http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dissabte, 6 de febrer del 2010

FELICIDADES SANDRA

per Nerea

Hui és l’aniversari de Sandra LLopis i Les Petxinoles no volíem desaprofitar l’ocasió per a felicitar-te a la web de la nostra falla.


Sandra hui fa 29 anys, que de segur que ho celebrarà rodejada de totes aquelles persones que l’aprecien, que segur que no son poques.


Sandra és una de Les Petxis fundadores i fallera de la Falla Plaça Cervantes desde ben menudeta. Ella, te molt d’amor per la falla i les falles son tota una passió per a d´ella.


Es tant l’amor i passió per la nostra falla que desde menuda el seu somni era ser fallera major, somni que desprès de tants anys ha vist complit, perquè com tots sabeu Sandra fou l’any passat Nostra Fallera Major. On durant aquestes falles va gaudir al màxim de cada moment com a Regina, i on tota la comissió no oblidarà mai les Falles de 2009, una per ser l’any del 50º aniversari i altra per ser les Falles de Sandra LLopis Pons.


Sandra es molt volguda per totes nosaltres, estima que sentim corresponguda ja que sempre te les portes de sa casa obertes per a totes nosaltres.


Hui Les Petxinoles et desitgem tot el millor i esperem que passes molt bon dia junt a familiars i amics, però sobretot junt a Richard i Aïna.


I també volem dir-te que esperem amb impaciència la celebració del teu aniversari així que NO T’OBLIDES DE LES PETXIS!!!!!!!! Jajajajaja.


Bueno Sandra, tu ja saps que les teues amigues t´estimem moltíssim i que sempre podràs contar amb nosaltres en tot allò que siga precís i .........


FELICIDADES AMIGA!!!!!!!!!!!


Article de Nerea Luz enviat a fpcervantes07@hotmail.com


14 comentaris (Afegix el teu):

Raquel ha dit...

Moltes FELICITATS GUAPA!!! QUE PASES UN BON DIA I QUE EL DISFRUTES...BESSETS

La Nere ha dit...

Felicidades Sandra!!!!!!!!! Ahir ja et vaig felicitar però faltava el comentari de la web, es que encara no m´havia conectat en tot el cap de setmana.
Bueno Sandra moltíssimes felicitats i ja ho celebrarem totes juntes. Besets

eva ha dit...

Moltes feliçitats que ne cmplixques mols mes i ja se que celebrat huas celebrat per tot lo alt malegre besets de lucia i meus i de lucas ja heu celebrarem besets

gloria ha dit...

Moltissemes felicitats encara que amb un poc de retras, ho celebrem promte i lo dit, felicitats

Sandra ha dit...

Gracies Pexis. Un beset

Cris ha dit...

Amb retard, però més val tard que mai, així que MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!

mamixula ha dit...

Moltissimes felicitats Sandra!!!
Jo també un poquet retrasada,pero es que aquest finde le tingut un poquet apretaet...
Com be diu Nere,nomes tu mos digues algo nosaltres ahi que estarem,jejeje
Lo dit moltissimes felicitats!!!

deme ha dit...

Moltes felicitats Sandra, jo tambe he sigut una tardona, pero a casa no tin internet, així que tinc que aprofitar quant estic a l´oficina.

Espere que hajes pasat un bon dia jhunt a tots els teus, i tenim una celebracio pendent.

Molts besets

Cris ha dit...

Perquè no es poden fer comentaris a l´article de dalt????

Cris ha dit...

Spielberg, estic completament d´acord amb tú, no t´ho puc dir a l´article que has escrit, però t´ho dic en aquest.

La meua pregunta és: No podem restringir l´accés als anònims??? i que sols estiga l´opció de escriure identificantse com cal, com ho fem tots els col.laborem açí i entrem per a disfrutar.

sambori ha dit...

Carlos no sé que ha passat per a donar peu a aquest article que has publicat .
Sols t´he de dir el que un dia tú me dugueres a un article meu:ma mare m´ha dit que no.
No pots abandonar tota la feina feta per al blog.
Sé que deus estar cansat ja que portes tú tot el pes i a més moltes vegades es perd la primera il.lusió, però el que importa és l´estima que sents per la informàtica i per la teua falla que ens has contagiat a tots els que participem a la web.
El que s´ha de fer és no fer cas del que comenta la gent, ja que tots ens hem de mentalitzar que mig món parla de l´altre mig i no es fan sempre les coses a gust de tots.
Des del cor te dic que em doldria molt perdre esta via de comunicació que tenim els fallers i com no perdre´t com a cap de tot açó.

jorge ha dit...

cris no es pot fer lo de restringir l'acces als anonims.

Dos opcions:
una es obert com ara, tots amb identificacio o anonims puguen publicar

l'altra es moderar els comentaris esta es una feina pesa i molt pesa, ja que Carlos tindria que llegir tots els cometaris i filtrarlos per vore quins es poden publicar, osease censura i no crec que vullgam aixo i carregar de feina a Carlos

Carlos ja saps que si necesites ajuda pot contar amb mi.

Bona vesprada

Cris ha dit...

Ala Spilberg que ja tens ajuda per a la web.
Un 10 Jorge, com sempre dispost a tirar una maneta.

sales ha dit...

Ei, xicones enhorabona m´enterat a mig dia!!! Primer i tercer premit als playbacks, sou les millors!! Les nostres xiquetes són artistes i han obtés un primer premit molt mereixcut però les nostres majors després de tot el que heu patit enguany, teniu una bona recompensa, a més segons tinc entés que eixe tercer lloc ha estat molt prop de ser un segón - ja veus per un puntet!- Res pelailles la més sincera enhorabona i reconeiximent al vostre esforç!!!! Un besot molt gran per a totes!!!