http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 17 de febrer del 2010

Campionat de Futbet de la Falla Plaça Cervantes

El campionat es celebrarà el dia 13 de Març de 2010 (el dia de les paelles de la Falla), al camp de futbet de les pistes (encara no està confirmat). Per a inscriure's tenen que pagar 5€ per equip (com es llògic a un equip de futbet, al menys 5 integrants per equip) i el nom de l'equip. Hi haurà 1er,2on i 3er premi i possiblement un premi sorpresa, però encara no sabem cert quins vans a ser els premis.

En la pròxima reunió que será el pròxim divendres dia 19 de Febrer de 2010, intentarem confirmar ja els premis que entregarem i començara la inscripció per al campionat.

En cas de no poder assistir a la reunió que es fiquen en contacte amb algun dels organitzadors per a informar-se o per a apuntar-se:
Braham: 666711443
Ivan (Gordo) : 676925402, gordo_lakaseta@hotmail.com
Alex : 654586561, aleandrokseta@hotmail.com

2 comentaris (Afegix el teu):

Cris ha dit...

Que guai!!! Poden jugar dones????

Cris ha dit...

Per on para la gent??? La web esta morta i ja estem damunt de falles.

Ja teniu tots entrada per a anar a vore el musical de Moviment Sway, SOÑAR????? Recordeu que Jesús i Sara formen part d´aquest grup i ells ens consideren la seua familia suecana. Hi ha que anar a fer costat i a aplaudir com sols nosaltres sabem aplaudirlos, que seguret que noten que estem allí. De bona tinta se que serà espectacular, feu el favor de no deixar pasar l´oportunitat.