http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 21 d’octubre del 2009

AQUEST ANY FA 27 ANYS!!!!!!!!

Anava a contar-vos la presentació de la Fallera Major de Sueca però açò es mes important.

per Nerea (qui si no)

Durant aquestos dies, fa 27 anys a la Ribera es va desencadenar una catàstrofe, la ruptura de la presa de Tous. Les putges començaren un 19 d’octubre i el dia 20 del 1982 el riu Xúquer anegá 32 municipis valencians.

La pantaná de Tous fou la conseqüència de una de les putges més intenses ocorregudes mai a la Comunitat Valenciana. Els més de 1.000 l/m2 registrats a la zona son encara hui un record nacional.

A part de la riuada, es produïren una llarga cadena d’adversitats i errades humanes que agarbaren les conseqüències de la riuá. En el cas de Sueca va ser el paper de l´Albufera el que salva la ciutat de un més que poblable desastre, el riu es va dividir en dos, una part continua el seu curs normal cap a Cullera i l’altre braç es desvià cap a l´Albufera, per lo que la ciutat es va quedar aïllada com una illa al mig del riu, gràcies a l’obertura de les diferents goles amb les que compta l´Albufera. (Encara com perquè o sinó parem tots a Eivissa sense necessitat de pujar al Ferri ja que Sueca està molt fonda i el més alt és el campanar que està al mateix nivell que el mar).

Tot açò vos ho conte perquè mentres passava tota aquesta catàstrofe a la Ribera, a Sueca tal dia com hui, un 21 d’octubre de fa 27 anyets nasqué una xiqueta, que porta a la seu família una de les millors alegries, entre tantes coses males que ocorria al voltant, el naixement d’aquesta xiqueta fou un goig, ja que tingueren el plaer de poder gaudir d’aquesta joieta.

Aquesta xiqueta no es altra que Demelsa Martí Fos, “La Meme”, fallera de la nostra comissió desde ben menudeta junt a les seues germanes Noelia i Desi i més membres de la seua família. Deme és fallera de cap a peus i aixó no pot discutir-ho ningú, participa activament en tot el que es realitza a la falla, mostra d´açò és que aquest any ostenta el càrrec de vicepresidenta.

Deme és una campiona jugant al parxís, ella junt a la seua cosina Vane formen una parella invencible als campionats del cau faller.

També hi ha que recalcar la seu gran faceta com artista, sempre molt participativa als play-backs de la falla i a més moltes vegades com a protagonista on sempre ha bordat les seues actuacions.

El moment de més esplendor de Deme a la Falla Plaça Cervantes va ser al 2005, quan fou Fallera Major, il·lusió que tenia desde ben menuda, somni que al final es va fer realitat i ho disfrutà al màxim junt als seus, i sobretot amb les seues germanes amb les que ha compartit tants moments bons a la falla.

Deme, desde ací la web LES PETXINOLES volem felicitar-te pel teu 27 aniversari i tot lo referent d’abans de Tous era per a dir-te que després d’una cosa mala sempre ve alguna bona, i tú eres la cosa bona. Éres una amiga especial per a totes i esperem sempre tindre’t al nostre costat amb eixa alegria i simpatia que tant et caracteritza.

De part de totes Les Petxis 1500 i de les nanes i nanos de la quadrilla

MOLTES FELICITATS DEME!!!!!!!!!!!!

Article i fotos enviat per Nerea Luz a fpcervantes07@hotmail.com

17 comentaris (Afegix el teu):

Cris ha dit...

Eh, Deme MOLTES FELICITATS.
La veritat es que d´esta xiqueta et pots esperar de tot, eres molt semblant a mi en genio i caràcter, no te calles res i saps que això a mi m´encanta, i encara que de vegades a molta gent no li agrada per a mi vals millons. Ja saps que t´aprecie molt Deme, no cambies mai.
Hem degueu una convidà tu i una la Nere. Podeu dur el cava i el dolçet al casal que esta nit anem a estar.
Un bessot molt fort, espere que disfrutes molt del día.

eva ha dit...

Moltes felçitats deme en este dia tan especial que pases un bon dia en compañia dels teus i que te fasen mols regalets feliçitats de part de meua i de lucia

Sandra ha dit...

La veritat Deme que tot el que ha dit Nere te moltisima rao, saps que despres de algo mal sempre hi ha algo bo i aixo millor que tu no ho sap ningu.
Respercte al teu genit que ha dit Cris que no et calles res, la veritat que a una persona cuant li ho diuen fa mal pero cuan reflexiones i penses en eixos consells que tu saps donar, la veritat que valen la pena i ho dic per experiencia, que algun que altre m´has donat (i t´he fet cas eh!!!!).
Be xiqueta no menrolle mes saps massa que t´aprecie molt, que el tinc molt de carinyo i espere que tinges un dia molt especial perque t´el mereixes i ja ho celebrarem.

Moltes felicitats i un besot ben fort meu i de Aina.

PEPA ha dit...

MOLTES FELICITATS X A UNA "SUPERPRIMA"!!!
ESPERE QUE "EL SUPERPOLI" ES PORTE MOLT BE AMB TU!!!
QUE TINGUES UN DIA MOLT FELIÇ DE PART NOSTRA.
I PREPARAT QUE QUANT TE VEGA EL PEGARE UNS QUANTS TIRONETS D'ORELLA.......I MOLTS BESETS.
FELIÇ DIA.

La Nere ha dit...

Felicidades Deme!!!!!!!!
Al dissapte tinc boda peró abans d´anar a la Cancela anire a ta casa i farem un brindis juntetes val?
Besets i espere que passes molt bon dia junts als teus

mamixula ha dit...

Moltissimes felicitats,amiga del alma!!!!
Ahi que la meua xiqueta ja es un any mes major,pues tu tranquila que no tesenota res,eres igual de guapa que ahir pero menos que dema.
Saps que per a mi eres super especial
que per tu "mate" com la esteban i que açi tens a la teua flaki,per a el que nesecites,te bullc moltissim.
MUAKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Besets de amadeo,Alex i Khoto...

TANIA ha dit...

Moltes felicitats Deme, a vore quin dia fem un soparet i hem convides encara que siga a "Palmeretes de chocolate".

Bessets de Juanjo, Tania i Xavi.

SAN CASALLA ha dit...

FELICITATS DEME¡¡¡¡ESPERE QUE PASES UN FELIÇ DIA JUNT A TOTS ELS TEUS QUE T'HO MEREIXES¡¡¡
YA ENS CONTARAS QUE T'HA REGALAT EL SUPER POLI,(QUE DIU LA TEUA SUPERPRIMA) JAJAJA
BUENO CARINYET AL DISABTE HO CELEBREREM COM CAL, QUE YA MENTERAT QUE HI HA CAMVIT...

la noe ha dit...

moltes felicitats deme!!!!! casi arribe tart xo nooooooo...... bueno molts bests i q cumplas muchos mas i q jo lo vea!!!!jajajaja. besets

almu ha dit...

Moltes felicitats encara que te ho he dit esta mati per teléfon, espere que tingues un dia molt feliç i que el superpoli no repare en gastos en el regal, ja que l'event se ho mereix. Molts bessets i fins al divendres en la reunió.

deme ha dit...

Moltes gracies a tots¡¡¡ ja ves a quines hores he pogut jo entrar a la web hui, tot justet hui.

Nere tia, jo flipe en tu, crec que si a canal 9 han llegit l´article, la proxima et vegem als informatius de reportera, que bona eres¡¡¡ moltes gracies tia per enrecordarte de totes¡¡¡

Tania no patixques que pronte quedarem, tinc fina a decembre a tope de convoiets, pero et promet que a nomes pugam sereu els primers en els que quedem, i tindras palmeretes de xocolate, pero si no hi ha sing star, no hi han palmeres. Gracies perque sempre t´enrecordes de feliçitarnos tant a mi com a Javi, besets per als dos homens de la casa.

A tots els que seu enrecordat de mi, moltes gracies. Noe eres la millor amb el cepillo i els rulos, Cris tu sempre amb la veritat per davant ( que be ojala tots foren així). Gracies prima, ja ho celebrarem, no de celebrar, ara quant vinga la Vane¡¡¡ Eva, Sandra, Almu, no se si me deixe a algu.... moltes gracies ahi que m´olvide de San Casalla, que si al disabte canvio de planes, que menos que celebraro amb les meues amigues¡¡¡¡ i a la meua Flaki... ella sap que el que parlem i sabem, tot queda dins de casa. Moltes gracies per ser com eres, amb tu sobren les paraules. Ves apanyantliu be al teu home que al disabte te vullc al meu costat, per lo menos un ratet¡¡¡

Moltes gracies a tots, de veres, ara ja soc un poquet mes feliç, despres de llegir tot açò.

Ah i no vullc oblidarme de tots els que m´han feliçitat personalment, en especial a ma mare, les meues germanes i el meu poli particular, no se que faria sense vosaltres¡¡¡ i a les meues tres perles de nebots que tinc. Sols he conseguit que hui em feliçitara Blay, pero se que tard o prompte s´enrecordaran de mi. un beset a tots

sales ha dit...

tiaaaaaaaaa, que jo he arribat tard!!! Moltes felicitats Deme!!! Eixa Deme que mai no deixa indiferent algú, de vegades polèmica però sempre noble i estimada. Prefereixc mil vegades gent com tu, que saps per on ve, amb la veritat per davant...m´encantes!!!!Un beset wapa, espere que ahir ho celebrares com t´ho mereixes, si el divendres estàs en la reu ja et pegaré 27 besots!!!!!

deme ha dit...

Sales moltes gracies, tu saps que jo tambe t´aprecie molt, ens coneguem molts anys i sempre m´has demostrat que tens un cor com una casa.
Com tu em dius moltes vegades... que soc un poc pudenta, pero tu saps que vinguent de tu, me mola i tot¡¡¡
Avore si al divendres vaig ala reu i em pegues eixos 27 besets.

LA TORA ha dit...

SALES NO ERES TU LA UNICA QUE FA TART...!!!!!! JO, LA GERMANA MAJOR NO HE POGUT ENCARA FELICITARLA A LA WEB, JA QUE PERSONALMENT ENS VEGEREM AIR PER LA NIT.

MOLTES FELICITATS DEME DE PART DE TOTS ELS DE CASA, EN ESPECIAL DEL TEU CÒTI I DEL PUDENT DE JOSEP, QUE DE VEGADES PAREIX FILL TEU. UN BESSOT TAMBÉ DEL BOU I MEU.

A MI NO EM QUEDA RES QUE DIR DE LA MEUA GERMANA MENUDA, ELLA ES COM BÉ LA HEU DESCRIT ENTRE TOTS...PERO LO MILLOR NERE...ES QUE ELLA IGUAL QUE AQUELL DIA QUE VA NAIXER, ESPECIAL....I SI NO QUE LIU DIGUEN A TOTS ELS ALLÍ PRESENS, M'AMARE PARINT SENSE LLUM NI AIGUA. EL SEU PADRI (A. PAN) AMB QUINQUER EN MÁ, M'ONPARE AJUDANT A D. ADRIÁ, RENTANLA AMB AIGUA FONT VELLA...MARE MEUA COM TENIA QUE SER ELLA PUÉS COM ÉS "UN TORMENTO".

BÉ MOLTES FELICITATS DEME,I QUE CUMPLAS MUCHIIIIIISIMOS MÀS.
BESSETS DELS XICS.

LA TORA.

VANE ha dit...

MOLTES FELICITATS DEME!!!!!!! JO SI QUE HE ARRIBAT TART PERO BUENO MES VAL TART QUE MAI.. BUENO MOS VEGEM DISABTE EN TA CASA.
MOLTS BESETS.

Sandra ha dit...

Pexis m´ha comentat Camina de quedar alla les 8 en el Niu per a fer-nos algo i xarrem un poc.
En vegem alli!

Anònim ha dit...

ey prima yo tambe te felisite tart pero asi en el barco no teniem cobertura,ya vte contare em pasat una tormenta qe crec qe no mesolbidara en la vida jajaja no e nesesitat casalla pa marejarme,bueno qe dirte qe te buic molt y qe siges molt felis,qe pronte mos begem qe ya tinc ganes,un besot de luis y de la teua prima vane pan