http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 30 d’octubre del 2009

ANIVERSARI D'UNA FALLERA.......MOLT.....ESPECIAL.....!!!!

per Maria Angeles Matoses

Així és, hui 30 d'Octubre, fa 28 anys que vingué al món una fallera de cap a peus, una persona especial per a nosaltres que som els seus pares, ella és Mari Sales Soldado Matoses. Als 5 mesos ja anà a l'Ofrena a la Verge de Sales i des de eixe dia ha estat sempre en la falla, en companyia de tota la seua família, pares, germans.

Clar està que l'esperit faller i l'amor a la Falla Plaça de Cervantes ho porta en el fons del seu cor, participa en totes les activitats.... teatre, play-back, desfilades, despertades, disfresses, basquet.... i en el cau no para. Ha sigut fallera major infantil l'any 1992 i fallera major l'any 2003.

Els anys 2008 i 2009 han sigut molt importants en la seua vida i per a tots nosaltres...... amb grans contrastos..... alegries..... penes.....

Bateig, enllaç, 50 aniverari de la Falla, soterrament..... i be...... ja ho sabeu....... Fa set mesos, la vida li jugà una mala passada, i ara té el cor trencat...... eixe meravellós somriure que ella té, ara està apagat.

Però som moooooooolts els que la volem.... de tot cor.... i té que saber que estem TOTS ahí.... al seu costat per a tot el que necessite.....

La vida es cruel en moltes ocasiones però també té coses meravelloses... que es al que ens hem d'agafar ara... per això hi ha que viure la vida i gaudir-la..... les 24 hores del dia.

Com sols sabem fer-ho en la Falla Plaça Cervantes!!!!!

FELICITATS
T'ESTIMEM


Maria Angeles Matoses



************

HUI ÉS L’ANIVERSARI D’UNA PETXI I DEMA PROCLAMACIÓ!!!!!

per Nerea

Bueno, bueno, bueno aquest cap de setmana Les Petxis tenim un cap de setmana molt ajetreat i a més molt especial, ja que hi ha cumple d’una i Proclamació d’una altra.

En primer lloc, hui és l’aniversari d’una de les Petxinoles fundadores. Fallera de les grans, Gran d’esperit faller, i es normal procedint d’una família tan arrelada a l’historia de la nostra falla. Ja que és membre d’una de les famílies en actiu més veteranes de la nostra comissió.

Aquesta gran fallera no es altra que Mª SALES SOLDADO I MATOSES.

No hi ha ningú a la falla que no la conega i aprecie, perquè Sales és una dolçor de persona, sempre preocupada per totes aquelles persones que estan al seu voltant, on sempre te alguna paraula bonica per dedicar-li.

Sales és fallera de la nostra comissió desde el mateix dia que va nàixer, o siga, que hui fa 28 anys de vida i també 28 com a fallera, on durant tots aquests anys ha viscut la festa fallera molt intensament e inclús alguns anys fins i tot dins de casa.

L’any 1992 fou la nostra Fallera Major Infantil i l’any 2003 Fallera Major, peró no sols a viscut intensament les falles durant aquests dos regnats NOOOO, perquè la family Soldado Matoses sempre ha tingut dins de casa alguna Fallera Major o algun President, com per exemple el seu pare D. Jesús que durant molt anys ha sigut President, la seua mare Mª Angeles ha sigut diverses vegades Fallera Major i Presidenta, la seua germana Angeles també ha sigut FMI i FM i com no els seus germanets que també han sigut presidents infantils.

Amb tot aquest historial faller es normal que Sales es trobe al casal com a casa, vosaltres que opineu???

Si parlem de Sales no acabaríem mai, ja que és una persona molt fàcil d’estimar i és una persona molt, molt, molt volguda entre Les Petxis i com no entre la resta de la comissió.

Sales és un 10 com a persona i un 11 o més com amiga, ella és especial!!!!

Sales, desde ací la web LES PETXINOLES volem felicitar-te pel teu aniversari i dir-te que dema a la Proclamació t´esperem perquè açò ho tenim que celebrar.

MOLTES FELICITATS SALES!!!!!!!

PD: Carmineta ves preparant la casalleta que tenim que celebrar l’aniversari de Sales i com no la teua proclamació!!!!!

Articles enviats per Maria Angeles Matoses i per Nerea Luz a Fpcervantes07@hotmail.com

21 comentaris (Afegix el teu):

jorge ha dit...

Feliç aniversari Mª Sales i que complixques molts mes.

LA MAMI ha dit...

CUMPLEAÑOS FELIÇ ,CUMPLEAÑOS FELIÇ ,EL DESSITJEM TOTA LA TEVA FAMILIA.....CUUUUMPLEAAAAÑOOOS FEEEEEELIÇ

Gloria ha dit...

Moltes feliçitats Sales, dema t´esperem per ha celebrar-ho en tu, feliçitats

Sandra ha dit...

Ja t´avisarem el disabte que no tascaparies d´alguna sorpreseta, perque saps massa be que totes LES PEXIS et volem moltisim i t´apreciem, espere que pases un dia molt especial perque te´l mereixes com diu Nere eres una dolçor i una gran amiga.

Encara que tens sopar ens prometeres que vidras a fer-nos la visiteta,¡t´esperem!.

Moltes felicitats i un besot molt fort meu, de Aina i de Richard.

Cunnnyyyyaaaa!!!!! Ja estas preparada va que ja comensa tot..

Cris ha dit...

Sales carinyet, és la segona vegada que et felicite per escrit, ho acabe de fer al face, però la web és la web.
Espere que disfrutes molt d´aquest dia, es nota als articles que t´han dedicat, l´apreci i l´estima que et tenen tan la family com les teues amigues. És imposible no apreciarte eres una persona que es fa de voler. Fa molts anys que ens coneguem, però realment sols fa uns quants que tenim més relació i he pogut disfrutar més de tu com a persona i no sols com a fallera, se que estas disposta a tot per ajudar a les persones que estimes i això és molt important, si no que m´ho diguen a mi que en una mirada que hem va pegar va saber que la necesitaba quan hem va vore en urgències, te´n recordes????
Bueno no m´enrrolle més, lo dit espere vore´t demà al casal per a pegarte dos bessots forts.
Psdt: Et tirem de menys al play-back, encara pots eixir si t´ho penses millor, jejeje. Tenia que aprofitar l´ocasió.

rous ha dit...

Sincerament, m'he emocionat al llegir la felicitació de MºAngeles a la seua filla, vull donar-li molts ànims, que Sales es una tia llesta i tirara endavant, costa, pero estic segura que ho conseguirà, i tenint tot el suport que té no tinc cap dubte.
Una abraçada Sales, que cumplisques moltíssims mes, tens una vida llarguissima per davant per gaudir de mils de coses bones, i amb tot el potencial de persona que eres no deus de decaure, treu energies, somriu i cap endavant, be happy!!!

LA TORA ha dit...

BON DIA... HOLA TIA SALES, SOM JOSEP I VICENT.NOSALTRES SOLS VOLIEM DESITJARTE TOT LO MILLOR EN ESTE DIA D'ANIVERSARI.
AL DISAPTE TENIM QUE ANAR AL CAU AMB ELS PAPIS I ET VOLEM VORE PER ALLI PER A FELICITARTE I DONARTE UN BESSOT....

ELS PAPIS ET VOLEN MOLT I ENS HAN TRANSMITIT EIXA VOLENçA, ES VERITAT I CREC QUE TU HO SAPS.

VICENT ENCARA NO ET CONEIX COM JO PERO... DE SEGUR QUE ESTES FALLES PEGA ALGUNA BECADETA AL TEU BRASET,T'ENRRECARDES...ES QUEDÀ TORRAT! I ES QUE TU ERES MÉS QUE ESPECIAL.

MOLTES FELICITATS DE PART DE TOTS ELS DE CASA: JOSEP,VICENT I ELS PAPIS.


FELICITATS GUAPA!!!

PEPA ha dit...

AY! LA VERITAT ES QUE M'HE QUEDAT EMOCIONADA AL LLEGIR TOT LO QUE T'HAN ESCRIT,TANT ELS ARTICLES COM ELS COMENTARIS.
SOLS ME QUEDA DIR-TE...............
"TÚ SI QUE VALES"
MOLTS BESET I FELIÇ ANIVERSARI.
(P.D:ESTA ES LA TERCERA VEGA QUE L
FELICITE....JE..JE...)

deme ha dit...

Bueno Sales per a que despres pugues pensar que la gent no s´enrecorda de tu¡¡¡ enguany doble feliçitacio, una per part de la familia, i com no d´una mare ( que no sabra una mare del que li pot estar pasant pel cap a una filla ? ) crec que no tindras una feliçitacio mes especial que aquesta, i tots sabem que una mare sempre que parla ho fa amb molta rao, aunque de vegades no ho vegam ao no ho vogam vore.

I per part de les teues amigues les Petxis, ja saps que no ens podiem oblidar de tu. Totes teniem mes que clar que enguany et mereixies algo especial. Tu saps que nosaltres sempre ens enrecordem de tu, que tenim moltes coses bones pendents, abanda de totes les bones i no tant bones pasades, sempre has tingut el nostre apoyo i sempre sera així. Volem voret sempre somriure, que així estas molt guapa i que ens contagies eixa somrisa quetant et caracteritza. T´esperem dema al cau, recorda que ens ho vas prometre el disabte.

Molts besets i poc a poc i entre tota la gent que et volem et farem sentir com una reina. besets carnyet.
Deme

sales ha dit...

Mil gràcies a tots, de tot cor, açò si que no m´ho esperava, m´he passat mig mati plorant!!!
No tinc pararaules per agrair les vostres mostres d´afecte així com el carinyo i respecte que m´heu demostrat fins ara!!
Evidentment demostar estima en els bons moments és relativament fàcil però donar la talla en els no tan bons és molt més difícil, puc dir en veu alta que hem sent molt afortunada de poder comptar amb gent com vosaltres, gent de veritat!!!
A les meues petxis dir-los que és inevitable estimar-vos. Hem creixcut juntes, al llarg d´estos anys la vida ens ha anat duguent per diferents camins, cadascuna és diferent a l´altra però totes tenim i tindrem un nexe d´unió: podem comptar les unes amb les altres i això no és més que AMISTAT VERDADERA!!!
PD: per supost que el dissabte aniré a fer la visiteta. Gràcies Nere per el detall. Carmineta, el meu cap estarà especialment amb tu...un abraç per a totes!!!

I a la meua família vull dir-los que són lo més gran que tinc, no tíndria temps ni en deu vides que vixquera per tornar-los ni una mil-léssima part tota la estima que m´han donat en estos 28 anys!!!
papas se que heu patit amb mi, però vosaltres m´heu transmitit una sèrie de valors que a la fi són els principals recursos per a enfrentar-se a la vida, sols per aixó tinc moltissima sort...i ventaja!!!
vos estime moltissim i done gràcies cada dia per tindre-vos ahí!!!

sales ha dit...

Mil gràcies a tots, de tot cor, açò si que no m´ho esperava, m´he passat mig mati plorant!!!
No tinc pararaules per agrair les vostres mostres d´afecte així com el carinyo i respecte que m´heu demostrat fins ara!!
Evidentment demostar estima en els bons moments és relativament fàcil però donar la talla en els no tan bons és molt més difícil, puc dir en veu alta que hem sent molt afortunada de poder comptar amb gent com vosaltres, gent de veritat!!!
A les meues petxis dir-los que és inevitable estimar-vos. Hem creixcut juntes, al llarg d´estos anys la vida ens ha anat duguent per diferents camins, cadascuna és diferent a l´altra però totes tenim i tindrem un nexe d´unió: podem comptar les unes amb les altres i això no és més que AMISTAT VERDADERA!!!
PD: per supost que el dissabte aniré a fer la visiteta. Gràcies Nere per el detall. Carmineta, el meu cap estarà especialment amb tu...un abraç per a totes!!!

I a la meua família vull dir-los que són lo més gran que tinc, no tíndria temps ni en deu vides que vixquera per tornar-los ni una mil-léssima part tota la estima que m´han donat en estos 28 anys!!!
papas se que heu patit amb mi, però vosaltres m´heu transmitit una sèrie de valors que a la fi són els principals recursos per a enfrentar-se a la vida, sols per aixó tinc moltissima sort...i ventaja!!!
vos estime moltissim i done gràcies cada dia per tindre-vos ahí!!!

La Nere ha dit...

FELICIDADES carinyet!!!!!!!!
Espere que hui pasess molt bon dia junt a totes aquelles persones que t´estimen i no t´oblides de demanar-los el regalet!!!! jajajja
Bueno i que t´esperem dema a la Proclamació.
Molts besets guapissima

mamixula ha dit...

Moltissimes felicitats guapissima!!!

Cuanta raó te la mami matoses,no sanganya en res,persupostissim que volem que tornes a sonriure com abans o inclus més,saps que a nosaltres ens tens de per vida,jo sols fa 7 any que te conec i pareix que siga tota la,eres genial i super carinyosa,te volem,te volemmmmm.....
ah!!!!!!!!!vine a la proclamació encara que siga per a pegarte un cuants besots...
Besets de AMADEO,ALEX,i persupost meus,MUAKKKKK!!!!!!!

almu ha dit...

Moltes felicitatssssss!!!!!!! espere que aquest dia siga molt especial per a tú i que tingues molts regalets. Després de tot el que t'han dit poc en queda per dir-te que no sapies. Sempre seràs un persona molt especial per a la gent que t'estima i tots sabem que podem comptar amb tú.

al dissabte ja ho celebrarem com cal. Molts bessets.

Amadein i familia ha dit...

felicitats saletes que complisques molts mes i que mosatros heu vegem, jejeje...

Amparo ha dit...

Moltes felicitats Mª Sales!!!!
Vaja quines felicitacions més emotives!!!.Vaja quins sentiments d'estima més bons!!!!.
Però tú, xiqueta, en el teu escrit als papis transmiteixes molt, eres una persona molt especial que vals molt i et fas de voler on estàs.
Et desitge MOLTA FELICITAT que ben cert et mereixes i que la teua alegria no desaparega mai d'eixa careta tan bonica!
Et volen!.Besets.

sambori ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
sambori ha dit...

Mª Sales, no te vaig felicitar el divendres passat, però encara que en un poc de retràs aprofite per a fer-te arribar 28 besots!!!
Vaja felicitació emotiva que t´ha escrit Nerea, però la de ta mare arriba al cor!
Jo també t´estime com a persona i gran fallera. A la falla t´has guanyat a pols l´amistat i volença de tots per la teua manera de ser: simpàtica, disposta per a tot, alegre,... 100% fallera!!!!
Jo també espere que no se te borre mai eixe somriure que et caracteritza , encara que és difícil mantindre´l en moments durs, però sé que amb el recolzament de la teua familia i amics, i deixant passar el temps, seràs capaç de vèncer aquesta adversitat que t´ha posat a prova la vida.
Així que ànim i a continuar vivint la vida, guapa!!!!

Anònim ha dit...

Que pasa hoy por ahi.Que encara estem morts o que?

unrodabars ha dit...

Bò jo com Sambori també arribe prou tard, però com fa temps que no t'he vist no vull passar esta oprtunitat i Felicitar-te...

Cumplir anys sempre és una alegria i poder celebrar-ho amb la gent que t'estima "UN LUXE".

MOLTES FELICITATS!!!!

sales ha dit...

Gràcies rodabars!!!
tens raó que ja fa temps que no ens hem vist, jo vaig a aprofitar per enviar-te un abraç per a tu i per a tota la family!!! Espere que estigau be!