http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dilluns, 16 de febrer del 2009

ELS MERENGUES

per Amparo
CARMINA CAÑAVERA: 2n premi A LA MILLOR ACTRIU!!!!!!!


El dimarts dia 10 de Febrer, el grup de teatre de la falla Cervantes va participar en el concurs de sainets BERNAT I BALDOVÍ que cada any organitza la junta local fallera de Sueca, i va fer la representació de l’ entremès en prosa de Vicent Montesinos,”ELS MERENGUES” , que es va estrenar en el Saló de Novetats de València ,el dia 6 de Febrer de 1917.(Total...Fa uns quants anyets).
És una obra curteta que tracta de les peripècies que ha de fer un jove enamorat per a poder festejar i estar un ratet assoles amb la seua núvia i poder pegar-li algun que altre bes o apretonet , ja que sempre té a la sogra pel mig.
Per això, ha de recurrir a uns merengues que porten porga per a la sogra (LA SO XIMA) , però amb tan mala sort que Neleta també els prova i acaben les dos, mare i filla amb una bona diarrea ,per tant, Sento ha de dir : “Adéu a l’ idil·li somiat”.

Els personatges que van intervindre foren :
LA SO XIMA (la sogra).......................................................................Carmina Cañavera
NELETA (la núvia)...................................................................................Estela Culebras
SENTO (el jove enamorat)..........................................................................Vicent Aranda

Apuntador...........................................................................................................Luís Ruiz
Direcció.......................................................................................................Andrés Espasa


Tots van actuar molt bé i estaven ben caracteritzats , fent molt bona interpretació amb els dolors de panxa, pareixia com si realment anaren de diarrea . Per això quan s’acabà l’obra ,Blanca , la neta d’Andrés Espasa els va preguntar a Carmina i a Estela si el mal de ventre era de veritat.

ENHORABONA A TOTS ELS PARTICIPANTS !!!!!
Ens heu fet passar una vetllada molt agradable, els merengues no ens han embafat ,ens han deixat amb ganes de més!!!!. Es nota que tots teniu molta afició al teatre.
SOU UNS ARTISTES!!!!!

L’alegria va ser molt gran quan el divendres ens vam enterar que el segon premi a la millor actriu li s’ha concedit a Carmina Cañavera de la Falla Plaça de Cervantes.

ENHORABONA CARMINA!!!!!!!
Ara ,mentre tu actuaves la teua xiqueta Carmen no perdia el temps i un bon biberonet li va donar el seu papi, mentre la teua neboda Aina no perd cap detall de tot el que passa a l’escenari ,es pot vore en les fotos .
article enviat per Amparo Vendrell a fpcervantes07@hotmail.com

18 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

MOLTES GRACIES AMPARO¡¡¡ LA VERITAT QUE ENGUANY EN ELS ASATJOS EREM TRES ASOLES PERO ENS HEM RIST MOLT, PERQUE EN EL CACAU YA SEU PODEU IMATGINAR.

ARA A PREPARR LA DEL ANY QUE BE I QUE NO ENS AGARRE EL BOU, COM ENGUAY I NO DEIXAR PERDRE EL GRUP DE TEATRE PERQUE SERIA UNA LLASTIMA.

Anònim ha dit...

ENHORABONA A TOTS.... SOU MOLT ARTISTES. A M'HA CASA NO ENS HO PERDEREM, YA QUE NO POGUEREM VOREVOS EN DIRECTE. PERO...EL JOSEP JA SABEU, DE LA SEUA FALLA NO ES PERT RES DE RES.
LA VERITAT ES QUE, CARMINETA TE UN POC DE RAÓ, EN LA FALLA TENIM PERSONES DE CATEGORIA PER AL TEATRE I EL AMIC ANDREU ESPASA HO SAP BEN BÉ, TOTS SABEM QUE ES UN ESFORç MOL GRAN PERO ... ES COM TOT.
BÉ ENHORABONA ALTRA VEGADA, I DIRLI A SANDRA I CARMINETA QUE TENEN DOS ROTOVATOS DE FILLES SON PA MORIRSE,PUES...COM ELS PARES "QUE COLLONS".
BESSETS A TOTS I PASEU UN BON DIA.
LA TORA.

Anònim ha dit...

la enhorabona als tres que fereu l ´obreta , va quedar molt be , i graÇies tambe ,perque la falla va poder cumplir el seu compromis de actuar al teatre.
Carmina ha segut finalista en el premi a millor actriu secondaria...ella no s´esperaba la nominació i va ser molt emoÇionant cuan la cridaren , jo m ´alegre molt per ella..
al proper any hi ha que fer algo especial.

Sandra ha dit...

Enhorabona Cunya!!!! Eres la millor, mira que mos riguerem, jo cuant el vaig vore vaig dir ¿Mira la uela Nieves (la mare de son pare,clar) estaves clavaeta a d´ella.
Ah! I les dos espectaores la filla i la neboda un deu, mira que mos riguerem en elles cridant una mama!!! i l´altra tia mamina!!!, si nos mireu la cara de sircunstacia que fa la meua filla, que risa.
LO DIT ENHORABONA!!!!

deme ha dit...

enhorabona als tres, perque sou uns artistes.Sobretot a Carmina, perque sols veient les fotos, ja me la puc imaginar ¡¡¡ tinc entes que la gent es queda amb ganes de mes, així que ara ja ho sabeu... i l´any proxim hi ha que preparar alguna cosa un poc mes llargueta. Llastima que no l´he pogut vore ni en directe, ni a la televisió (ja em pasareu un video i la vore)

Colli, açí per a ficarme al dia he tardat quasi una hora mirant i mirant tot el que la setmana pasada s´ha penjat a la web. Ara si que m´he donat conter, lo penxà que estic per el bloc, sols feia que pensar en el que estarien publicant durant tota la setmana i jo a casa sense internet¡¡¡ XIQUETS VOS HE TIRAT EN FALTA¡¡¡¡

sales ha dit...

Enhorabona al trio de teatre de la falla, una vegada més heu demostrat que sou uns artistes!!!!
Com no, felicitar a la nostra "Pe" particular:CARMINETA!!! jo vaig estar alli i vos jure que em moria de risa quan li entrava l´apretó!!

Yeeehhhh Demelsa que alegria vore´t per aci de nou, nosaltres tb t´hem trobat a faltar molt!!

Per cert ahir la crida i aixó vol dir que ja stem en falles!!!!no ho noteu en el ambient?? Si ja fa oloreta a pólvora!!YuhUUUUUUU!!!

Amic fep ha dit...

A polvora i a molta cassalla!!!!!

Bon dia amigues i amics de Cervantes, que tal el bou? be no?

Enhorabona Carmina pel premi.

Sales, me deus una.

Sandra... bueno, ja parlarem ja!!! jejejejejejejeje

sales ha dit...

Aixó esta fet amic FEP!! tens tota la raó, pero es que el dissabte no podia en la meua ànima!!

Sandra ha dit...

Fep no hi ha res que parlar i lo guapo que anaves en eixe sarauell i loque el va aplaudir la gent tu que dies que no, la llastima que no ens feren una foto.

Ah! I Sales no podia en la seua anima, ja ja ja ... quin xiste lo que el vig dir jo (mala bufa), que gandula.

Amic fep ha dit...

Sandra que tot no es pot contar... ho deixem en que "no podia en la seua anima"...

Jejejejeje, la veritat, si que van aplaudir, si, en lo de guapo... bueno, tambe, que me vaig afeitar i planxar el xaleco i el sarauet... jajajajajajajaja

La Nere ha dit...

Enhorabona als tres peró sobretot a Carmina per eixa mencio a millor actriu.
Com esteu???? Teniu resaca???jajajaja

Xuso ha dit...

Aneu recuperant-se i agarrant forces xiquets i xiquetes, que dissabte.... les paelles!!! mareta meua!!!

Ruth?? llamando a Ruth??? dona'ns alguna senyal de vida!!!!!!

deme ha dit...

Nere com estas? al final estas be, menos mal, ja em pensava que t´ho havia apegat¡¡¡

Això Xuso agafem forçes perque a partir d´ara, ja es com una traca, pim pam pum fins que aplega el tro final el dia 19 de Març.
La veritat que nosaltres portem un any mogudet, i ja fa temps que no parem en torreta, pero ara si que be lo bò, i començarem al disabte amb les paelles. Ale xiquets i xiquetes, escandalo es un escandalo¡¡¡

La Nere ha dit...

Si Deme estic be, tranquila que no m´has apegat el virus, era la resaca del divendres!!!!!! Jajajaja.,

Bueno i ara al dissapte PAELLES!!!!

Anònim ha dit...

GRASIETES AMIC FEP¡¡¡¡

DEME I NERE LA QUE CREC QUE TE EL VIRUS, SOC YO. SOCORROOOOOO¡¡¡¡ ESTE DISABTE YO VOS ACOMPANYARE, PERO DE MES SERENETA, PERQUE CREC QUE EL CULE ME DEMANA EL DIVORS¡¡¡ JAJAJAJAJA

Xuso ha dit...

SanCasalla, lo teu no és el virus!!!, és la porga del Merengue!!! jajajajajaja

sales ha dit...

ahhh, que bo, si si que es veu que li ha fet efecte ara!!!!

Anònim ha dit...

QUE BONS QUE SOU PARELLETA¡¡¡¡¡ BUENO AL DIVENDRES FEM UN ATRA FESTETA PRIVAETA??? AIXINA ANEM ENSANYANT EL PLAY-BAK.