http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimarts, 24 de novembre del 2009

PRESENTACIÓ FALLA PLAÇA CERVANTES

per Nerea

Com tots sabeu el passat dissabte 21 de novembre al Centre Municipal Bernat i Baldoví tingué lloc la Presentació de les Nostres Falleres Majors i la cort d’honor de la nostra comissió.

Cap a les 16:00h eixirem del cau per anar per ultima vegada a casa de les Nostres Falleres Majors Eixints, primer a casa Ainoha i desprès a casa Sandra, on com sempre no ens falta de res. Un dels moments més emotius, fou quan els nostres musics, la xaranga C25 dedica personalment un meravellós pasadoble a cadascuna de les nostres Regines Eixints.

Amb Ainoha i Sandra ja en la cercavila ens dirigirem fins a casa Arantxa i després a casa Carmina, on ens esperaven amb molt de nerviosisme perquè tenien moltes ganes de vore a tota la comissió en sa casa.

Desprès de tres hores de passacarrer a les 19:00h entravem al Centre Municipal Bernat i Baldoví. Aquest any, la temàtica de la Presentació era de Pirates, on el Faller Juan Andres Vernia comença l’acte de la Presentació fent una magnifica interpretació d’un malvat pirata, a on eixia successivament al llarg de la presentació.

Començaren primer a pujar les falleres de la cort d’honor cridades per les nostres presentadores Gemma i Ruth i desprès la cort d’honor infantil per Carles i Laura, on les tres presentadores i el presentador ho feren de categoria, però sobretot Gemma i Ruth que malgrat que estaven malaltes ho feren molt be, millor impossible.

Una vegada totes les falleres al escenari i amb cortines obertes era l’hora de cridar a les màximes representants d’aquest any, Arantxa i Carmina, el moment més important de l’acte, on a Arantxa li pujaren la banda i el corbatí, Josep i Esther i a Carmina, Aïna i Carmen.

La veritat es que Arantxa i Carmina estaven Guapíssimes!!!!!!!!!

Tot seguit aplegà la meua hora, pujar a l’escenari, i fer de mantenidora per petició de la Nostra Fallera Major Carmina. Espere que vos haja agradat a tots.

Per últim la visita de les falles de Sueca, Perelló i Mareny i com no la Junta Local Fallera que va otorgar la insígnia del mèrit treballador a Ivanna.

A les 22:20h ja s’havia acabat l’acte. Ara tocava sopar al cau i desprès ball com REBOMBORI, però la sorpresa de la nit fou l’actuació de Francisco Jackson, actuació dedicada a la Nostra Fallera Major Carmina per part d’uns amics, Vela i el seu marit Oltra, IMPRESSIONANT!!!!!!!!!!

El cau estava ple de gent, fallers i amics. Amics d’altres comissions que vingueren a fer-nos la visita, amics de la Falla Avinguda d’Espanya, de la Ronda, de la Verge de Sales, de la Xúquer, de la 18 de Juliol, de la Sucro,de Sol i Tarongers i de la Bernat Alinyo, gracies a tots per acudir al nostre casal i compartir amb nosaltres una nit tan màgica com la nit de la Presentació. (Si me oblidat d’alguna comissió que va acudir al casal perdó)

PD: Envieu fotos del acte!!!!!!!


Article (i fotos que ja ficaré demà que hui no puc) enviat per Nerea Luz a fpcervantes07@hotmail.com

2 comentaris (Afegix el teu):

deme ha dit...

ai mare que be que ho pasarem, això que estavem totes mes cansades que una burra ¡¡¡
Per a mi la presentacio va quedar de lo mes be, crec que enguany a eixit to prou be, bueo sempre hi han xicotets fallos, pero semre intentem que tant les nostres falleres matjors, com tota la gent que te el gust de visitrnos quede lo mes contenta posible.

La festa de despres... IMPRESIONANT¡¡¡ moltes gracies a francisco Jackson per la visita, i mil gracies per enrecordarse de tots nosaltres, al fi i al cap, ell a sigut faller de la nostra comisió durant molts anys i hi ha que reconeixer que es un gran ARTISTA¡¡¡

Ara ja tenim una cosa mes pasa, així que xiquets... ja tenim ahí les falles¡¡¡

mamixula ha dit...

Molt bon article Nere!!!!
Ens heu pasarem de lujo,ballarem fins a caure rendides i per si aixo seguera poc,anarem a keepers i tot inclus algunes tancaren la disco,jeje.
Sobre la actuació de FRANCISCO JACKSON "IMPRESIONANT" encara estic tota flipada,el pardal eixe daon va eixir?????