http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dijous, 4 de desembre del 2008

La Carmen a Puigcerdà

Per Carmen Culebras
Hola amics fallers!!! El passat cap de setmana del 8 de novembre, ha tengut lloc la fira de Puigcerdà. Aquesta fira es molt esperada per a tots els tratans de caballs, ja que en ella, es concentra gran quantitat de ganao de tots els Prats de La Cerdanya.

Arrivarem a Puigcerdà divendres pel matí i de seguida, el tio Pío ens va ensenyar tots els Prats i veure si es firaven antes de hora, que aixina va ser. Aquella vida es un altre món, més be és vida sana, cada ganaero té les seues terres on, allí es crien els ganaos. No necessiten molt més per a viure.

Per la nit, en el bar del hotel es reunien tots els tratans, i era tot un tracte de animals. Tots volien endur-se la millor aca cap a casa i, a l'endemà tots havien comprat la millor aca de la fira.

A l'endemà, a les 6.30 del mati, la meua mama i el iaio ja se n'anaven a la fira a vore com baixava el ganao, i jo em vaig quedar amb la iaia en el hotel dormint. Quan em vaig despertar va vindre la meua mamà a per mi, i ens n'anàrem amb la iaia al mercat de Puigcerdà. Que sense ninguna barbaritat, serà com mitja Sueca.

Després de dinar tornàrem a baixar a la fira dels animals a vore si la meua mamà veia a la xica dels porquets fransesos, per a comprar-ne un per a Aina i per a mi. Però no la veguérem, i com la tia Xateta li havia demanat a la mamà un toblerone, agafàrem el cotxe i ens n'anarem a Andorra on aprofitarem per fer les últimes compres.

Diumenge pel matí anàrem a carregar els animals que haviem comprat i poquet a poquet ens tornarem cap ací. La veritat que la meua mamà diu que ha segut un dels millors anys, ya que estaven totes les muntanyes nevades i no feia tant de fret com altres anys. I com no, perque ha disfrutat molt en mi per allí.

Vos envie unes quantes fotos del viatge per a que vejau lo bonic que es tot allò. Ahh i la sorpresa que s'ha endut ma mare quan ha entrat a la web i ha vist que en quatre dies que ha estat fora el tete vicent ha fet un anyet i la teta Carla ya ha vengut al mon. Enhorabona a tots!!!


Article enviat per Carmen Culebras Cañavera a fpcervantes07@hotmail.com


No he pogut ficar en tot el matí la mesura, però ja esta. Carmen ha fet un viatge bastant lluny y molt bonic, els seus pares l'han portada junt a l'escut a 405,67 Km de la Placeta, Enhorabona!!

11 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

AY QUE REBONICA QUE ES¡¡¡ MARE¡¡¡¡¡
YA SOC ALTRA VOLTA TIA¡¡¡¡¡¡¡¡¡ EN HORABONA A JOEL I A MYRI¡¡¡¡PER EIXA PERLETA¡¡¡¡

Anònim ha dit...

AHHH MARIAM GRASIES¡¡¡YA PASARE A PER LA CAMARA.
BUENO COM ESTA LO DEL CLUB DE FANS DE REBOMBORI? DEME SAPS ALGO? YO AHIR LI HO VAIG DIR A ALMUDENA, PERO NO HO FEM MOLT LLARGET, QUE AL ENDEMA ESTARE FETA UN TORRAT.
NATALIA COM ESTA LA NANA? MES TART TE TOQUE PA VORE COM VA.

deme ha dit...

Bon dia a tots¡¡ Colli Carmina no pares en torreta, a la Carmen entre uns i altres l´espabilarem en quatre dies, la gent estaria alucinant al vorela amb la banda posà, l´agueres tinguda que vestir de fallera¡¡¡
Enhorabona a Myriam i Joel per la xiqueta que han dut al mon, ja la vorem pel carrer quant la traga a pasetjar.
Respecte a lo del divendres, lo que vullgau, no es precis fero llarg, podem asomarnos un ratet i a casa... esta vesprada ja parlarem de això, perque Nere tenia que parlar en VAne tambe.

mamixula ha dit...

Bon dia a tots,que guay Carmi,la Miriam ja es mami!!!com a quedat????
xiquetes jo no se si podre anar,hui la nana esta milloreta,pero ahir vaig tornar a urgencies,perque tenia 39 de febra,esta nana acaba amb mi!!!!!!
Llamando a Xateta,llamando a Xateta,estas per ahi????
Deme anrecordat que el puxeret t´aspera a les 222222222.
i que boniqueta esta la meua Carmen en les fotos!!!

Anònim ha dit...

QUE BO QUE ESTABA EL TOBLERONE!!JA NO QUEDA RES I MIRA QUE LA CARMI NO ME PORTA EL MENUDET SINO LA PESA MES GRAN!!GRACIETES.CARMEN ESTA DEMASIE ,SEU DEGUE PASAR DE LUJO,DE POTREO EN LA MAMI I L'IAIA.NATALIA ESTA VESPRE ANIRE AVORE A IXA PETANETA.

Anònim ha dit...

UN BESET MOLT GRAN A MYRIAM I JOEL!!ENHOROBONA!!!QUE BONICO!!!I QUE POOOORRRR!!!

deme ha dit...

oido Flaki, a les 2 estic ahí¡¡¡
Xateta no menjes tant de Toblerone que despres t´entren migranyes... si es que esta Carmen es masa, de lo que si que t´has oblidat a sigut del mentolaet pa les Petxis, ay ay ay... ara que jo lin he gorronetjat uns quants al casal, ah Carmi?

La Nere ha dit...

Será reguapeta la meua Carmen!!!!
Mira que ha eixit super be a les fotos i segur que s´ho degué passar super guay en companyia del iaio i la iaia, i sobretot amb la seua mami.

PETXIS!!!!!!!!!
Respecte a lo de Rebombori no he parlat en la Vane peró si voleu aquesta vesprada en el casal li toquem i parlem en ella a vore que diu ok?

deme ha dit...

Vale Nere aixina ho farem. Avore si encara fem convoiet¡¡¡¡

Anònim ha dit...

marian i joel felicitats!!
que ja sou paressssss!!!! forsa petxinoles!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

HA M'HA FALTAT PRESENTARME PERDONEU JO SOC EL GRAN SINONIM AH! VIXCA LA FALLERA MAJOR!!!!