http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 13 d’agost del 2008

Hi ha algú ahí?

Que mal que és l'estiu per als bloc fallers que es resisteixen a tancar per vacances. Mal és per que pareix que estiga assoles i que tots tingueu vacances o que a la platja on passeu els dos mesos més calorosos del l'any (sols heu de mirar el dia d'ahir) no hi haja Internet. Que mal.

Que mala que és la soledat d'eixe que esta a l'altra part de la pantalla, mirant com no hi ha ningú (hola? hi ha algú?), com ningú diu res.... i el que el preocupa més, sense saber que poder contar sobre la falla i les falles en aquestos dies o l'única cosa en que la gent no pensa és, casualment, en les falles.

Però no passa res, sapigueu que anem a estar ací tot l'estiu i tot l'hivern i fins quan vosaltres volgueu, no tanquem per vacances (el dia 15 i 16 d'Agost si, això es sagrat), no.

Estarem ací per a qualseol cosa, sol heu de dir el que necessiteu.

Per cert, i per anar recordant a la gent, en la propera reunió (que no se quan es, s'agrairia que algu ens informara) portaré els tickets per a Agermanats 2008, vos pregariem que acudireu i així els arreplegarieu.

Ala, a disfrutar del que queda d'estiu.

7 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

No et preocupes Carlos que jo tambe estic açí, pero... ja em queda menos perque hui a les 20:30 agafe els trastos i no torne per l´oficina fins el dia 1 de Setembre yujuuuuuu¡¡¡¡¡
la veritat es que en estiu esta la web super morta pero bueno ja quant tornem de l´estiu ho tenim tot damunt que si agermanats, presentacio i festes del 50 aniversari.
Així que carreguem motors que ja tenim ahí les falles¡¡¡

SPIELBERG ha dit...

Carregeu-los fort estos dies que teníeu que després no tindre temps, je je

Anònim ha dit...

je xiquets jo tb estic per aci, que som els unics pringaillos que currem la setmana de San Roc?
Xarly com que tu ets de ment desinqueta podries fer un article sobre la tradició de la festa de San Roc a Sueca i com la vivien els nostres avanpassats, de segur és molt interessant!!
Deme wapa disfruta les teues vacances!

Anònim ha dit...

CHARLI EL PROPER DIA 5 DE SETEMBRE ES LA REUNIO DE LA FALLA AL CASAL SEGONS EN DIGE EL PRESIDENT
BUENO TAMBE NE QUEDEM SENSE VACANÇES SANT ROQUERES ALGUNS PRINGAILLOS PERO BE EN SETEMBRE MOS EU PASAREM DALLO MES BE MENTRES ELS DE SANT ROC CURREN BON ESTIU A TOTS I FELIÇITAR A TOTS ELS CHIMOS DE LA FALLA

SPIELBERG ha dit...

Gracies Pep.

Sales, per al tema de Sant Roc ja hi ha un molt bon article que va fer Sambori l'any passat.

Lidia ha dit...

ei que hui es 15 d'Agost i jo estic per aci!!! la veritat es que tots els blogs i web falleres estan mortes ara a l'estiu,...

SPIELBERG ha dit...

Sol passar Lidia.