http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 27 de setembre del 2007

Els nostres representants Infantils...

per Amparo

La nostra Fallera Major Infantil Mª Jesús va assistir a l’acte del “Mig any faller”acompanyada pels seus pares .Allí va comptar amb la presència dels Presidents Infantils de 2007 i 2008,els germans Israel i Moisés que també van vindre amb els seus pares per a complir la missió que tenien .

Mª Jesús sabedora del seu paper tan important: REPRESENTAR A LA FALLA PLAÇA DE CERVANTES va arribar molt engalanada per a l’ocassió, vestida d’un color rosa pàlid , amb un llaç al cap del mateix color que el vestit. Estava guapíssima.

Mentre sopàvem va jugar molt amb els dos presidents,que també estàven molt graciosos ,no paràven de riure i gastar-se bromes en cap moment.

En acabar de sopar la seua mare li va col·locar la banda de Fallera Major Infantil i ahí si que va parar de jugar. Sabia que ara era la representant de la falla Cervantes (quasi res) .A partir d’eixos moments, tant ella com Israel que és qui la va acompanyar fins l’entaulat , es comportàren veritablement com a dos persones adultes.

Es van posar a la “cua” ,on estàven representants de totes les falles de Sueca,el Mareny i el Perelló.Com que hi havia molta gent i els van cridar dels últims,ells van aguantar a la cua tot el temps,sense protestar en cap moment.

En cridar-los a l’entaulat pareixien com si haguèren fet assaig del protocol. No va fer falta que els ensenyàren a comportar-se davant del senyor “alcalde”,del President de la Junta local i de la Fallera Major de Sueca i la seua Cort d’honor ,fèren totes les salutacions corresponents.

Van rebre un fort aplaudiment no sols de la gent de la falla, sinò de tots els presents.La Junta Local els va fer un xicotet obsequi ,que ells enseguida van voler obrir,en arribar on estàvem, plens d’alegria ,van deixar còrrer la seua curiositat infantil i en destapar-ho era un clauer que feia llums.Estàven molt contents.

Des d’ací aprofite l’ocassió per a felicitar-los a ells i als seus pares,pense que és una bona lliçó per a que el dia de demà siguen homes i dones de profit.

FELICITATS Mª JESÚS!

FELICITATS ISRAEL I MOISES!

Article enviat per Amparo Vendrell a fpcervantes07@hotmail.com

6 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Amparo ja sabia jo que estant tú per allí no ens faltaria cap detall per conèixer i que segur que aniries càmera en mà.
La veritat és que jo també felicite a Mª Jesús,Israel i Moisés perque encara que són menuts s´han comportnt com autèntics fallers adults.
Sabem que la nostra F.M. 2007 Ruth no va poder asistir per estar recientment operada dels ulls,des d´ací un fort abraç per a ella ja que sabem com li haguera agradat no perdre´s la festa i esperem prompte la teua recuperació.

Xuso ha dit...

Jo també vull sumar-me a la felicitació d'estos xicotets-grans fallers!!

I de lo de Ruth no tenia ni idea, espere que tot haja anat molt bé i li dessitje una ràpida recuperació!!!!

Sambori, saps més que el guerra... Podríes enviar diariament a la web un parte de informacions varies... jajajajajajaja

Anònim ha dit...

Sambori:
Mira que tot ho penses!.
La nostra fallera Major Ruth.Justament la van operar el divendres .Des d'ací aprofite per a desitjar-li que es recupere el més aviat possible.
Tanmateix a l'amic Blai,que va ser operat el dijous.

XUSO:
Com es va quedar la partida de RASPALL????.
No ens heu comentat res.N´hi han bones notícies???????

Anònim ha dit...

AMPARO SAPS COM QUEDARIEN EN EL RASPALL? JO M´HO IMAGINE... COM CAMOT, TINDRAS QUE ANAR TU PER AGAFAR LA PILOTETA.
JO TAMBE VULL SABER AL IGUAL QUE SAMBORI, QUI SON ELS QUE HAN REBUT DISTINCIO DE LA NOSTRA FALLA EN EL MIG ANY FALLER. AMPARO TU QUE ANARES A VORE SI ENS POTS CONTAR MES COSES. EL RABOSOT FATEJA ALGO QUE FA MAL OLOR.

Anònim ha dit...

Amic Rabosot (encara que no sé qui eres).Jo crec que no fa mala olor.
Han coincidit una sèrie de circunstàncies ,però crec que no està fet en mala intenció.
Tots tenim molts compromisos i pot ser que parlant de la festa dels agermanats,s'haja descuidat un poc el mig any faller.Què per cert la JLF va intentar que quedara el millor possible.
Jo sabia que anàven a donar la recompensa als de 60 anys a Andrés Espasa i a Gumer,i pensava que hagueren acudit però pel que siga no va ser així.
En quant a l'espiga d'or per a dones,sé que es donava a dos joves i que elles ja ho savien perquè els heu havien notificat.
Clar ! al no estar allí no les van cridar.
Pense que no li deguem donar més importància de la que té.

Anònim ha dit...

Felicitats a Andrés i Gumer per eixos 60 anys!!!
Ara que has nomenat a Gumer,on estan les germanes Lledó,s´hauren quedat per Túnez,sí sobretot Ivana,fa algun temps que no te veguem per ací.
A vore si almenys ens ensenyeu fotos del viatge.
Amparo i a qui li donaren l´espiga,i així també felicitarem?