http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

divendres, 27 de juliol del 2007

Divendres, i que fique?

Sabeu massa que els divendres em costa molt pensar algun article amb el que fer-vos passar un poc l'aorriment (i la calor). L'altra setmana vos fiquí un Sudoku online amb la finalitat que anàreu practicant un poc, doncs be, hui ficaré una cosa pareguda mentre intente discórrer alguna cosa (tenia una opció d'un Cervantes al mon però per problemes informàtics no el rebré fins la setmana que ve. I té pinta de ser interessant, molt interessant).

He descobert un nou joc (encara que de nou no té res), s'anomena "Eternity II" que com diu el seu propi nom és la segona part de "Eternity". Acabe de fer un gran raonament (no dic jo que el calor m'afecta). Aquest és un joc de taula, dels que son del tipus dun puzzle, en el qual sols has de ficar en el lloc corresponent 250 peces. En la seua pàgina web http://es.eternityii.com/ vos explica com jugar i quan ix a la venta (aproximadament en unes 8 hores als Estats Units, a Espanya supose que demà o dilluns).

A la web hi ha una versió Online de 16 peces amb la que podeu anar practicant abans de comprar-se el gran. Però tot açò té una cosa especial, la primera persona que aconseguisca fer el puzzle de 256 peces i envie la solució guanyarà 2 milions d'euros, si, heu llegit be 2 milions d'euros. Segur que estareu dient que es mentira i que ja no se que escriure (açò últim és veritat) però no és així. A la web ho fica tot.

Al figura mundial que va ser resoldre la primera edició de "Eternity" li varen donar 1 milió de lliures, i li va costar de fer tan sols 5 mesos des que va eixir a la venta.

Així que ànim i a intentar-ho, que estovats cara sols la platja també ho podeu fer.

0 comentaris (Afegix el teu):