http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 6 d’agost del 2008

LA TRIBU FALLERENCA

per San Casalla


Això era una volta una tribu que li agradava masa el lio. Vivien en un mon molt fallerenc, envoltats de música, llum i color. No els feía falta res per a pasarseu bé.


Un día entre rises i rialles, pensaren anar a vore mon. I Així ho feren, agafaren el tronco movil i no seu pensares dos vegades, no. Comensaren a gastar sola de sabata fins que es cansaren.


En ple estiu, a principis del mes d’agost, On tenien que parar? Pues nada menos que a Aqualandia. Si,si¡ a BenidormCity¡ ya se imatxinareu la que armaríen per allí.


Partiren a les 9 del matí. Cosa que havien quedat a les 8 del matí, però bé. El retard estava calculat.


Anaven en dos troncomòvils. En un troncomòvil anava: Nosencres, Tot un ferro, Droguería movil, acol i la mama Bona Guantera. En el altre troncomovil anaven: el Rodillo, 11811, Musculitos, La de la Capi, Spagueti mix, El Ferrero Rocher, Polvorilla, San casalla i San casalleta. I mes tartd a hora de dinar aplegà el home de Bona Guantera, nada mas i nada menos que Tot un Trailer.


No mes aplegar no es pensaren dos voltes refillar els trastos, agafar els bocadillos i pegar-los un bon pasó. Después en el estomago ben ple¡ comensaren a rodar-ho tot.


Seu arreglaren molt bé. Per la matí a les criaturas, fruto de los amores, les teníen les mamis, i per la vesprada els papis.


Al hora de dinar ens posarem a dinar, tipo els indis, en la pipa de la pau i tot¡. Es menjaren: ensalà de pasta que havia preparat la Tot un ferro, mandonguilles de carn en tomaqueta i pimentó, i tortilla de creïlles que havia preparat San casalla i de postre un coca, que estava bonísima, que havía preparat la mare de Droguería Movil.


Animalaes? Una darrere una altra. Trons? Yo que sé els que se pegaríen. I ligar? Bé no se podíen queixar, però la que sandugue la palma va ser Tot un ferro. Les més valentes? La Bona guantera, Droguería Movil i San casalla.


Acol, Ferrero rocher i San casalleta, per xicotetes que eren, també estiraven per els tobogans, en companyia de les seues mamis i ties, clar¡¡¡


Fotos? Clar que hi ha fotos¡ fotos per al concurs de Cervantes al mon¡. Diuen que quan sacabe la càmara aquatica ens les pasarán¡, però de moment así teniu el cuento de nunca acabar. I avore si endivineu qui son els protagonistes de la història.


Enviat per San Casalla a fpcervantes07@hotmail.com

24 comentaris (Afegix el teu):

SPIELBERG ha dit...

San Casalla, molt bon article. Te l'has currat. Ara sols falta que s'acaben les fotos de la càmera i puguem veure com de be s'ho passareu.

Esta molt graciós això de no dir nom i deixar que la gent ho endevine (fins les fotos).

Jo crec que ja he descubert a una, Sa Casalleta es la teua filla, no? Je je.

SAN CASALLA ha dit...

Home¡¡¡ clar que san casalleta es la filla de san casalla, es de lògica¡¡
bueno mullat un poquet avore si en encertes algun altre que eixe era molt facil.
qui lencerte te unes vacanses pagades a Marbella per bona guantera.
Animeuse¡¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

Jo ja passe d'encertar-ne mes. Que si em toca el premi no el podré aprofitar. A més segur que dirien que he fet trampa.

SAN CASALLA ha dit...

PARELLA DE NOBENSANS¡¡¡ SI,SI A TU BOLA I A NOELIA. QUE YA MANTERAT QUE ESTEU PER ASÍ¡¡¡ CONTEUMOS ALGO¡ I FOTOS? ENVIEUNE.

Anònim ha dit...

Je cunya ixa historia que t´has inventat da on las tret i qui son ixos mira que aixo de les vacances que tens prop, fa que tinges bona inventiva JA JA JA

Anònim ha dit...

Yo crec que la droguería movil serà la filla del droga. Gloria.
I rodillo serà algu q pinta, com el germà o pare de San casalla.
I 11811, no serà el home de San casalla?, esque encara menrrecorde d'ell en falles, el dia de les disfresses.

Anònim ha dit...

Vas ben encaminat/ada anonim seguix a vore si acabes déndivinar els altres, pero a vore si tenim que endivinar també qui eres tu?

Anònim ha dit...

Ale Carmen ves preparant els billets que m´en vaig a Marbella... pero tu t´en vens en mi, home damunt que pagues¡¡¡
nosencres-lucas
totunferro-la picanya
musculitos-paquito el de l´heretat
la de la capi- la novia Ana
tot untrailer-Gerardo
bona guantera-Pili
acol-persupost Pilarin
drogueria movil-la gloria
No se si m´en falta algun pero crec que ja m´he guanyat el viatge, tu que creus? que ... mos enduguem a San Casalleta en el troncomovil o ens en anem en tronco avió?

Anònim ha dit...

jo pense que em se uns quants mes: no senc res és el nostre coeter Lucas, tot un ferro es Eva la picanya,musculitos i la de la capi és el germà de Sandra i la novia, bona guantera i trailer son Pili i Gerardo

Anònim ha dit...

Pero encara en falten cuatre per descobrir? Qui seran?

Anònim ha dit...

Saletes que tu tambe currant com jo? ... bueno ja queda menos per a les vacançes, a mi justet una setmana¡¡¡ que se m´esta fent eterna¡¡¡¡

Anònim ha dit...

ferrero rocher:Aina, spagueti mix: Sandra, polvorilla...
eh Deme jo currant tb, pero jo no me´n vaig de vacances, sino que torne ara, aixi que res, a agafarse-ho en calma i esperar fins l´any que ve. Un besot per a tots i a cuidar-se, feu el favor de no caure mals i veniu a donar faena...

Anònim ha dit...

Sales el polvorilla no pot ser altra que la Sheila.El 11888 el Cule i el rodillo el germa de Carmineta Richard.
En queda algun altre mes per ahí?
Sales em pareix que ens s´en anem a Marbella les dos¡¡¡ Sera maravilloso viajar hasta Marbella...la la la la

Anònim ha dit...

ola ola soc "la noe" la novensana!!!
pues si carmina ja estem asi tot torna a la normalitat q rollo!!! jesus diu q ja tenia ganes de tornar, xo no sera per q alli es moria de fam?? perq sarreba unes fartaes de por, jo tota avergoñida en el bufeet!!!1 pero tot de luje estem super super morenets pero guapissims.... bueno avore si pasem esta semana un dia per el camp i vos vegem. qe tenim ganes de vore a la san casalleta!!!
besets per a tots i ja mesplicareu com puc penjar les fotos a la wep.

SPIELBERG ha dit...

Hola Noe, abans de res dir-te que ens alegra vore't per ací.

Tu no pots penjar fotos, ens ho tens que enviar al correu del bloc i nosaltres ho farem per tu. També poden ser vídeos.

el correu

fpcervantes07@hotmail.com

Anònim ha dit...

DEME I SALES SOU UNES MÀQUINES¡¡¡¡
SALES QUE CALLAET EU TENIES¡¡¡¡A CONQUE TORNES DE VACANSES?????YO LES AGAFE DEMA¡¡¡¡¡¡¡¡VACACIONES DE VERANO PARA MI........
HOLA NOE¡¡¡¡PASAT ESTA VESPRA PER EL CAMP A NADAR, QUE ENCARA ESTEU DE VACACIONS¡¡¡¡MARE MEUA BOLA CONEGUENTE ARRASARÍES EL BUFET¡¡¡¡
DEME I NATA VENIUSE AL DINAR¡¡¡¡ ES DE PICAETA, I DESPUES UN RRATET A LA PISCINA I TU DEME A CUMPLIR EN EL TREVALL, PERO PER LO MENOS PASEM UN RRATO TOTES XUNTES¡¡¡¡AHHH TENIM UNA NOVA CONVIDÀ¡¡ LA GERMANA DE GLORIA TAMBÉ SAPUNTAT¡¡¡
NATA SI HUI ENTRE PACA ELS BANCS PASARÉ PER TACASA A VORE A LA TRUENO¡¡¡

Anònim ha dit...

Carmen de veres que no, no per res, sino perque dema ales 4 tinc que estar en l´oficina currant.Acabe a les 2, tu saps que estos dinars s´allarguen i per a tragarme el dinar i anarmen... pues casi que no¡¡¡ ja te dit que si al dijous que be no tens res quedem i dinem en el campet, comprem i ens fem algo bò, pero dema Carmi imposible, lo siento¡¡¡
Ye Noe com estan els nostres novensans? mira que este home teu s´haurà ficat les botes eh¡¡¡ avore si ens vegem prompte¡¡
per cert Carmen... el viatge eixe a Marbella que?

Anònim ha dit...

AIXÒ HI HA QUE PARLAS EN BONA GUANTERA QUE ES QUI EL PATROCINA.
CALLA, CALLA,,,, DEME YO ORGANISANT EL DINAR I ARA MACAVA DE DIR MONPARE QUE LA EMPRESA FARÀ UNA PICAETA I AU¡¡¡
YEEEEEE PETXIS QUE YO TAMPOC PODRE ANAR AL DINARRRRRRRR¡¡¡¡¡¡
PERO NO PASA RES¡¡¡ DESPUES DE DINAR AL CAMP I ACAVEM ALLÍ LA FESTA¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

ye Carmen pero lo del dijous m´heu apunte en l´agenda o que es per tindreu en conter?
els ho diguem a la Nere i a Vane i que vinguen que tinc ganes de voreles, com Gloria se que la veus prou ja li ho dius tu, i així celebrem el Sant roc anticipat¡

Anònim ha dit...

DIJOUS ES 14 I NO PUC. VENEN LA CUADRILLA DE MYRIAM, LOLA ETC. A DINAR AL CAMP, QUE TOTS ELS ANYS FEM UNA PAELLETA.
PA PODER YO TE QUE SER A PRINCIPI DE SEMANA, PQ AL DIA 15 VE LA FAMILIA I 16 YA MEN VAIG A LA MONTAÑA. PER AIXÒ A ORGANISAT EL DINAR ESTE DIVENDRES, PQ LA AGENDA VA COMPLICANT-SE. DEMA TINC A LA CUADRILLA D'AMICS DEL CULE I DUMENTGE CREC QUE NO TINC RRES.
SI SERA PER COMBOLLETS¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

DEME DEMA ESTARAN LA NERE I LA VANE, VINDRAN DESPUES, MES TART, PERO ACUDIRAN A LA PISCINA.

Anònim ha dit...

be pues res ja quedarem quan tornes de la montanya, tu ja saps que jo fins el dimecres tinc que currar pel mati i vesprada.
Donali records a la Vane i a Nere que fa dies que no les veig¡¡¡¡

Anònim ha dit...

BON DÍA A TOTS¡¡ QUE RÀPIT ME ALSAT HUI¡¡ CLAR AGAFE VACACIONS....
BUENO EN DESPEDIXC DE VOSALTRES HASTA LA ÚLTIMA SEMANA DE AGOST. VOSALTRES ALOMILLOR NO EN TIREU DE MENYS, PERÒ YO A VOSALTRES SEGUR QUE SÍ.
PER ALS QUE TREVALLEN INTENTEU PASARO EL MILLOR POSIBLE PER A QUE ES FAGA CURT I ELS QUE AGAFEN VACACIONS, QUE VATGEN MOLT ENCUIDAET I QUE LES DISFRUTEN EL MILLOR POSIBLE.
BONES VACACIONS A TOTS. FINS A FINALS DESTIU¡¡¡¡¡
LES ETXIS HIU ANEM DE CELEBRACIÓ¡¡ LES VACACIONS ESTAN ASÍ¡¡¡
NATA SI A LA VESPRA VOLS PASARTE PER LA PISCINA, ESTAREM ALLÍ.
AHHHHH EL BOLA I LA NOELIA HUI SON CONVIDATS ESPECIALS¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Ale Carmen que be... vacacions a mi em queden tres dietes, pero... ei colli açò esta fentse mes llarg que un dia sense pa¡¡¡
disfruta de les vacançes i jo particularment si que et tirare en falta per açí, per lo menos som pocs els que visiten la web, pero al menys al llegir algun article teu o comentari pues... m´alegra el dia, perque sempre amolles alguna animala o altra.