http://lh3.google.com/carlosgranell/RkGTw0Y6C7I/AAAAAAAAAEw/BkUGOPC_YWM/caP%C3%87ALERA%20FOC.jpg

dimecres, 2 de juliol del 2008

MOGUT CAP DE SETMANA

Ja fa quasi una setmana de l´últim article i encara ningú ens ha contat res del passat acte de començament del 50 aniversari.
Els motius són obvis:ja comença a fer calor,hi ha qui ja està de vacances,altres que no estiguèren presents el divendres,....i el motiu principal és la gran pèrdua que ha patit un membre de nostra comissió i fundador del blog ,Xuso
Encara que sé que són moments difícils i no tindràs ganes de res,ni tan sols d´escriure unes línees ací al blog que tant estimes,aprofite per a dir-te que tens el recolzament de tots els que t´estimem familiars,fallers,amics...
De vegades la vida ens porta sorpreses que suposen un gran colp i són difícils de superar però sempre s´ha d´intentar mirar endavant encara que coste moltíssim.
Com sé que ara sobren les paraules sols te done MOLTS ÀNIMS XUSO!!!!!


Respecte a l´acte d´innaguració del 50 aniversari vull felicitar als organitzados i tots aquells que han col.laborat per que tot eixira perfecte.
L´acte va ser molt emotiu sobrtetot en veure dalt l´escenari als màxims representants enguany de la nostra comissió:Paco com a President i Fermín com a President del 50 aniversari.
L´acte presentat per Juan Vernia encetà com bé diu a la banderola que "estem d´aniversari"i ni més ni meys que el 50!!!!
Després com no ho celebràrem a eixe vi d´honor que va ser servit per unes cambreres de luxe.
Espere que algú ens envie fotos i si vol aprofite per a comentar l´acte.

12 comentaris (Afegix el teu):

Anònim ha dit...

Bona vesprada a tots¡¡¡ açí estem els que no sbem el que es treballar a jornada intensiva, pero be al fi i al cap a l´oficina amb l´aire acondicionat encara es pot suportar.
Jo també vullc donar l´enhorabona als organitzadors de l´acte del divendres, aunque alguns d´ells no estagueren presents per motius personals i molt tragics, no ens cap el dubte que els tinguerem presents en tot moment.
Tant a Xuso i a Sales no cal dirlos que a la falla trobaran tot el recolçament en tot moment, perque els bons amics no estan sols per a disfrutar els bons moments, sino els que per desgracia hi han vegades a la vida que hi ha que ferlos front.Un beset molt fort per als dos i per a tota la seua familia.Per això ja sabeu que ens teniu per al que faça falta, que ja sabeu que a la falla vos volem als dos moltissim¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Deme, jo enguany també estic al peu del canyó tot el dia, així que consolat que no eres l´única que no fa jornada intensiva.
A sambori i a Spielberg, jo vaig fer un montó de fotos el divendres, i videos, el que pasa es que estic al camp i al mig del terme no tinc ordinador, només estiga en casa un ratet les pasaré.

Anònim ha dit...

Hola!que tal esteu? pasant moltissima calor,no?
La veritat es que el divendres es va quedar tot p.... mare,tot el mon comentava que no faltava de res.
A Xuso donarli molts anims igual que a tota la seua familia,i no cal dir-los que açi ens tenen per a tot el que faja falta,molts abraços.

Anònim ha dit...

Igual que han dit els companys fallers i falleres que dir del divendres, que es va quedar de luxe crec que millor imposible i no ens va faltar de res.

I al nostre company Xuso dirli que encara que la vida de vegades ens pega una gran bofetada com la que t´has endut, hi ha que agafar molts anims "encara que es molt bonic de dir i molt dificil de passar" pero es aixi i com ja t´han dit a la falla trobaras un bon recolçament i esperem que tornes agafar eixa alegria que tens perque com has pogut comprobar el blog sense tu no es el mateix.
Molts anims i un beset per a Xuso i Sales.

SAN CASALLA ha dit...

Bon dia a tots/es¡¡¡
En primer lloc: Xuso se que es fotut i amarg, pero coneguente se que eres valent per açò i per a molt més. Com diuen els altres fallers, ens tens per a lo que vullgues, tant tu com Sales. per así a la web te hechem molt de menos. ANIMO CARINYETS¡¡¡¡
En segon lloc: la festa. La festa es quedà molt bé, però no deixe de reconeixer que a tots els fallers ens faltava Xuso, però per lo demes va estar molt bé.
Sambori que sapigues que hui mas alegrat el dia, perque entrar a la web i vore que no hi havia rres, encara mentrava més mal rollo i yo en tots estos asunts..... no se, no soc molt expresiva i me donen molt mal rrotllo, i grasies a tu ens podem expresar un poc.

Anònim ha dit...

Ye Carmen com va la marxa? desde el divendres que no se res de tu¡¡¡
Ja m´han dit que el divendres s´ho passareu d´allò mes be despres de l´acte de l´alça de bandera... que perris que sou¡¡¡ jo no estava en el meu millor dia i m´en vaig anar a dormir¡¡¡¡
Quant ens vegem?

Anònim ha dit...

Bon dia a tots:
Xuso com diuen les meues companyes que a la falla trovareu tot el apoyo del mon perque vos volem amunto,animn xuso i sales que vos tirem de menos mols besets pals dos.

Anònim ha dit...

Deme teu pergeres mos seu pasarem de luxe,yo tinc fotos ya les voras a les dos monanarem del cabreret y com sempre me pasa yo no vullc anarmen mai, y com ya sas despues me rralle y vullc que me duguen a casa pa variar,pa les de la despedida de julia hui a les 7:30 en casa natalia deme vindras a xarrar

Anònim ha dit...

HOLA DEME¡¡¡ UFF PORTE UNA SEMANA QUE NO PARE¡¡ I TU QUE DIUEN PER LA MAR? ESTAVESPRA BE GLORIA, SANDRA, PILAR I LA PICANYA QUE TAMBÉ CAURA, A LA PISCINA VETGES SI TENS 5 MINUTETS I TE FAS UNA SERVESETA EN MOSATROS.
OK. A LES 7.30 EN CASA NATALIA PER A LA DESPE¡¡
DEME ESTES AL DIVENDRES SOPEN EN L'ASTACIÓ PER A DESPUES FER COSETES DE LA DESPE. TU VAS A LA FALLA? ESQUE YO VULLC ANAR A LA FALLA, YA SAS EL PARXIS ES LO PRIMER JAJAJA

Anònim ha dit...

Pero al divendres hi ha reunió? jo crec que no, pero bueno no ho se tampoc.
No jo no anire a sopar a l´estacio, i ojala poguera anar a la picina pero es que a les 4.30 entre a currar, preferixc no anar i així no em quede amb les ganes.
Pero tenim pendent una picinà eh, avore quin dissabte pillem lliure que totes tenim barcos per la mar, ja tinc ganes de nadar en la super picina de la Carmen...
Una idea Carmen... a l´any que be, la podriem omplir de Casalleta fresqueta, tu que dius?

Anònim ha dit...

Carmineta ja estic açí, com em vas dir el divendres que feia molt de temps que no escrivia en la pàgina de la falla pues ja me he decidit. La veritat es que es va quedar molt be i molt ben organitzat tot gràcies a la gent que està currant a tope en el casal pa que no falte ni un detall.
Respecte al nostre company faller Xuso donarli molts ànims perquè ha segut molt fort pero en apoio de la gent que està al seu costat tirarà avant perque ell es molt fort. Ànims Xuso.

SAN CASALLA ha dit...

Hola tomaseta¡¡¡¡¡ si que feia temps que no ens deies res. Malegre de voret per así.

Deme que que faría..... que no deixaría nadar a ningú. Tota pa mí¡¡¡¡jajajaja