http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 27 d’agost del 2009

FELICIDADES!!!!!!!!!!!!!

per Nerea

Hui fa 28 anys va nàixer una "terremoto de Petxinola", sí, sí, hui és l´aniversari de Carmina Cañavera.

Que vos sembla, és un terremoto de persona o no? Tot el món que la coneix sap que sí, sobren paraules per descriure-la, ho resumire tot amb una paraula, CRACK, i es que és veritat, és un crack de persona, és la millor!!!!

És fallera de cap a peus, li encanta disfressa-se, vestir-se de fallera, anar per les nits al casal, anar a les reunions i després fer la tradicional partideta de parxís, etc, sempre la voras en tot alló que organitza la falla i participa en tot.

A més a més aquest exercici faller (2009-2010) és la nostra Fallera Major, càrrec que li feia moltíssima il.lusió, está super contenta per ser Fallera Major de la Falla Plaça Cervantes i emana una felicitat contagiosa a tot aquell que está al seu voltant, ja que les festes Josefines són una passió per a ella i si a més és ella la máxima representant de la nostra comissió doncs és tot una emoció i un orgull que corre per totes les venes del seu cos.

Carmina ja sap el que és ser Regina de la nostra comissió, en l´any 1994 fóu Fallera Major Infantil i després de 16 anys repeteix amb el cárrec peró aquesta vegada de la cort major. Aquest any tal vega da siga més especial que quan va ser Infantil ja que ara asaborirà millor cada acte del seu regnat, i el que és més important, que podrá compartir-ho amb les dues persones més importants de la seua vida, el seu marit Héctor (El Cule) i la seua filla Carmen.

Desde ací la web les teues amigues, Les Petxinoles 1500 et volem felicitar pel teu 28º aniversari i volem que sapigues que pots contar amb totes nosaltres amb tot allò que siga precís i que estarem al teu costat en tot moment.

De part de Les Petxis i de tota la Falla

Article enviat per Nerea Luz a Fpcervantes07@hotmail.com

16 comentaris (Afegix el teu):

Sandra ha dit...

Que te tinc que dir jo que ja no sapies, crec que sobren les paraules, t´apreciem i et volem molt, sobre tot la teua fillola que saps que esta loqueta en la "TIA MAMINA", espere que tinges un dia molt especial perque te´l mereixes i que aquest any siga per a tu inolvidable, disfruta´l al maxim perque es el millor que li pot passar a una fallera com a tu.
Moltes felicitats i un besot molt fort de part del tres.

LA TORA ha dit...

MOLTES FELICITATS CARMINETA!!!!! ME CAGE ENTOT...ENCARE M'ENRRECORDE CUANT VENIA AMB NOSALTRES JUNT ALS SEUS PARES A LES ACAMPAES DE PASCUA,ERA UN NAP PERO JA ES NOTAVA EN ELLA LO "POLVORÍ" QUE ES.
ELLA SAP DE SOBRES QUE EN CASA L'ESTIMEM MOLT TOTS...DESDE EL SEU ULLET DRET (EL BOU) FINS ALS NANOS.
ESPEREM QUE PASEU UN GRAN DIA TOTS JUNS I ESPEREM QUE T'ARRIBES ESTE FOR...........T BESSOT,"MUA,MUA,MUA".
VULLC APROFITAR PER A FELICITAR A GLORIA SEGURA....HEM ESTAT DE VACANSES I M'ESTIC FICANT UN POC AL DIA,PERDONA GLORIA,MOLS BESSSOTS EN ESPECIAL DEL TEU JOSEP, JA M'ESTÀ FENT UN CAP COM UN BOMBO....
ESPEREM QUE PASSARES UN GRAN DIA AMB COMPANYIA DE TOTES LES LOQUES....SEGUR QUE SI.
BÉ, NO M'ENRROLLE MÉS,VOS VOLEM MOLT A LES DOS I CREC QUE HO NOTEU,MOLTES,MOLTES FELICITATS I NO CANVIEU MAI.

LA TORA I COMPANYIA.

Cris ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS CARMI!!!!!!

Espere que pases un dia molt especial amb el Cule i Carmen. Un bessot.

Spielberg, encara no tinc el tiket de agermanats, a l´última reunió tenia dinar de EMPRESA a Ivana?????

SPIELBERG ha dit...

Pareix que açò torna a la vida.

Vaig un poc liat amb la futura exposició que mon pare va a fer en els porxets. La setmana que ve estaré totes les vesprades a partir de les 8 allí (en els porxets) sols heu de passar abans o després d'anar a les vaquetes. ;)

I si no em toque i aniré a alguna casa a dur-vos-se'ls.

Gloria ha dit...

Felicitats Carmi, te he enviat un missatge este mati pero pa variar no tens el mobil conectat.
Un beset i que et façen molts regals

Cris ha dit...

Ok Spilberg ja he quedat en les xicones i al dilluns me pasaré jo per allí a comprarlos. Tu estarás antes de les 8 allí????

La Nere ha dit...

Moltes felicitats CARMINEITOR!!!!! Espere que passes un dia de lujo i que te fagen molts regalitos i si no te´ls fan reclama-los!! jajajaja.
Besets carinyet saps que t´estime molt i no canvies mai perque eres una canya de tia!!!!!

VANE ha dit...

MOLTES FELICITATS CARMI ESPERE QUE ESTE DIA SIGA ESPECIAL.
AVORE SI JA TORNEM A LA NORMALITAT I FEM UNA ESCAPAETA QUE EN TOT EL ESTIU NO VOS HE VIST.
BUENO LO DIT FELICITATS!!!!!!!!
BESETS

SAN CASALLA ha dit...

MOLTISIMES GRACIES A TOTES¡¡¡ NERE TU SI QUE ERES UN CRAK¡¡¡
NOELIA MARE MEUA, PUES NO TINC RECORDS D'AQUELLES PASQUES. QUI POGUERA TORNAR AQUELLS ANYS... JAJAJAJA
VANE YA ESTAS PER ASI? VINGA VA QUE EN AGERMANATS ENS LA VENGEM¡
REGALITOS?????? A QUE NO SABEU QUE M'HA REGALAT EL CULE? UNS SOCS PER ANAR A TREBALLAR¡¡¡¡ SERÀ MARICONASO¡¡¡¡
YEEE PETXIS QUIN DIA QUEDEM PER ANAR A LES BAQUETES TOTES JUNTES???? YA ESTEU APUNT PER AL CANTO DEL LOCO????

SPIELBERG ha dit...

Si acabe a les 19:30 de treballar en Velencia ho tinc molt complicat estar abans de les 8 en Sueca.

mamixula ha dit...

Moltissimes feliçitats guapissima!!!
Mira que vals,de segur que conegente estaras fent festeta per el camp,jejeje..
La veritat es que la Nere t´ha definit ideal,jo no heu haguera fet millor...lo dit,moltissimes feliçitats!!

TOMASA ha dit...

Moltes Felicitats!!!!!! Com pasen els anys la veritat que si poguerem tornar enrere per tornar a viure ixes pasqües juntes com be diu Noelia que ens ho pasabem de lujo o altres cosetes.... I ara tu vas a tornar a viure regnat a la Falla pero ara com a Fallera Major. Farà ja 16 anys pero pa mi com si fora ahir, inolvidable any que vam pasar juntes i tot va eixir perfecte. Ara ho disfrutaràs molt més ja que entonces eres molt menuda i la edat es nota, ara tens una colla que t'apoiarà en tot i t'acompanyarà a tot i com no el teu home i la teua filla també. I jo també ehhhh a tot el que puga anar no fallaré i si necesites algo Ja ho saps. Bueno no m'enrotlle més, que pases un bon dia en familia i un molt bon regnat. Besets.

deme ha dit...

Carmineta.... mare meua em tens que prdonar per no haverte felicitat abans, pero que conste que et vaig cridar al movil i per no variar el tenies apagat¡¡¡

Bueno crec que la Nerea t´ha definit tal i com tu eres, eres l polvorilla de les Petxinoles¡¡¡ i aquest any es molt esecial per a tu. Tots sabem que l´espeves com si no anara a aplegar mai pero mira ja ho tenim tot ahí. Menuda fallera matjor que tenim enguany a la falla. Per favor amageu la Casalla... que si nos ens quedarem sense representant i això no potser¡¡¡

Moltes felicitats amb retras, pero jo se que no et vas a enfadar, si no haver tingut el movil actiu¡¡¡

ye Vane com estas? ja no m´enrecorde de la teua cara, ees mala perduda?

Cris ha dit...

Spilberg, hui només acaben les vaques, pasarem per l´exposició a per els tikets. Si vec que no ho tinc molt mal per a eixir de casa igual pasem un poc antes, es que mentre estan les vaques soltes no me mola massa.

sales ha dit...

Colli...jo també he arribat tard a felicitar a la meua xiqueta!!! Però més val fer-ho tard, que mai!! aixi que MOOOOOOOOOLTES FELICITATS! eres una persona estupenda i una fallera de bandera, enguany tindras unes falles que mai oblidaràs; les que et mereixes!!!T´estime wapa!!!

SPIELBERG ha dit...

Val Cris, jo estaré en els porxets fins les 10 i pico.