http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 8 d’agost del 2008

AINA JA FA UN ANYET

per Sandra

Com que ja sen aneu tots de vacances, no volia deixar de felicitar a la reineta de casa, si fallers i falleres el dilluns dia 11 la meua AINA ja fa un anyet, com passa el temps l´any passat tal dia com hui vaig anar a monitors i la matrona hem va dir que estava en contraccions, que ja estava un poc dilatada i que no tardaria molt a naixer que igual en un dia o en uns cuants, per sort o per desgracia el dia 10 de Agost vaig tindre un accident amb el coxe, pero no ens va passar res, per culpa deixe gran susto hem va moure el part, despres de 13 hores de grans dorlos i passr-ho molt mal a les 15.15 hores de l´endemà, va naixer la nostra reineta la tingeren que ajudar amb una ventosa pero va eixir.

Desde entonces tot han segut alegries perque la seua simpatia ens desborda a tots, a mes a mes ara fara una semaneta que ja s´amollat del tot a caminar i pareix un terremoto no para, tot ho toca i tot o vol, tenim que anar darrere d´ella perque no te por a res.

Esperem que siga una gran fallereta per a esta falla ja que les falles pasdes comprobarem que si i crec que enguany ens dira "PAPIS A DORMIR QUE JO ME QUEDE EN EL CASAL".

Un beset molt fort del PAPI i LA MAMI i que en compleixques molts mes.

FELICITATS AINA



Article enviat per Sandra Llopis a fpcervantes07@hotmail.com

7 comentaris (Afegix el teu):

sambori ha dit...

Moltes felicitats per a Aina i els seus papis.
Ja un anyet,si que passa ràpid el temps.
Sens dubte serà una gran fallereta Sandra i es que no podia ser menys després de tindre un pares tan fallers.
Por faran d´ací uns anyets les dos cosinetes,cert que portaran a tot el casal al revol.
Segur que coneguent-vos no faltarà una gran celebració d´aniversari,...ah! i no oblideu enviar-nos alguna foto que de segur ens alegra moltíssim.

Anònim ha dit...

LA VERITAT ES QUE SI QUE PASA PROMPTE EL TEMPS ENCARA QUE DE VEGADES M´AGRADARIA DETINDRE´L. I PASA I ENS FEM MAJORS, ALGUNS EN EDAT ALTRES EN CONEIXIMENT. BE LA VERITAT ES QUE M´ALEGRE MOLT PER VOSALTRES I PER AINA, JA QUE FA 4 DIES QUE ESTABEM EN EL CASAL I TE N´ANAVES A DORMIR XQ ESTAVES PRENYA I ELS VOLTATS ENS QUEDABEM A SEGUIR LA FESTA. PUES SI QUE COSES PASEN EN ESTA EXTRANYA VIDA, QUE ENKRA NO HO HEM VIST TOT. UN DIA PLANTEU UNA SEMILLETA I ALS NOU MESOS IX DEL VENTRE UNA BONICA CONILLETA.
BE SENSE MES PREANVULS QUE MEN VAIG PELS "CERDOS" D´UBEDA ENHORABONA A RICHAR I SANDRA QUE CONTINUEU AIXI I RICHAR ESTA EN PEU L´APOSTA DE LES PRECENTACIONS, JO LA MEUA TE LA PAGARE A SETEMBRE. UN BES I UN ABRAÇ.

Anònim ha dit...

Moltes felitiÇitats AINA la veritat esque si que pareix un terremoto no te por a res, ella es la alegria aunque tambe san fada y te pega pero qui laura ansenyat a pegar? esta pa mengarsela perque te uns plegets rebons bueno xicutiua que ne cumplixques mols mels, moltes feliÇitats y mols besets.

Anònim ha dit...

Aineta wapa, moltissimes felicitats, un anyet de vida és molt important!! deixes de complir mesets per celebrar aniversaris anuals i deixes de ser un bebe per convertir-te en una xiqueta, pero no una qualsevol no...en una fallereta de Cervantes!!
Com tu no saps llegir els papis et contaran tota la gent que t´ha felicitat, espere que passes un día genial i que caiga algun regalet!!
I qui sap...igual en uns quants anys et trobem felicitant als teus papis per la web, seria tot un detall!!
Enhorabona per la perleta Richard i Sandra un abraç!

Anònim ha dit...

Per cert grego m´has deixat flipada amb les teues disertacions sobre la vida i el pas del temps!!!

Anònim ha dit...

Moltissimes feliçitats Aina,de la teua amigueta Alex aspere que tingues un dia genial amb els teus papis i familia,besets de la mama,papa,khoto i persupost meus,"MUAK!!!!!!!!!!"

Anònim ha dit...

QUE RREBONICA QUE ES¡¡¡¡¡ ESTA ME TE QUE DUR AIGUA A MI PERQUE LI AGRADA LA MARXA MES QUE A MÍ.
FELICITATS AINA¡¡¡¡¡¡