'han acabat les vacances i que ja estem ací, i amb més força...

Anònim ha dit...

Sí! Si! ja estem ací de nou!.
Xuso, molt bé el resum de la reunió del divendres, encara que erem poqueta gent.
Este divendres també hi haurà molt poqueta gent degut als actes del mim.
Ja ens aclarireu això de les dos caixes d'Andrés Pan per al viatge que vos ha deixat tan intrigats.
Serà per a endur-se a Cervantes darrere????

Anònim ha dit...

jo crec que les caixes del presi seran de persevatius i mira si fa temps que no sen compra que li s´ha ovlidat hasta la talla que es gasta¡¡ per aixó agafa dos, per si decás¡¡¡ I que no se digua que no s'aprofita al maxim el teps quan ten vas de viatge¡¡

Anònim ha dit...

Bò pues joa l divendres segur que no falle, aquest dijous no vaig poder anar, pero este si.
Pero bueno bueno, mon tio a estes altures i comprant 2 caixes de ..... clar despues ma tia es queixa que li fa mal tot¡¡¡¡ tant de .... es normal¡¡¡¡

Anònim ha dit...

l´anonim soc jo que l´he confundit i l´he publicat sense nom

Anònim ha dit...

Vaja cacau en tanta caixa!!!
Siguen per al que siguen Andrés disfruteu al màxim ,que la vida són quatre dies!!!
Pot ser que siguen per a dur-les plenes de plàtans de Canàries,o de regalets per a familiars i sobretot per al seu netet Andreu.
Ja ens ho contareu.