http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 16 d’octubre del 2009

MOLTES FELICITATS NEREEEEEEEE!!!!!!!!!!

per Sandra.

Pues si fallers, hui 16 d´Octubre es l´aniversari de la gran amiga que fins ara ens ha felicitat a totes nosaltres i ara ens toca felicitar-la a ella, pero que podem dir despres de tots els alagos que ella te per a totes nosaltres, pues si fallers comensar en dir-vos que el nom de "PEXINOLES", el tragerem gracies a la nostra Nere, ¿t´en recordes?.

Encara erem unes cries cagaes i un dia de paelles del sindicat despres de fer totes les animalades que solem fer, ens en anarem a sentar-nos a la porta del "CINE LIDO", alli una dia alguna animalada, altra una altra, entre rises i mes animalades, pues passa un home major i Nere estaba dreta (crec que fent alguna de les d´ella) no ho recorde massa be i l´home es gira cara a d´ella i li va dir que ¿que fa un xic entre tanta xica? (perque en eixos moments la nostra Nere no podia dur el pel mes curt) i ella que no es talla ni un duro li va contestar ¿XIC? ASOMA´T AHI BAIX I VORAS!!! QUINA PEXINA MES GRAN TINC, i de ahi el nostre lema.

Que hi ha que contar d´aquesta gran amiga, perque sempre esta apunt per al que fasa falta, cuan hi ha algun preblema ella es la primera que esta disposta per a que li trobem alguna sol.lucio, es la felicitat en persona, tot li pareix be, tot li agrada, i parlant de agradar es la primera que esta apunt per alguna festa, ella es de les que aguanta divendres, dissabte i si cal diumenge tambe i "que le quiten lo vailao". En falles es una risa junt a ella, estes falles ens la vegem apareixer tota posa en el seu trage que cuasi no pot ni obrir els ulls i li diem ¿d´on vens Nere?, Jo? pues d´aquest casal o del altre i aixo si la KEEPER´S no esta obert perque si no alli que esta la Nere.

Mireu si es bona que estes falles el dia 18 el de la visita de cortesia, ens be tota guapa en el seu trage de fallera i el cos tan xulo que te i ens va dir que li venia un poc xicotet pero que tenia igual, i a que no sabeu com va acabar!!!!! Pues amb un forat baix de cada braç, que sense tallar- se ni un duro anaba ensenyant-ho a tot el mon i ella mateixa es ria la gracia.
Be nomes volia contar unes cuates anecdotes de Nere perque tots ja sabem massa com es, esperem que no canvies i que continues sempre aixi, amiges com tu hi han molt poques i val la pena conservar-les per sempre, saps massa que totes les PEXIS el tenim un gran apreci i si tu ens dius PEXINOLES 1500, tu crec que eres la PEXINOLA 2500 perque vals per totes nosaltres juntes.

Les PEXIS 1500 volem felicitarte en aquest dia tan especial per a tu que tinges molts regalets perque t´els mereixes i que desegur que de nosaltres cau algun regalet.

Ens vegem a la vespra en eixe verenaret que ens has preparat, encara que la teua celebracio trionfal hagera tingut que ser a la teua segon casa A LA KEEPER´S. Ja Ja Ja.

MOLTES FELICITATS.


Article i fotos enviat per Sandra a fpcervantes07@hotmail.com

16 comentaris (Afegix el teu):

eva ha dit...

Moltes feliçitats guapa tot lo que diu sandra en el article te rao es que ers la millor, sempre estas quant te necesitem i hay so val tot lo del mon espere que tinges un bon dia i que te fasen mols regalets perque tels mereixes moltes feliçitats i mols besets de part de lucas,lucia i meus

LA TORA ha dit...

FELICITATS PETXINOLA!!!!
ESPERE QUE PASSES UN BON DIA (AUNQUE PLOGA) AMB LA TEUA FAMILIA I AMICS, QUE EN SON POCS...VERITAT NERE?.
JO, PERSONALMENTE VULLC DIRTE QUE ERES UNA D'EIXES PERSONES QUE EN CUANT MÉS TE CONEC ,MÉS EM SORPRENS,ERES GENIAL. LA MEUA GERMANA DEME TÉ TOTA LA RAÓ CUANT DIU QUE NO HI HAN 2 COM "LA NERE".
PER ALTRA BANDA,SI PARLEM DELS NANOS ELLS NO T'EXTRANYEN I SEMPRE VOLEN ANAR AMB TU CUANT ELS CRIDES PER A DONARME UN RESPIR, CREC QUE HA VALGUT LA PENA HAVERTE CONEGUT UNA MIQUETA MÉS I SOBRE TOT QUE ELS MEUS FILLS PUGUEN DISFRUTAR DE "LA TIA NERE", SOBRE TOT JOSEP.

QUE SIGUES MOL FELIç EN EL TEU DIA,FELICITATS I BESSETS DE TOTS NOSALTRES.

JOSEP,VICENT,LA TORA I EL BOU.

rous ha dit...

Cosineta!!!!!!!!!!!!!
Quanta raò tenen!!! Eres molt especial, es pot parlar amb tu de tot, sempre apunt per a la festa, però també per currar i es molt fàcil estimar-te perquè et fas de voler... Passa-ho superbé avui i ja et donarem els estirons d'orella quan tornem cap ahi, un bessot i a complir molts mes estant tan estupenda!!!!

Sandra ha dit...

Xiqui esta vegada m´ha tocat a mi pringar i no sabia que escriuret perque per a tu les paraules et sobren, ja que tots sabem massa be com eres.
Espere que pases un dia molt especial i que en complixques molts mes.

Moltes felicitats de part meua i de Aina.

La Nere ha dit...

Moltes gracies!!!!!!!!!
Gracies a Noelia per eixa felicitació tan xula, saps que la teua familia es molt especial per a mi i que tinc adoració per Josep, gracies als 4!!!
A la meua cosina Rosa també volia agraïr-li la felicitació peró que m´agradaria que vinguera al diumenge a casa la iaia (si el treball li ho permiteix) per celebrar el meu cumple i el del meu cosi Abraham que es diumenge, molts besets prima!!!!!!!!!
A Sandra, mil gracies per aquest article, la veritat que no m´ho esperava, gracies gracies i gracies,l´article és GENIAL!!!!!
I a totes Les Petxinoles dir-los que son unes gandules peró que vos estime moltissim, vos estime a cadauna de vosaltres sense distinció, per a mi sou LES MILLORS i espere que cada any que cumplisca estigau totes ahí per poder-ho celebrar i que sempre estigam juntes.
VIVA LES PETXINOLES!!!!!

deme ha dit...

Nerea moltes moltes felicitats¡¡¡ crec que totes les coses que es referixen a tu es queden menudes, eres una amiga molt especial per a totes nosaltres, i pr part meua saps que t´apreci moltissim, t´ho dic moltes vegades, i saps que el que mes m´agrada de tu es que amb tot el genit que tens, encara tens el cor mes gran¡¡¡

No saps o mal que ho hem passat per a ficarte a l´altura que et mereixes, o al menys fer els articles lo xaxis que els escrius tu.

Te volem molt i tu ho saps. espere que tingues molts regalets de tota la gent que t´estima, pero sobretot poder celebraro sempre juntes, que sabem que estem totes com una cafetera, pero, sino... ja no seriem les que som¡¡¡

moltes felicitats i esta vesprada ens vegem i et pegem eixe tironet d´orelles¡¡¡

sales ha dit...

Moltes felicitats wapa, poc ja queda dir sobre tu, espere que passes un bon dia rodejada de la gent que t´estima. Un abraç!!

mamixula ha dit...

Moltissimes felicitats guapissima!!!!

Nere podria dir tantissimes coses bones de tu,que se me colapsa el cerbell...eres genial,carinyosa,i super amiga de les teues amigues,i com bé a dit Noe,els nanos t´adoren i sinos que liu diguen a Alex.
Espere voret hui pronte per a pegarte un abraç ben fort i un bes encara més gran..
Saps que per a mi eres super especial amiga intima de divendres,jejeje..esta nit no sera menos¿no?.
Be guapissima ens vegem a la vespra...Muakkkkk!!!!!

Cris ha dit...

Moltes felicitas Nere, la veritat es que la tia, igual que es de curranta, es de festera. Igual que te mal genit, ens deleita en alguna animalada per a fer-nos riure, eres un sol de persona, no cambies mai.

La Nere ha dit...

Gracies a totes, Ties encara en fareu plorar i tot!!!! jajajaja

PEPA ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!
QUE TINGUES UN DIA ESPECIAL....QUE JA VEC QUE SERA QUE SI,DE SEGUR....I NO CANVIES MAI.
UN BESOT

EL BOU ha dit...

HOLA NERE EN PRIMER LLOC ET DEMANE DISCULPES PER TARTAR TANT EN FELICITAR-TE JA QUE TU SEMPRE TÈNRECORDES MOLT DE MI I ELS MEUS,PERÒ ES QUE NO SABIA RES PERQUE JA FA ALGUN TEMPS QUE NO ENTRE AL BLOG.MOLTISSSSSIMES FELICITATS GUAPISIMA I QUE COMPLIXQUES MOLTISSIMS MES ANYS,NO CANVIES MAI. EL TEU AMIC EL BOU.
P.D.MOLTES GRACIES PER EL MERAVELLOS PERÒ REAL ARTICLE QUE HAS FET ALS NANOS DE LA SAMARRETA CORREDORA OJALA CUANT NOSALTRES EREM MENUTS AGUEREM POGUT DISFRUTAR D'AQUESTES COSES,IMAGINAT SI NO ENS EN ANEM DE LA FALLA N'HI MATAN-MOS SI DE NANOS AGUEREM TINGUT TOT AÇÒ NO VULLC NI PENSARO UN BESET.
SIGNA:EL BOU,EL TORO,THE BULL....

ROSER ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS NEREA!!!
LES TEUES PEXIS JA TEU HAN DIT TOT,ERES LA MILLOR!!!
MOLTS BESETS GUAPA,X A MI SEMPRE SERAS LA MEUA AMIGA "LA DEL PROTOCOLO"!!!
JA TINC GANES D'UN SOPARET D'AMIGUES D'IXOS D'ANTES...

SAN CASALLA ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPETONA¡¡¡ CREC QUE LA CUNYA S'HA QUEDAT CURTA, PERQUE ERES LA MILLOR¡¡¡¡¡
NERE GRACIES PER SER COM ERES, NO CAMVIES MAI I VALS MILLOS¡¡
FELICITATS GUAPA¡¡¡¡

AMADEIN ha dit...

FELICITATS NERE DE PART MEUA, GEMMA I ANDREA,QUE CUMPLISQUES MOLTS MES I JO QUEU VEGA. JE JE JE

Esther ha dit...

Nerín encara que pel blog et felicite amb prou de retràs, no volia dixra de fer-ho, xq com diuen "més val tard que mai". Les petxis tene moltes anècdotes que contar de tu, però nosaltres tb em tindríem unes quantes. I com diu Roser, tu sempre seras la nostra amiga la del protocolo. Ah!!!!!! i que nosaltres tb et volem un muntó, encara que no ens juntem tant com voldríem. Lo dit felicitats!!!!!!!!!!